Poradna duly
Jana Čurdová
Je asi zatím ještě hodně brzo, ale co takhle založit diskuzi prosinec 2007
![]()
Ahoj,
tak já už od minulého týdne vyhlížím Prosinec 2007, moooc blahopřeju a je hezké si vzpomenout, když jsme zjistili my, že čekáme Honzika.
je tu krasne........mozna sa este stavim.....za par dníííííííí............
![]()
zatial sa majte krasne… ![]()
Ahoj ,
aj ja sa hlásim do tejto diskusie, mam // a zajtra idem k lekárke, tak dúfam ,že mi to potvrdí. ![]()
Ahoj zabiuljenko, gratuluji
!!!!!!
Já bych se tady do toho měsíce ráda zapsala, ale mám strach, že to zase nevyjde
Jsem teď na váškách - mám zpoždění, břichobol, BT vysokou, ale testík předevčírem 29DC (obvykle mám cyklus tak 25dní) negativní
„Já bysem chlela mít prosinčátko“
![]()
Ahoj Mifinka ďakujem za gratuláciu a veľmi ti držím palce. Neboj sa, tá teplota vyzerá dosť nádejne, skús znova testovať.
Žabuljenko: Děkuji za podporu, ještě se mi testovat nechce - boljím se, že tam bude jen jedna
ale dnešní teplota opět 36,9 tak uvidíme
Uvídím, možná bych to zítra zkusila - ráno změřím BT a jestli bude ještě pořád tak nahoře, tak to testnu - mám schovaný jeden kvylitní test s vysokou citlivostí.. A ty jsi na to přišla kdy? ![]()
Ja som si urobila test , keď mi MS meškala len 2 dni a to len preto lebo som bola chorá a bála som sa jesť lieky, tak ma to dosť prekvapilo. Ale zistila som to aj podľa BT.
Tak držím palce
Žabuljenko, tak jsem testla v sobotu a je tam slabší 2. / ale stejně myslím že to nebude těhu, kdyby se to změnilo, tak dám vědět
BT jsem si o víkendu něměřila, ale zítra ráno změřím a uvidím
Dobrou…
ahoj - já taky začínala se slabou druhou čárkou a je to tam. to už je ono. neboj. nezmizí to. držím palečky. Já mám termín zatím dle mého výpočtu 29/11, ale uvidíme dle doktorky. v listopadkách jsou všichni nějak na začátku, tak jsem se zatím zapojila do prosinčátek. Vidím, že je tu taky Zabulienka ze snažilek. kdy máš termín?
Tak podľa MS 26.11. ale ja som mala posledné cykly 33 dňové, tak mi to vychádza na 1.12. ešte budem mať 2 termíny podľa ultrazvuku a podľa pohybov. Ale isto to bude december. Už aby to bolo
no já nevím, mě je celkem fajn, tak doufám, že si to užiju, ale na mimi se taky těším. na UZ jdu 10/4, tak dám vědět. jak je tobě?
Ja idem na UZV 19.4. Zatiaľ sa cítim dobre, nemám žiadne chute, skôr nechuť do jedla. Ale bola som aj akási chorá, tak dúfam že to miminku neublíži
Ahoj Kitty, tak to gratuluju
Určitě se mu v listopadu ještě nebude chtít na svět uvidíš
Já to vidím bledě, ale ještě se ozvu…
neházej flintu do žita a zkus test znovu třeba zítra a uvidíš.