Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příspěvek upraven 01.05.22 v 22:50
Musíš si počkat. Admini tu nejsou nonstop a nesmažou to hned.
Kdybys sem nenapsala to jmeno, nikdo n to nekouka, takhle si te vygoogli i ten, komu je to ukradene. Navic se ti uz v jine diskuzi admin ozval, ze ti pise soukromou zpravu, tak co tu hystercis.
@Ivisekivisek píše:
@Janli Ježíš a jak dlouho mám čekat?:(. Nechci aby moje příspěvky byly po celým googlu 🤦🏽♀️ omlouvám ale štve mě to. No 😀
Tak jsi je neměla psát a ještě pod svým jménem. Od toho jsou tu nicky.
@Ivisekivisek píše:
@Janli Ježíš a jak dlouho mám čekat?:(. Nechci aby moje příspěvky byly po celým googlu 🤦🏽♀️ omlouvám ale štve mě to. No 😀
ježiši dej pokoj admin už ti psal že máš od něj soukromou zprávu kdyby jsi nezakládala milion diskuzí a četla jsi tak to víš
Takhle internet funguje. Nektere veci uz asi nejdou smazat, kdyz jsou nekde nasdilene treba. Ale pochybuji ze si te nekdo googli, jako si ted googlis sama sebe
@Ivisekivisek
a proč si tam dáváte jméno když nechcete aby to bylo všude?
z naprosto anonymního účtu, nicku, nic neříkajícího si přiřazením jména dáváte identitu, proč?
napište adminovi, on vám to smázne, kliiiiid
@Ivisekivisek píše:
Od roku 2018 to počkat mohlo, ale teď to pár hodin vydržet nejde? Hoď se do klidu prosimtě, řešíš kraviny. Někdy během zítřka se ti určitě ozvou.
@Ivisekivisek píše:
@Borrealis ani nevím proč jsem tam dala své jméno…je to skoro 5 let zpátky víte. Jj počkám a děkuji za reakci. Doufám že mi to smažou protože do toho účtu se nedá dostat 😂 🤦🏽♀️
Ani ze svýho účtu to nesmažeš. To může jen admin.
Dobrý den, @Ivisekivisek
komunikujeme spolu přes e-mail, prosím nevytvářejte nové profily pro komunikaci či zakládání diskuzí.
Odpovídala jsem Vám jak do soukromé zprávy zde, tak i do e-mailu. Prosím zkontrolujte svojí e-mailovou schránku.
Děkuji a přeji hezký večer,
Viki ![]()