Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky,
nejsem schopná vybrat dovču, poradíte, prosím, kde se vám líbilo?
Pro 2 dospělý a dítě 17m, takže asi ne Egypt, Tunis apod.
Díky.
Požadavky:
Itálie, Španělsko nebo Řecko (ale jsem přístupná i jinému)
letecky, nejlépe Brno, ale lze i Praha
cca 12 dnů
3* - 4*
all inclusive
dlouhá široká písečná pláž
dětské brouzdaliště se skluzavkou
hotel na rovině, přecházející v pláž, ne moc schodů, ať se mi dítě věčně nekutálí dolů ![]()
promenáda by byl bonus ![]()
cena přiměřená, ale 70 tisíc na to nemám ![]()
Fakt moc díky!
Jo, my hledáme už od pátku, máme vybrané hotely, co se nám líbí, ale čekáme, až spadnou ceny ![]()
Doporučuju zadat parametry do vyhledávače některé známé cestovky a pak projet hotely přes tripadvisor nebo holidaycheck, tam si ověřujeme recenze hotelů ![]()
@MUFICE Jo, taky mám v plánu vybrat pár hotelů a čekat na cenu last minute.
Problém je, že jsem ještě nic nevybrala, asi jsem náročná ![]()
Dobrý parametry vyhledávání má Fischer ![]()
@pupyk a termín? Máš nějaké rozmezí, do kterého se chceš na 10-12 dní vlézt?
Ja doporucuji Italie, Lignano, ale my byli ve stanech… Je to tam pro deti moc hezke…
Urcite spanelsko tenerife, je tam bomba aqua park luxus nejlepsi dovolena i pro deti ![]()
Myslím, že 17m dítě aquapark ještě neocení. My byli vloni ve Španělsku v hotelu Zoraida Garden, je tam super dětský bazén s klouzačkou, promenáda, je to hned na pláži, 4*, all inclusive jsme taky měli. Skvělý servis. Cena teda trochu vyšší, vloni 20tis na osobu na týden + 2tis za dítě. Ale opravdu velká spokojenost, je to i blízko letiště.
Letos - ve čtvrtek letíme do hotelu Golden Sand na Řeckém Chiosu.
@NikynaU vsak je to tam aji pro deti bazenek ne jen pro dospele.
Siam park kdyby neco
@maciček82 Proti bazénku jsem nic neřekla přece
Jen, že aquapark není důležitej.
Určitě je to super, ale ani jsi nedoporučila hotel.
Ještě mě teda napadá pro zakladatelku, že v Řecku AI nebejvá nejlepší, na to jsou super španělské země. ![]()
@NikynaU Díky, to jsem netušila, i když já na jídlo nejsem náročná, jde mi spíš o dceru, aby se dalo vybrat, co bude vhodné pro ni.
Aquapark dcera určitě nevyužije, ale manžel by ho bral všemi deseti ![]()
A neodolal by a vzal by si ji na klín ![]()
@pupyk Hihihi, nám to vloni ve Španělsku s tím klínem zakázali, ale tam byly i malý klouzačky pro děti ve vodě a loď v brouzdálku, prostě nádhera! Pro děti luxus velikej, dětský hřiště na pláži, postýlka, židlička samozřejmostí, i nám ohřejvali vodu na Sunar a kaši. V Řecku je super si dát k obědu gyros nebo souvlaki, AI je jak někteří zcestovalí píšou spíš pivo v ceně.
Ale už je to taky asi 8let, co jsem byla na Krétě a byla jsem opravdu velmi nespokojená s AI, předtím ještě na pevnině.
@NikynaU Narazila jsem na tvůj příspěvek ohledně hotelu Zoraida Garden…
Měla bych dotaz na velikost pokoje - na fotkách mi přijde ten dvoulužkový pro 4členou rodinu strašně malý, co myslíš? A V recenzích píšou, že umělá tráva u bazénu není moc čistá a je tam hodně much ![]()
Napiš, že to není pravda
Hotel se mi líbí, ráda bych už dovču objednala, nebo z toho vybírání zešílím
Díky ![]()
to je hruza, jak v dnesni dobe lidi jsou rozmazleni!!!Dat za dovolenou tak 50 tis to je strasne a nehorazne.
![]()