Špinění po styku, jiné chutě

Anonymní
10.2.13 21:28

Prosím zažil někdo,a byl těhu??

Ahojky maminky a snažilky,
prosím o radu jsem tak trochu mimo z příznaků nepříznaků. Poslední MS byla 18.1. ale krátká slaba od té doby při každém styku bud krvácím nebo špiním a dost bolí prsa. jinak občas tlak v podbřišku. A včera jsem ochutnala utopence kterého můžu tak jednou za sto let a dnes dem snědla půj 5L sklenice i s lákem…myslíte že bych mohla být těhu nechci dělat zatím test ale snad po letech už ano…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
10.2.13 21:30

Nachystame vesteckou kouli.Me tedy dneska strasne spatne funguje ;). Sla bych pro test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.2.13 21:32
@kattkka píše:
Nachystame vesteckou kouli.Me tedy dneska strasne spatne funguje ;). Sla bych pro test.

taky bych zvolila test ;) a držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.2.13 21:33

Určitě bych se nedohadovala zda ano či ne a udělala bych si test :)
mě prsa bolela už týden po otěhotnění a občas mě píchlo v podbřišku a to mi testy vycházely negativně a i doktorka mi tvrdila, že těhotná nejsem a hele, on tam prcek přece jen byl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.2.13 21:34

Test?
Jinak pokud po každém styku krvácíš, tak přestaň stykovat a jdi k lékaři, ono to totiž může být i něco horšího než těhotenství. A pokud by to těhotenství bylo a bylo by chtěné, ty se nebojíš, že bys o něj mohla přijít, když krvácíš? :nevim: Já jsem takhle krvácela po styku v době očekávané ms, když jsem věděla, že těhotná jsem a byla jsem potento strachy a v podstatě celý první trimestr se odehrávalo partnerské soužití nekoitálně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.13 21:37

To je to z čeho mám strach u prvního mi řekli že je zánět močáku a u druhého že je cista..TT den před MS negativní..a omlouvám se pokud vám to přišlo trapné či tak ale myslela jsem že třeba někdo to zažil

• Citovat
  • Upravit
9035
10.2.13 21:39

No zažila, :,( těhotenství to tedy není, mám od čtvrtka diagnozu, nevycházející ovulaci podle dnů cyklu i UTZ, a totál rozhozenej cyklus a ještě zánět. Taky to byly ukázkové příznaky, pořád špinění, chutě a dokonce lehce pozitivní test.
doporučuju si udělat test a případně vyrazit k doktoru, ono to totiž může být i nějaký problém. :nevim:
smozřejmě je tam možnost, že se na tebe štěstí usmálo a je tam //
Napsala jsem jen svojí čerstvou zkušenost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.13 21:40

@Gladys styk byl 4× a k doktorce jsem objednaná jen byla ted nemocná. TT negatovní a o mimi se snažíme protože mám málo času :-( už před 3 měsíci mě chtěli vybrat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.13 21:42

@alisekR to mě mrzí tak at jsi brzy zdravá

• Citovat
  • Upravit
31594
10.2.13 22:12

Tak si zajdi na krev, do nejbližší laborky, zítra brzo ráno, v poledne či brzy odpoledne budeš mít výsledek v ruce, naprosto jednoznačný. Jako samoplátce vyplázneš tak cca 200,–. Pokud jsi v takové situaci, tak asi není na místě se tu týrat na naháněním nějakých duchů na testu, ale mít jasno hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.13 22:17

Ráda bych na krev ale kluci mají neštovice nedostanu se na krok a manžel má 12ku

• Citovat
  • Upravit
35901
10.2.13 23:33

Tak nemyslim si, ze utopenec je nejak smerodatny ukazatel tehotenstvi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.13 23:38

Tak směrodatný ne ale nemusím je a u prvního syna to byl utopenec co naznačilo těhu
já tenkrát ochutnala u stánku a pak prosila i o lák a paní jestli nejsem v tom a já ne nemůžu dle lékařů mít děti ale navrtalo mě to a bylo to tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex