Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj!!!
Chlubící okénko!!!
Vojta dnes začal lézt po čtyřech, na cvíču dopolčo přelezl skoro celou herničku, Petra mi byla svědkem, ale ještě to střídá s tím jeho plazením
a doma na plovoučce už to taky párkrát zvládl, ale pořád si ještě hoví na břiše víc než na čtyřech. A tak hezky u toho plácá rukama do podlahy ![]()
Bebuska píše:
ahoj!!!
Chlubící okénko!!!
Vojta dnes začal lézt po čtyřech, na cvíču dopolčo přelezl skoro celou herničku, Petra mi byla svědkem, ale ještě to střídá s tím jeho plazením![]()
a doma na plovoučce už to taky párkrát zvládl, ale pořád si ještě hoví na břiše víc než na čtyřech. A tak hezky u toho plácá rukama do podlahy
Vlaďko moc Vojtíkovi gratulujeme k lezení!
![]()
LUCIKU to auto je GMC stojí přes 1mil. korun
Terulka píše:LUCIKU to auto je GMC stojí přes 1mil. korunnedalom sa mi to poriadne prečitať.
třeba se pisatel příspěvku pochlapí a nakonec to pošle ne?
Jani - pán na sedačku se ještě neozval, asi je taky zahlcen ![]()
nepřijedeš autem na plavání? že bych vzala ty hračky, protože i kdybys přijela příští týden kočárem, tak to neodvezeš /míčky hlavně/
Bebuska píše:
ahoj!!!
Chlubící okénko!!!
Vojta dnes začal lézt po čtyřech, na cvíču dopolčo přelezl skoro celou herničku, Petra mi byla svědkem, ale ještě to střídá s tím jeho plazením![]()
a doma na plovoučce už to taky párkrát zvládl, ale pořád si ještě hoví na břiše víc než na čtyřech. A tak hezky u toho plácá rukama do podlahy
gratulujeme, neboj do týdne na plazení zapomene a bude jen lozit po čtyřech. Taky se mi to moc lbí,
Inge píše:Radka75 píše:Ta helma byla na Honzíka. Faktura NESMÍ mít datum dřívější než 1. narozeniny. Autosedačka (i třeba cyklosedačka) je OK, já na ni použila těhotenský kredit - odnesla jsem účtenku na pobočku, tam si ji ofotili, vrátili mi ji a poslali to na příslušné oddělení i s mou žádostí sami.
Janko, inge - vy jste pojištěné u OZP?? Teď jsem četla, že za ochrannou pomůcku je možné považovat i autosedačku. Inge ty čerpáš na helmu?? A už jsi jí koupila nebo teprve budeš?? Nevím, jestli účet může mít dřívější datum než datum 1. narozenin. Taky se mi moc nechce posílat originál faktury za tu sedačku. zítra tam asi brnknu.
Na Ondru buď koupím dětskou helmu na lyže nebo nic. .
inge - díky, já si to myslela, máme jí 14 dní, takže smůla. No mohla jsem se informovat dříve a vyšlo by to. Ale to už je jedno. Kredit nám za letošek nepřišel ani na mě ani na Filipa, myslím, že jsem něco uplatňovala na plavání, možná ještě zvážím nějaké to očkování, ale moc se mi do toho nechce.
Jiř i
Tos myslela toho našeho boulaře?
Jsem to myslela jako vtip, když se Ráďovi nic nestalo. Radeček je šikula, já veřejně přiznávám, že Matesák padá pořád a odevšad.
Radko
Inge už ti to pěkně napsala, my to nejspíš nestihneme. Já těhotenský i Matíkův čerpala na plavčo.
A kdy ti tu fakturu poslali? Já objednávala ve čtvrtek večer a furt nic. Já jsem fakt případ, nic nemůže být jednoduché. ![]()
Auta moc hezká a já furt nic.
Luciku
Chyběla jsi nám tu, teď krásně vidíme, jak je brzy do vánoc.
Samíkovi vše nej k narozeninám, hodnou mamku a taťku brzy doma. A tu oslavu ti v lednu budeme všici závidět. ![]()
Vojtíkovi gratulace k lezení, za chvíli mámě utečeš a ona pak bude s láskou vzpomínat, jak to bylo jednoduché, když jsi se jen plížil.
dotaz - Filip nechce večeře. Myslela jsem, že je to jenom kaše, ale zkoušela jsem už všechno - mlíko, maso+ zeleninu, jogurt. Jediné, co by jedl je suchý rohlík nebo sušenku. V noci se pak budí hlady, cca o půlnoci a brečí, minule jsme mu v 1 v noci dávali jogurt, mlíko nechtěl. Zkoušela jsem dávat večeři dřív nebo později a vůbec žádný rozdíl. Taky jsem ho nechala jíst samotného a taky nic. Nevím, co s tím a sušenky k večeři se mi dávat nechce. Co byste dělali???
Radka75 píše:
dotaz - Filip nechce večeře. Myslela jsem, že je to jenom kaše, ale zkoušela jsem už všechno - mlíko, maso+ zeleninu, jogurt. Jediné, co by jedl je suchý rohlík nebo sušenku. V noci se pak budí hlady, cca o půlnoci a brečí, minule jsme mu v 1 v noci dávali jogurt, mlíko nechtěl. Zkoušela jsem dávat večeři dřív nebo později a vůbec žádný rozdíl. Taky jsem ho nechala jíst samotného a taky nic. Nevím, co s tím a sušenky k večeři se mi dávat nechce. Co byste dělali???
Když fakt nechce jíst nebo je už hodně unavený, večeří Ondra banán.
radko, ja mám zas problém, že Luky asi 3. deň nechce nič na obed, teda čo sa týka vareného, skúšala som aj skleničky, aj som uvarila a nič
Však zásoby máme ![]()
Ináč zje všetko a už začína pomaly prežúvať ![]()
Holky, vy máte krásné nové metříky a ten vánoční od Luciku, hmhm, to nám to hezky připomíná. Ale těšim se, s Vojtíkem jo… jen se mi pořád nechce nějak do těch příprav, pečení, zdobení, akorát chci hodnem světýlka do oken, aby Vojtík mohl koukat, má světýlka rád… jen nevím, jak to narvu pod žaluzie, máme je pořád spuštěné, neb nemám záclony ![]()
Ještě mám otázečku, kdo máte UM Bebu , už 3, máte u toho taky tu modrou větší odměrku? Mně se to stalo asi dvakrát i u dvojky, ale je to větší teda o dost, jasně, že to má být hustší a proto i větší, ale jen mě to zajímá… ![]()
Mě to tu děsně blbne a padá, ta to píšu znovu.
Radko
Asi bych zkusila ovoce a nebo jídlo co jíte vy, jen upravené pro Fildu. Třeba když budete jíst s ním, tak si dá říct.
Kitty
Já teď budu jezdit autem, tak mi to vezmi, dík. A nedlužím ti ještě za něco? Ptám se jen, abych měla dost peněz.
A pán právě poslal fakturu, mají toho prý hodně. Doufám, že když to dnes zaplatím, že brzo přijde.
Tak jdu zas na ty novoročenky, chci je zítra odvézt mámě. A taky koukat na exhibici Štěpánka se Sampresem.
Bebuska píše:
Holky, vy máte krásné nové metříky a ten vánoční od Luciku, hmhm, to nám to hezky připomíná. Ale těšim se, s Vojtíkem jo… jen se mi pořád nechce nějak do těch příprav, pečení, zdobení, akorát chci hodnem světýlka do oken, aby Vojtík mohl koukat, má světýlka rád… jen nevím, jak to narvu pod žaluzie, máme je pořád spuštěné, neb nemám záclony
My taky nemáme záclony, máme prťavej byt a ještě by mi ho ty záclony zmešily
Bebuska píše:
Ještě mám otázečku, kdo máte UM Bebu , už 3, máte u toho taky tu modrou větší odměrku? Mně se to stalo asi dvakrát i u dvojky, ale je to větší teda o dost, jasně, že to má být hustší a proto i větší, ale jen mě to zajímá…
jjj…je tam modra vacsia odmerka…
![]()