Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ovulace už byla? Tu máš dříve než 14DC?
A ano, u první dcery jsem „věděla“ že jsem v tom hned v den oplodnění. Ale jen tak, že jsem to prostě věděla. Příznaky takhle na začátku nejsou.
@Vera111 píše:
A ovulace už byla? Tu máš dříve než 14DC?
A ano, u první dcery jsem „věděla“ že jsem v tom hned v den oplodnění. Ale jen tak, že jsem to prostě věděla. Příznaky takhle na začátku nejsou.
no zhruba pred dvouma dnama byla ovulace tak prave nevim jsem z toho jelen a ke vsemu me zacali bolet zada mam strach aby to nebylo neco jineho :/
Taky jsem poměrně brzy věděla že jsem těhotná…poznalajsem to dle bolesti zad..nemohla jsem to místy vydržet…mám zakloněnou dělohu..tak asi i to mělo na tom svůj podíl
@ron2011 píše:
Taky jsem poměrně brzy věděla že jsem těhotná…poznalajsem to dle bolesti zad..nemohla jsem to místy vydržet…mám zakloněnou dělohu..tak asi i to mělo na tom svůj podíl
moc děkuju byla bych štastná kdyby to klaplo ![]()
@Ivullka ahoj, různé pocity mohou být i v důsledku ovulace, lze to cítit i několik dní po ovulce. A moje osobní zkušenost, měla jsem jednou snad všechny těhotenské příznaky a těhotná jsem nebyla. Psychika dokáže hodně. Tím samozřejmě neříkám, že se vám nezadařilo, jen bych se k těm příznakům až tak neupínala. Držím palce, abys za pár dní objevila // na testíku ![]()
@Ivullka píše:
no zhruba pred dvouma dnama byla ovulace tak prave nevim jsem z toho jelen a ke vsemu me zacali bolet zada mam strach aby to nebylo neco jineho :/
no tak dva dny po ovulaci to příznaky určitě nejsou. To ovšem nevylučuje těhotenství. Tak přeju hodně štěstí ![]()
Já bych to spíš tipovala na dokonale fungující psychiku, co se týče vsugerování příznaků těhu
Já to neměla jinak, každý měsíc jsem byla zaručeně těhu hned po ovulaci. Ale i tak samozřejmě těhu být můžeš. Já měla ty skutečné první příznaky asi tři dny po ovu: drobné krvácení a takové pnutí v podbřišku, které trvalo pár dní a pak všechny příznaky ustaly a já si byla jistá, že těhotná nejsem, měla jsem dokonalý PMS. Až na to, že MS už nedorazila
Ale časté čůrání a napětí v prsou mezi ty mé první příznaky nepatřilo
Ale každá jsme jiná, takže by to i být mohlo.
No tak pokud se dobře pamatuji již od školy, tak HCG se tvoří min 10 den po oplodnění a pak teprve se dá hovořit o těhu příznacích, do té doby je to jen sugesce ![]()
Sama si si také odpověděla vím, že na test je brzy
Jediným příznakem je vynechana MS, tady to zkoumání vede ke zklamání akorát. Nemá cenu po tom pátrat. Vyderzaj pionyr.
Dekuju moc holky no jo to já si umím vsugerovat možná jsem z toho uz fakt magor ![]()
Já teda nevěřím tomu, že první příznaky můžou být až 10. den po oplodnění. Já je měla dřív. A byly jiný, než jaké jsem si vsugerovávala. Hlavně tu krev jsem si vsugerovat ani nemohla. A pak takový tlak, hodně zvláštní. Měla jsem ho potom několik prvních týdnů těhotenství, takže to určitě těhu příznak byl. Takový tlak jsem nikdy předtím necítila, takže jsem si později byla jistá, že to bylo ono. Myslím, že ne každý příznak je způsobený hormonem hcg.
A úplně jsem zapomněla, že jsem měla takové hezky napnuté prsa s vystrčenými bradavkami…to jsem si říkala, že by to mohlo být ono…a bylo, ale o tohle těhu jsem přišla hned v počátku…za dva měsíce jsme byli těhotní znova a opět, nalité hezky kulaté prsa neskutečně citlivé i na podprsenky a nemohla jsem spát na břiše…ale to pak přešlo…a k tomu ty bolesti zad…
No, já jsem 3DPO a mám na testu ducha..bolí mě v podbřišku, záda, prsa a chodím často čůrat, jak kdybych měla nachlazené cesty, ale to bych řekla, že nemám..
Ahojky vím že takových dotazů asi mnoho ale i tak zakládám nový. S přítelem se snažíme od ledna o mimíska. Prvni měsíc nevydařený. poslední MS byla 28.1 což znamená že dnes bych měla být 14DC je možné že už teď bych chodila casto čůrat a cítila pnutí v prsou a v podbřišku?? Ovulace to být nemůže tu poznám sama na sobě a na test je samozřejmě brzy tak by me jen zajímalo jestli některá z vás měla takovou zkušenost že by už 14DC věděla že je těhu cítím se zvláštně ale bojím se radovat protože vetšinou mě mé smysli klamali :/ mockrát děkuji za info