PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
26.4.07 13:26

Anonymní
S těmi dárkami mi povídej.Já mám děti narozené 6. a 10. ledna.Po vánocích a navíc pčed výplatou. A teď to vypadá na první půlku prosince.Zase před výplatou,zato kousek před vánocemi. Už se nám stalo,že Kuba nedostal dárek na narozky od své tety s odůvodněním,že teď byly vánoce. Což mě dost naštvalo. :evil:
Kamarádka si ze mě dělá srandu,ať se dám k jehovistům.Oni vánoce neslaví.A děti mají narozeniny zhruba v té době. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
26.4.07 15:41

cau holky, drzim palce vsem s kontrolama, ja cekam az do 17., snad bude fajn.
zdravim novou anonymni tehulku, mame stejny termin (zatim) :D

mnojo, priznam se, momentalne nepracuju a jsem doma, ale dodelavam skolu a za mesic mam statnice, takze taky zadny absolutni klid a oddech … ale kdyz se mi chce spat, tak vetsinou jdu, snad dostuduju :)

jinak mam zravou a kynu, coz me netesi, ale kdyz nejim, tak je mi blbe … musim najit kompromis … za tyden zacnu s nejakym pohybem, asi plavani …

mejte se a at se dari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.4.07 17:50

Ahoj,
jen nakukuju a chtěla jsem Vám všem popřát krásné a zdravé dárečky pod stromečkem! :wink: Strašně to letí, mám pocit, že jsem se hlásila s // včera a vyrobila si metříka s 5.tt. :lol: Tak ať Vám všem je co nejdřív dobře, pěkně přibírejte a hlaďte bříška s pokladem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.4.07 20:06

ahoj holky, vítám nové přírůstky

hlásím, vše ok, srdíčko tluče, další KO za měsíc a TP 6.12..

už mám i obrázek a teď připravujeme zprávu pro babičky a dědečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.07 08:54

Tak jsem holky stále anonym, už jsem psala adminům a nic, třeba jsem jenom netrpělivá. Kdo to tady taky studuje? Hurá! Taky mě čekají státnice :roll: 10. leden je výborný datum! Taky mám narozky a můj tatínek okomentoval další vnouče, že zase před vánocema, jestli neumíme plánovat - to mi řek on :lol: Už chci tu registraci, ať si tu můžu nacpat metříky a nebýt anonym :?

• Citovat
  • Upravit
16118
27.4.07 09:33

já jsem jim taky psala a zaregistrovali mě hned, tak snad to taky budeš mít brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.4.07 09:48

Anonyme
Gartuluju k narozkám.:-)
Mě se naši ptali,proč zase na zimu. Vždyť je to jasné. :) Nebudeme přece shánět jiné velikosti na dalšího prcka. A máme to skoro pokupě. Ale jen skoro :( Líbilo by se mi mít všechny děti v lednu.Ani nevím proč,ale bylo by to pěkné. Plánovat vlastně umíme.Jsme se sekli o měsíc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
27.4.07 10:54

Tak už sice nejsem anonym, ale pro změnu v testovacím provozu, jsem zvědavá, jestli tu budu mít metřík nebo ne … Ale už fakt dneska končím, vařila jsem špenátovou polívku a utekla … Je mi líto všech, co je jim špatně, to mi teda není, na polívkách úplně ujíždím, místo jednoho talíře 3. :roll: A jsem moc ráda, že je nás víc vícerodiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.4.07 11:44

máš tam špatně adresu. musíš vzít z té druhé tabulky a pak kousek na začátku umazat. musí to vypadat takto:

http://bn.lilypie.com/8YMap2/.png

to img bude před adresou a pak za ní. doufám, že se to vloží bez metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.4.07 11:56

Ahoj maminy,
kde jste kdo? Právě vytvářím ze skicáku klobouk pro dceru. :lol: A u toho chroupu tyčinky. Přibírá se z grahamových tyčinek? Že bych to chroupala celý den,ať mi není špatně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
27.4.07 12:35

Ahooj těhulky :lol:

jdu Vás jen krátce pozdravit, nějak se mi doma nakupila práce :oops:

Včera jsem se byla podívat za holka v práci a musím říct, že se mi po ARO stýská ....... klidně bych si nějakou šichtu vzala :lol: , teda když by mi zrovna nebylo špatně :roll:

Jinak musím poklidit, uvařit - dnes mám v plánu zelňačku, mńam, mňam, pak mě čeká prádlo na žehlení a ještě udělat nějaký nákres zastavěný plochy pozemku, či co ....... v červnu budeme mít nový bazén a chceme k němu postavit i nový altán, tak kvůli stavební ohlášce nebo co ........ já, sociální typ budu kreslit výkres :roll: , no snad se na tom stavebním nějak poperou :wink:
Už se těším, jak to pak budeme mít doma kráááásnýýý

Jinak Kitty, skvělý zprávy, moooc blahopřeju, Zabulienka, prima, že je Ti už líp, vítám nový těhulky, tabulku holky doplním večer ju?! Se na mě nezlobte kvůli tomu zdržení :oops: , vše napravím :lol:

Tak hezký den :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.4.07 13:50

já myslím, že se z grahamových tyčinek asi nepřibírá. asi taky ne ze zmrzliny, tu já můžu, tak asi bude dietní co?

a vůbec co nám chutná tak to bude pro mimi dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
27.4.07 18:48

tak maminky, hezky prodlouzeny vikend (tedy tomu kdo si ho muze prodlouzit) a hlavne hodne energie a malo nevolnosti …

juuu polevky … to bylo moje i predtim, natoz ted, ale pravda, moc se mi nechce do jejich vareni … ale kdybyste nekdo obcas hodil nejaky rychly lehky recept …

jinak souhlasim, ze jist se ma na co je chut, pokud to neni nejake hrozne nezdrave ci v prehnanem mnozstvi :) ja uz se sice taky trosicku zaobluju a trochu me to zlobi, ale priznam se, ze si nedovedu predstavit, ze bych si v momente kdy je mi trochu zle a mam na neco chut a vim, ze to pomuze kdyz to snim, jeste nejak vyrazneji odpirala …

jinak otazku, jak to mate s nejakym cvicenim? nejake rady, zkusenosti?

papa, mejte se fajne vy i ti malicci

a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
27.4.07 18:50

jo a Kitty, pokud vse dobre pujde a budu mit po 17.5. taky obrazek tak chystam taky oznameni pro babicky a dedy … mas nejaky originalni napad? ze bych se nechala inspirovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.4.07 18:55

Kitty
pro mimi možná jo,ale proč přibrat 20 Kg? Já mám už teď nadváhu,tak musím přibrat co nejmíň.Jinak se neunesu. Už tak mě budou bolet poslední dva měsíce kyčle. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí