Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska som bola v škole, tak som nebola s Lukym a keď som prišla, tak už má tunôžku menej červnú ale zdá sa mi že v mieste vpichu ako by mal trošku hnisu, také niečo ako po očkovaní TBC na ramienku, mali ste to niekto? ![]()
Jani
Jo jo tevná pistole je super věcička. Ten věnec je moc pěkný.
Jak,drasťák???? Jako,že na to je blbá reakce? Já nad tím uvažuju,tak sbírám info.
Zabulienko
Moc krásně jsi to auto vyzdobila.Potom nevím,jak muselo být úžasné,kdyby nepršelo a nebylo by to ubité.Jsi moc šikovná. ![]()
zabulienka píše:
Dneska som bola v škole, tak som nebola s Lukym a keď som prišla, tak už má tunôžku menej červnú ale zdá sa mi že v mieste vpichu ako by mal trošku hnisu, také niečo ako po očkovaní TBC na ramienku, mali ste to niekto?
Tak to neporadím
O tom slyším prvně.
Mňa to strašne baví, niekedy sa čudujem či som sa nezmýlila v povolaní ![]()
zabulienka píše:
Jirko a už ste po tretej Hexa?
Radeček bude mít v pondělí 4.hexu…teda pokud neonemocní.Teplotu už nemá.
No já doufám,že nám to píchnou v pondělí a neposunou.To nestihnu ty neštovice a mám z nich celkem obavu.Přece jenom chodím denně do školky.
Jdu ven.Pa pa a dobrou noc.
žížala píše:
očkování Já budu dávat taky tu šetrnější, ale určitě bez neštovic, je to prý dost drasťák a můžou se pak dát kdykoli později samotné.
Z toho, co jsem četla, slyšela, atd., tak si teda vůbec nejsem jistá, že Priorix je šetrnější než Trivivac. Podle toho, co vím, tak je to prakticky totéž, jenom pojišťovny prostě hradí jen jeden. A drasťák je to proto, že je to živá vakcína.
Jiřko, dorty úžasné!!!!!!!!
Ondra tady leze jak zběsilý, to by mě zajímalo, kdy usne
.
Jj, Jiři, že jsou na to časté dost bouřlivé reakce.
zabulienko
Moc hezké auto. Já mám takového ruční prácejako relaxaci a pro naplnění takového toho vnitřního klidu.
Tak já jdu pracovat, píšu pro mámu do práce české a anglické novoročky. Ještě nakouknu.
jirabobes píše:
No já doufám,že nám to píchnou v pondělí a neposunou.To nestihnu ty neštovice a mám z nich celkem obavu.Přece jenom chodím denně do školky.Jdu ven.Pa pa a dobrou noc.
My jdeme na 4. hexa až v 18 měsících, naše dr. to tak dělá.
Ahooj holky,
Jiřko, janko, Marti jste velké šikülky
priorix tetra - dávat určitě nebudeme, taky jsem četla, že ta vakcína je dost sajrajt, já dám ten priorix, ale bez neštovic. Stejně tak prevenar a meningokoka až před nástupem do školky.
vánoční věnec - taky ráda dělám, ale letos na to není čas
janko - kdes tu pistoli koupila, byl by to dobrý dárek pro tchyni
kitty - hodně štěstí na zkoušce
my jsme dneska natírali palubky a byl tam malíř. A taky jsem se chytla s tchýní, poprvé jsem na ní trochu vyjela. už mi asi po padesátý řekla, že markův táta dělá práce za dva (mají spolu firmu) a že by bylo dobrý, aby marek už začal chodit do práce (on tam chodí). Tak jsem jí řekla, že nechápu proč mi to pořád říká, že s tím asi těžko něco udělám a že už zbývají jen 3 neděle. Prostě jsem ulítla, ale už mě fakt štve. Hodně nám pomáhá - vaří a občas hlídá, ale má u toho furt řeči a já už na to nemám nervy, jsme už hodně unavení a síly dochází, takže je to opět na hraně. Ví, že potřebujeme hlídání, ale musíme se vždycky doprošovat a pak ještě vydržet ty řeči a to za to fakt nestojí.
tak zítra má Filda první oslavu.
tak se mějte hezky
Ahojte!
Tak my máme jednu oslavu za sebou, bylo fajn, akorát na Matýska něco leze, kašle a má rýmu, doufám, že to nebude horší. Můj taťka dneska vyzkoušel narozeninový dárek, byl s Matýskem v krosničce na procházce (byl 1,5 hodiny, ale prý to byla fuška
). A pejsek rozkousal Matýskovi botičku, tak budem muset koupit nové… ![]()
očkování - nám teda dr. doporučovala spíše tu tetra vakcínu, že tam je zase lepší odezva na ty neštovice než ta samotná vakcína. A dr. je naše známá, tak jí docela věřím…