Poradna duly
Jana Čurdová
a jedno pro Petru
potřebujeme velký, aby se nám tam vešlo všechno, když jedeme na plavčo ![]()
http://luxus.klima.cz/…image004.jpg
ale ani Petra nemůže vymáhat cenu po pisateli příspěvku, nejlépe vymáhat na zakladateli tipovačky chachacha
Ahojky,
tak jsme se právě vrátili z obr nákupu v Tescu, ještě teď mám mžitky.
Povedlo se mi přečerpat limit na kartě či co, tak jsem musela jet k Honzovi do práce pro peníze.
Mám zkrátka úspěšný den.
Jdu nakrmit Matesáka a pak se snad stavím a dočtu.
Hezký den.
Knoflice píše:Já tohle taky vždycky řešila. Jsem si říkala, chudák Kateřinka, bude mít svátek a narozky buď v jeden den nebo den po sobě.Bráchův Ondra je 24. listopadu a za 6 dnů má svátek a včera nevypadal, že by mu to nějak vadilo. Nejlepší pomsta musí být pojmenovat kluka narozeného 24.12. Adam.
![]()
no tak to budu děsná macecha, protože jestli druhý dítě bude kluk, tak to bude Adámek ![]()
LUCIKU píše:
Katko zbudla som dopsať,že 20. alebo 21. ideme zas na SK.Na VianoceSamikove dárečky Tobogan,ktori dostal pred mesiacom
,zatloukavačku,prostrkavadlo(ďalšie som schovala k vianociam)
,lampičku k postielke,2 bodyčka,rybyčky do vany(už tretie) a pusinka od maminky
![]()
![]()
![]()
Myslim,že toho nie je malo na to že sme vo finančnej krizy.V lednu ešte dostane to odražadlo ako som chcela
No a dort
myslím, že málo toho opravdu není ![]()
LUCIKU píše:
Idem pokračovať,keďže Samik spi,lepo pak sa od neho nehnem![]()
![]()
Okolo 13h na mňa prišla únava a bolelo ma brucho.Tak som si šla ľahnúť.Spala som do 16h a brucho furt bolelo…Pustila som si film a ležala na sedačke.O 18h som zavolala mamke,že ma cele odpoledne boli to brucho,že čo mam robiť.Ta zavolala kamaratke(sestrička na gynde),že mam isť do nemocnice,že KP sa rodi večšinou skor.Tak sme zavolali kamaratovi a jeli sme …V nemocnici my povedali,že mam kontrakce po 5min a že o 20h pojdem na sál.Mali tam porod,tak som prišla na rad až o 20:45.Bola som nacievkovana.To bolo na tom všetkom najhoršie.Hnusný pocit.A mala som oblbovačku.Na sale mi pychli EPIDURAL a…pokračovanie o 21:00
jak pokačování v 21????
![]()
Knoflice píše:
http://www.auto-news.cz/…28123991.jpgPetro, co na něj říkáš? S dětma nepraktické, ale jako nákupní taška dobrý, ne? Dizajnově je ok. A ne že ho budeš chtít po mě!
no jasně, že jo, dyť jsi tam nedala tu hvězdičku s dovětkem ne? ![]()
no ale nevejde se tam kočár, sakra, tak to asi prodám hned ![]()
Knoflice píše:jirabobes píše:
Dobré ehm…ráno
Už jsem půl hoďky vzhůru.![]()
![]()
Katko
Luci
Ty ses dneska rozepsala.Jen tak dál a možná mě někdy doženeš.
![]()
Do poradny jdeme my!
Moc pěkné auta jsi vám dala.
Teda pěkný popis.Ve 21.jsem tu jak na koni a čtu dál.
Ty jsi traaapka! Máš doma Martina nebo co, že se válíš v posteli
Už ti přišla Maminka ? A co ostatní? Já jsem zvědavá, jestli budou o:,–(níci …To vím, že jdete do poradny, jsem si právě říkala, že tam asi jste, když nejsi tu. Já myslela ty, co ještě nejsou otipovaní.
maminka dneska došla
hele a hnedka dvě auta paráda. to aby nám na plavání udělali soukromé parkoviště ne? ![]()
Mně došla Maminka taky dneska
a v Tescu jsem taky byla, limit na kartě nepřečerpala a vánoční stromeček si Honzík vybral, že bude modro-stříbrný
, tak jsme koupili nějaké řetězy a tak. Ani jeden nespí, i když by měli dávno oba
![]()
a zítra snad bude pračka ![]()
Tak mám dočteno.
