PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
29.11.08 21:08

Jiřko - dortíky super. A Radeček jedl i ten dort s marcipánem? Matýsek baštil jablkový a moc mu chutnal. Já jsem ho ještě ozdobila šlehačkou a ovocem, ať líp vypadá, ale Matýskovi jsem ji oškrábala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
29.11.08 21:24

Tavící pistoli už mám léta, resp. Lukáš ji mám v pracovních věcech a loni jsem ji prvně použila taky na adventní věnec, který jsem taky prvně dělala a opravdu je to s tím pohoda a lepidlo není v podstatě vůbec vidět. Už bych se na něj letos měla vrhnout, jen to krapet do zítra nestíhám. Nemám větve ani nic, ale udělat bych ho chtěla… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
29.11.08 21:26

Mmch, Báro , moc děkuju za balíček, ač byl doručen přes Petru :-), ale díky za hračky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
29.11.08 21:40

Radko
Budu učit na prvním stupni a líbila se mi nějaká jazykovka, neb mám jako specializaci navíc angličtinu.
Na tu pistoli se ti můžu v pondělí zeptat, jestli ji ještě mají, byla v akci u nás v železářství za 199 Kč. MOžná jde sehnat levněji, ale takhle bys to měla bez shánění.

A z tchýně si nic nedělej, já se dneska trochu chytla s mámou, ona všechno opakuje milionkrát a já neměla chuť už to zase poslouchat, tak jsem jí řekla, že už jsem to slyšela a nepotřebuju to znovu. A taky mě začíná mrzet, že mi nepomáhá, pohlídala zatím 2×, ale jinak nic.

očkování U nás bude 4.hexa taky až v 18.měsících. A s tou trojvakcínou je to koukám zase co doktor, to názor a zase si to budeme muset rozhodnout sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.11.08 04:22

zdravím po ráníčku. jedu, mějte se.

věnec nemám a budu ráda, když nějaký koupím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
30.11.08 04:39

Ahoj holky.
Tak Matysek se pekne rozkaslal, ale nastesti vykaslava. Teplotu nema, tak doufam, ze to bude brzo dobre… Tak dekuji za podporu. Jo a taky za rady se tresnema :wikk:

Jirko, krasne dorty a holky aranzerky taky super…

Zizalko, a co takhle vytvarka? Jeste ze tu mezi nama neni zadna cestinarka, nebo by se asi musela z tech mym chyb nekdy osypat :D

Radko, tak at uz je to za vama. Za chvilku uz si budete uzivat…

Hlidani, to ja jsem to chytla perfektne. Obe babky by hlidaly furt a rady, ale bohuzel jsou az za oceanem. No jednu mam zatim tady, ale potom zase dlouho nic. Ale ja jsem docela i ofrkla. Strcim dite do ruky a hlidej! :D Matysek je prvni ditko do martinovi i do moji rodiny, tak by nejradsi hlidali vsichni. Nekdy se o nej i perou :D Kdyz jsme sli v lete s celou mou rodinou na prochazku, tak to byly pekne ostre hadky o kocar. Ja se jen uchechtavala…

Ani jsem vam nenapsala, ze jsem vcera poprve v tehle sezone byla na hokeji. Byl odpoledni zapas. Vecerni konci v deset, tak to se neda. Matysek byl super. Byli tam snad vsechny deti vsech hokejistu. Uplne jesle. Je tam hodne prdolu. No ale kdyz jsem to videla, tak tady to opravdu chodi jinak. Deti hole nohy, i kdyz venku mrzne a jedna hokejova manzelka tam 14ti mesicniho prcka krmila hamburgrem se slaninou a potom to zajedl popkornem. Pekne solenym. No taky ten prcek podle toho vypadal (jsem vam tu kdysi psala, jak jsme byli na jeho rocni oslave a on tam tlaskal hranolky)… No ale matysek se tam krasne vyhral, ale potom nam prave zacal kaslat… A ja se alespon podivala do spolecnosti a mela jsem duvod se trochu zuhlednit a shodit ze sebe teplaky kolenacky a tricko zakydane presnidavkou, bananem a jogurtem…

Toz tot vse :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
30.11.08 07:55

Eliášku, všetko najlepšie!!!!!

http://itsmeela.files.wordpress.com/…birthday.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
30.11.08 08:09
zabulienka píše:
Dneska som bola v škole, tak som nebola s Lukym a keď som prišla, tak už má tunôžku menej červnú ale zdá sa mi že v mieste vpichu ako by mal trošku hnisu, také niečo ako po očkovaní TBC na ramienku, mali ste to niekto? 8O

no nam kazala dr pri prvom ockovani ze ak to zcervenie tak mame dat octanovu mast…ale ak tam mas hnis tak neviem..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
30.11.08 08:10

venec mam kupeny uz leeeta..... :D

a dokonca mam i Mikulasa postavicku…sa bude divit Kubko ked ho vytiahnem…a uz by bolo aj na case...... 8) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
30.11.08 08:22

Eliasku vsetko naj,naj,naj k 1.rôčku…nech sa ti v zivote len a len dari!!!!!!… 

http://www.beruska8.cz/…ield1/20.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
30.11.08 10:07

tak na tej nôžke už nemá nič, asi sa mi to včera len zdalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
30.11.08 10:19

a zelam krasnu prvu adventnu nedelu… :D :D :D

http://www.beruska8.cz/…ence1/23.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
30.11.08 10:22

Ondraskom vsetko naj k meninam prajem…!! 

http://www.beruska8.cz/…nald1/74.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
30.11.08 10:55

Eliáškovi všechno nejlepší!

Ať žijou Ondrové !

MartinaSk - dobrá opice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit