Prosím veterinář v Praze

Anonymní
12.4.17 11:28

Prosím veterinář v Praze

Prosím Vás, mám doma 16cti letou fenku, která přestala za poslední 2 dny chodit, jíst, počůrává se… Znám jí celej svůj život, a nechci aby trpěla, jenom proto, že zrovna nemám tisíce.
Neznáte prosím nějakého veterináře, který je ochotný vystavit fakturu?
Mě u nás na veterině řekli, že je stará a potřebuje tamto a tamto vyšetření a že to je minimálně 6000,– + -

Praha

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2840
12.4.17 12:02

Řekla bych, že na veterině paprsek (Stodůlky) budou svolní ke splátkovému kalendáři, je tam hodný doktor.. ale řeš to rychle, ať chudinka netrpí, mysím, že spousta veterin ti dá splátkový kalendář, když uvidí, že si v nouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
12.4.17 12:05

Můžeš zkusit ještě Vetcentrum Stodůlky, možná by to taky šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.17 12:35

A pokud by ty Stodůlky nevyšly a byla bys v těch končinách, zkus veterinu Na Hůrce. Ale na každý pád ať se vydáš kamkoliv, napřed bych si to placení raději telefonicky ověřila, ať chudáka psa nevláčíš sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 13:50

Dřív jsem se k PC nedostala.
Děkuji mnohokrát. Byli jsme ve Stodůlkách a musím říct, že jsem se dlouho nesetkala s tak milým a lidským přístupem. Pan doktor i personál byli velmi hodný, nebyl problém s platbou na splátkový kalendář, dokonce domluvil operaci pro pejska, která se také bude platit na splátkový kalendář.

Měla obří zánět dělohy, a vaječníků, dostala antibiotika a hned druhý den byla lepší.
Ještě jednou děkuju
Myslím, že jste zachránily život mé fenky :) :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný