Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tohle taky řeším. už půl roku bojuju s mykozou a jedině používání gelu s teatree mi pomáhá, aby se nevracela. Taky se snažíme. No, zatím to řeším tak, že v době ovu ho nepoužiju a doufám, že se svědivka nevrátí. někde jsem četla, že ten tea tree mění Ph a tím pádem zhoršuje prostředí pro spermie
Já myslím, že neškodí, ale nedoporučují ho používat hlavně v prvním trimestru, takže já bych ho asi nepoužila, na mykozu je taky dobrý canesten nebo fungicidin(nevím jestli jsem to dobře napsala) ten mi pomohl i jen když mě to tam dole svědilo
Já právě netrpím ani tak na mykozy jako na bakteriální vaginozy. A ta prej může v těhotenství nadělat pěknou paseku. Asi to risknu bez tea tree a budu doufat že to zase nevypukne
. Díky za příspěvky
@Anonymní píše:Já právě netrpím ani tak na mykozy jako na bakteriální vaginozy. A ta prej může v těhotenství nadělat pěknou paseku. Asi to risknu bez tea tree a budu doufat že to zase nevypukne
. Díky za příspěvky
Nebo ať poradí lékař co se smí a co ne
Ahoj všem

Omlouvám se za anonym, je to pro mě citlivé téma.
Používáme s manželem lubrikační gel s tea tree olejem jako prevenci gyn. problémů.(má antiseptické účinky) Chceme mimi.
Myslíte si že může tea tree olej zabránit otěhotnění? Bojím se aby nějak nepoškodil spermie nebo tak.. Na druhou stranu když ho nepoužíváme, mám každou chvilku nějaké potíže tak se snažím najít cestu nejmenšího zla.
Děkuju za reakce