Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, poraďte mi. Všimla si že když jsem stojim a zavřu oči, mám pocit že padám, mám měkkou půdu pod nohama. ![]()
Zajimavy že když oci mam otevrene tak je to ok. ![]()
@Leonka88 muzes mit nejaky mensi problem s krcni pateri. Ja mela neco podobneho od krcni patere prave. Stacilo jen ty svaly posilit a je to ok.
@Tšekkin Kulpa byla jsem na rhb a je fakt že to pomohlo ale jen na chvíli a stejne se to vratilo. ![]()
Nejpravděpodobnější bude problém se zády, respektive krční páteří, další varianta je něco z neurooblastí.
Zajděte za rehabilitačním lékařem, ať zhodnotí jak na tom jste.
Neurologické problémy. Ale ta krční páteř je nejpravděpodobnější viník.
@Ou Tento problém mám již 3 roky, trpim na vertigo ale jiny problém neni. Myslite ze kdyby to bylo neurologickeho původu tak by se to za tu dobu neprojevilo i s jinymi příznaky?
![]()
@Leonka88 netuším, nejsem neurolog. Potřebujete důkladnou lékařskou diagnostiku. Po internetu to fakt nejde.
Pár vyšetření mám za sebou a v se v pořádku.
Prý mi to způsobuje ochable zadove svalstvo, tu jsem se ptala jestli s Tim někdo nemá zkušenosti. A děkuji. ![]()
@Leonka88 píše:Taky to mohou dělat nervy… je to hrozný, ale je to tak
Pár vyšetření mám za sebou a v se v pořádku.
Prý mi to způsobuje ochable zadove svalstvo, tu jsem se ptala jestli s Tim někdo nemá zkušenosti. A děkuji.
No to jsem měla právě na mysli… takže pokud třeba není kompenzovaná, může to být taky třeba od toho…