Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,můžu se k vám přidat? Asi budeme mít miminko v první polovině prosince.
Testy byly pozitivní,menstruace nepřišla. Mooooc se těším.Ale na gyndu jdu až 20.4.
Tak nic bližšího nevím,zatím.
jasný, ale moc to tu nežije, je asi moc brzo. jinak já s holkama kecám ve snažilkách, ale doufám, že se sem brzo někdo kecací taky přidá. jak ti je? já jdu k doktorovi už v úterý, snad bude vše ok. špatně mi celkem není, občas nějaký nával, ale nezvracím.
Ahoj holčiny,
já jsem sice z listopadu,ale termín mi teď podle UZV vychází na 4.12. (o 12 dní déle než podle posledních menses !!!) Tak jestli neva,tak bych občas mezi vás zašla ![]()
Jinak přeju nádherný velikonoce, a ty co čekají na potvrzení těhu od lékaře držím palečky!!!!
Prajem krásne dobré ránko,
ako vidím pomaly sa rozrastáme.
Kitty v ktorom si teraz týždni?
A ako pokračuje Mifinka ?
Ja už mám svoj ranný rituál za sebou, myslím zvracanie.
Ahojte...... ![]()
mozem s k Vam pridat????
dnes rano som si urobila test a su tam dve //..........jupiiiiiiiiiiiiii ![]()
ked to budem mat potvrdene od dr,tak by som sa rada k vam pridala..... ![]()
poslednu MS som mala 8.3..........ale OVU som mala az 25.3…takze sme este veeeelmi mlade tehu........ale snad dobre dopadne........
![]()
Já dle mých výpočtů jsem v 7 týdnu, ale uvidíme v úterý, jdu k doktorce, tak uvidíme, jaký bude její názor.
Marti, určitě se přidej, já čtu i ve snažilkách, protože tam jsou holky, se kterými jsme začínala, jsou super a tady to ještě moc nežije. Kdy jdeš k doktorce?
kitty25 píše:
Já dle mých výpočtů jsem v 7 týdnu, ale uvidíme v úterý, jdu k doktorce, tak uvidíme, jaký bude její názor.Marti, určitě se přidej, já čtu i ve snažilkách, protože tam jsou holky, se kterými jsme začínala, jsou super a tady to ještě moc nežije. Kdy jdeš k doktorce?
este neviem.......snad len vtedy ked tam bude aspon vidiet dutinku… ![]()
Ahoj holky,ráda bych jem e k vám přidala.
Minulý týden v neděli jsem objevila na testíku //.K doktoru se chystám,až ve středu nebo ve čtvrtek.Doufam,že bude vše ok a budu sem patřit.
Poslední MS jsem měla 2.3.
Ahoj holky,
moc vám blahopřeju. Taky už jsme se začali znovu snažit, ale na prosinec to nevypadá:-( no nevadí třeba příští měsíc:-) Přeji vám i miminkům hodně zdravíčka.
Andrea
to je krásný vajíčko, ale tak lehce to asi nepůjde co? jako že by miminko vylezlo jen tak samo.
Ahojky budoucí maminky ![]()
Všem čerstvým // moc gratulujiiiii
a přeji moooc zdravíčka a hodňoučké mimiška…
Žabuljenko - nedopadlo to.. přišla MS
ale není všem dnům konec ![]()