Maminka dneska dorazila, ale bez o:,–(níků, ještě jsem ji ani neotevřela.
Luciku
Tak to je porod v přímém přenosu.
Tak večer.
Honza chtěl Adámka, ale přišlo mu to už moc. Moje sestra je Eva, aby mi to nebylo líto. ![]()
Jiři
Vy máte nějakého skrytého letce, co? Že tak rád žuchá z postele. Tak snad to nic nebylo a už jste se dospali. ![]()
Auta pěkný, já se svýma tipama budu muset vystačit s tím reálným.
Kitty
Se obávám, že s jejich přístupem ke komunikaci bys tam měla parkoviště tak za tři roky. ![]()
Jo a prosím tě, přišly ti podklady k platbě za autosedačku?
Inge
Dávala jsi tu žloutenku jen C nebo A+C?
Terez , kára jak hrom, ale kdo by to živil? Ta C1 je autko pro mě, malá spotřeba, žádná rychlost, žádné zrychlení, nevejde se do ní nic … Jedině, jestli ty tvoje auta dodávají i s řidičem ![]()
Mě maminka taky dneska dorazila ale bez o:,–(níků.
Já s něma tak nějak počítám …
Jo a proti jménu Adam nic nemám, pěkné jméno, jen slaví svátek na blbý den. Štědrý den by moh být bez jmenin, stejně jako Silvestr, Štěpán apod.
Mějte se, já jedu učit …
žížala píše:
Tak mám dočteno.Maminka dneska dorazila, ale bez o:,–(níků, ještě jsem ji ani neotevřela.
Luciku
Tak to je porod v přímém přenosu.Tak večer.
Honza chtěl Adámka, ale přišlo mu to už moc. Moje sestra je Eva, aby mi to nebylo líto.
Jiři
Vy máte nějakého skrytého letce, co? Že tak rád žuchá z postele. Tak snad to nic nebylo a už jste se dospali.Auta pěkný, já se svýma tipama budu muset vystačit s tím reálným.
Kitty
Inge
Se obávám, že s jejich přístupem ke komunikaci bys tam měla parkoviště tak za tři roky.
Jo a prosím tě, přišly ti podklady k platbě za autosedačku?
Dávala jsi tu žloutenku jen C nebo A+C?
nepřišly podklady, ale já napsala, že to zaplatím až to přivezou
Ahoj holky
Samíkovi vše nej k jeho 1. narozeninám.
Lucko - dárečků má opravdu hodně,a z tý finanční krize si nic nedělej. Peníze tu budou a my tu nebudeme. a btw my jsme na tom podobně, ale začnem to pociťovat až po Vánocích, kdy budeme platit poslední fakturu na kterou nemáme ![]()
tak tu trochu slzím. Loni touhle dobou jsme byli na cestě do porodnice. Pro ty, kdo tu s námi nebyly, tak jsme jeli až z chalupy, protože proč by se měl Filda narodit o 14 dní dříve, že? Bylo třeba dodělat konečně ty okapy a já měla s sebou tašku do porodky, takže jsme si byli jistí, že to určitě nebude dříve. A protože jsem se kapku nudila, tak jsem přerovnávala dříví a možná z toho mi praskla voda. Tak rychle jsme chalupu ještě nidky nezazimovali, klempíři to měli akorát hotové, tak jsme mohli odjet do porodnice, teda s malou odbočkou domů, abych se aspoň osprchovala.
katko - citroen, dobrá volba, manža by měl radost, mně se, ale víc líbí C3
janko - ty jsi opravdu neuvěřitelně šikovná, ať se povede odstavování, tu pistoli prý tch. má, tak nic - každopádně díky za nabídku. Až půjde Filda do školy, tak ho přihlásím k tobě do třídy (teda, jestli nebudeš zrovna na mateřský).
Filípek měl včera první oslavu, byla malá, ale hezká. později hodím fotky
tak já jdu dodělat ten kalendář. mějte se hezky. Luci těšíme se na tvůj pokračování
Radko
Díky za pochvalu, to je báječná náplast na ty dnešní karamboly.
Knoflice
Jak staré máš žáky?
Kitty
Dík, já si ani nevybavuju, co jsem tam zaškrtla a v tom mailu od nich to není. Tak napíšu znovu.
Jdu uklízet, snad bude MAtík spolupracovat, jak už ťape, tak je to náročnější.