Poradna duly
Jana Čurdová
OD TERKY - AHOJ LIDICKY JMENUJU SE ELIAS A NARODIL JSEM SE 30.11.2007 - 21.24. - VAZIM 3420 A MERIM 52CM. JSEM KRASNEJ A HROZNE PODOBNEJ BRACHOVI AKRIMKOVI. MAMINKA JE V PORADKU.
Ahoj holky,
Eliášku přejeme ti hodně zdravíčka k dnešním prvním narozeninám!!!!!!!!
Ondráškovi od Inge blahopřejem k dnešnímu svátku.
Jani, moc pěkná dílka.
Jiři,dortíky krásný.
kitty,držim palce at to dobre dopadne.
Ondra děkuje za gratulace k svátku.Zítra jdem na kontrolu,vyrážka už se mu pěkně zhojila.
Jdu si stoupnout k žehličce.Pa.
Jani, šikovný ručičky, vždyť to říkám! ![]()
Luci, nesmutni, však to uteče jak voda a kór teď v prosinci, práce bude hafo ![]()
Petro, nezapomeň zítra… cvíčo ![]()
A Jani, gratuluju k odstavování, držim palce, však už to u vás bylo potřeba, teda si myslím, nic ve zlém ![]()
jojo, myslela jsem na to dneska, že ti taky napíšu, ale už mi to vypadlo.
Eliášku, všechno nejlepší k narozeninám!!!
http://www.beruska8.cz/…ysky1/17.gif
Ondrům taky všechno nej!
Ondrům vše nej k svátku
teda to jsou lidi, dají jména v prosinci?
![]()
Jiřko , do tabulky prosím změnu, Klárka už má 2 zuby ![]()
Jani, Jiřko, jste šikulky!
Vladi , ať zítra u dr. dobře dopadnete.
My v noci kojíme minimálně 1×. Už taky pomalu přemýšlím, že by se to mělo utnout.
Holky, nemáte nějaký tip na cyklosedačku? Naši ji chtějí Matýskovi koupit k Vánocům, ale zatím nemám nastudováno… Jenom vím, že Hamax jsou dobré…
Tak a teď vás tu trošku zahltim fotečkama. ![]()
Tak tady s mamkou sfoukáváme svíčku 
A krájíme dort 
I broskvičkové šampíčko jsem ochutnal, musel jsem si se všema ťuknout

Tady rozbaluju první dárek 
A to už jsou všechny moje dárečky 
To je bordýlek co? A že nevíte kdo to pak všechno musel uklidit…no já to nebyl.

Moc jsem si to všechno užil, byly to ty nejkrásnější narozeniny co jsem kdy měl.
![]()
Tak já mastim spinkat, bylo toho na mně dneska moc a jsem hooodně unavenej. ![]()
Bebuško
Já vím, že to myslíš dobře. Už jsem nějakou dobu vnitřně věděla, že je to potřeba, ale nechtělo se mi. Teď už toho ale bylo hodně, budil se i co hodinu, v průměru tak 6× za noc. Jednou by mi kojit nevadilo, ale paní na kojení.net doporučovala úplně odstřihnout, protože prcci nechápou, proč jednou jo a pak už ne.
Kitty
Ondrové to mají ještě dobré, co teprva Lucinka. ![]()
Bramburko
Se sedačkou neporadím, já ji nechtěla, máme radši vozík.
Eliášku
To jsi měl moc hezké narozeniny, dortík nádherný a těch dárečků. A to byl tatínek hodný, že to po tobě všechno uklidil.
![]()
Tak a teď už dobrou noc a sladké sny.
Ještě jsem chtěl popřát Ondáškům všechno nejlepší k svátku.
Tááák,my máme roztříděno,mám už dočteno a utíkám se umýt a spinkat.Zítra máme poradnu a možná tu 4.hexu.
Dobrou a klidnou noc všem.