Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nachystame vesteckou kouli.Me tedy dneska strasne spatne funguje
. Sla bych pro test.
@kattkka píše:
Nachystame vesteckou kouli.Me tedy dneska strasne spatne funguje. Sla bych pro test.
taky bych zvolila test
a držím pěsti ![]()
Určitě bych se nedohadovala zda ano či ne a udělala bych si test ![]()
mě prsa bolela už týden po otěhotnění a občas mě píchlo v podbřišku a to mi testy vycházely negativně a i doktorka mi tvrdila, že těhotná nejsem a hele, on tam prcek přece jen byl ![]()
Test?
Jinak pokud po každém styku krvácíš, tak přestaň stykovat a jdi k lékaři, ono to totiž může být i něco horšího než těhotenství. A pokud by to těhotenství bylo a bylo by chtěné, ty se nebojíš, že bys o něj mohla přijít, když krvácíš?
Já jsem takhle krvácela po styku v době očekávané ms, když jsem věděla, že těhotná jsem a byla jsem potento strachy a v podstatě celý první trimestr se odehrávalo partnerské soužití nekoitálně ![]()
To je to z čeho mám strach u prvního mi řekli že je zánět močáku a u druhého že je cista..TT den před MS negativní..a omlouvám se pokud vám to přišlo trapné či tak ale myslela jsem že třeba někdo to zažil
No zažila,
těhotenství to tedy není, mám od čtvrtka diagnozu, nevycházející ovulaci podle dnů cyklu i UTZ, a totál rozhozenej cyklus a ještě zánět. Taky to byly ukázkové příznaky, pořád špinění, chutě a dokonce lehce pozitivní test.
doporučuju si udělat test a případně vyrazit k doktoru, ono to totiž může být i nějaký problém. ![]()
smozřejmě je tam možnost, že se na tebe štěstí usmálo a je tam //
Napsala jsem jen svojí čerstvou zkušenost. ![]()
@Gladys styk byl 4× a k doktorce jsem objednaná jen byla ted nemocná. TT negatovní a o mimi se snažíme protože mám málo času
už před 3 měsíci mě chtěli vybrat
Tak si zajdi na krev, do nejbližší laborky, zítra brzo ráno, v poledne či brzy odpoledne budeš mít výsledek v ruce, naprosto jednoznačný. Jako samoplátce vyplázneš tak cca 200,–. Pokud jsi v takové situaci, tak asi není na místě se tu týrat na naháněním nějakých duchů na testu, ale mít jasno hned
Ráda bych na krev ale kluci mají neštovice nedostanu se na krok a manžel má 12ku
Tak nemyslim si, ze utopenec je nejak smerodatny ukazatel tehotenstvi ![]()
Tak směrodatný ne ale nemusím je a u prvního syna to byl utopenec co naznačilo těhu
já tenkrát ochutnala u stánku a pak prosila i o lák a paní jestli nejsem v tom a já ne nemůžu dle lékařů mít děti ale navrtalo mě to a bylo to tak
Ahojky maminky a snažilky,
prosím o radu jsem tak trochu mimo z příznaků nepříznaků. Poslední MS byla 18.1. ale krátká slaba od té doby při každém styku bud krvácím nebo špiním a dost bolí prsa. jinak občas tlak v podbřišku. A včera jsem ochutnala utopence kterého můžu tak jednou za sto let a dnes dem snědla půj 5L sklenice i s lákem…myslíte že bych mohla být těhu nechci dělat zatím test ale snad po letech už ano…