Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné pondělí (i když o víkendu bylo lépe)
jen hlásím, že jdu dnes na první kontrolu k dr, tak jsem zvědavá, vlastně se jedná jen o potvrzení těhu.
Taky trošku bojuju s metříkem, tak zkouším ![]()
Pěkné skoro poledne vsem maminkám ![]()
Radka75 - s temi nevolnostmi jsme na tom stejně,mě taky není vůbec spatne.Kdybych mimi nevidela na UTZ,tak ani nevim,že jsem těhotná.Když jsem cekala dceru,tak po probuzení jsem musela supnout neco sladkýho jinak bych nemohla fungovat a co hodin jsem naspala ![]()
Z ruzných pachů se mi okamžitě udealo šoufl......a ted vubec nic,tak jsem z toho taky malinko překvapená.
Teda holky,
vy jste toho napsali, adresne teda budu reagovat az priste.
Honzik se umoudril se spanim, takze uz jsme celkem vyspana. Spatne od zaludku mi je (a dosly mi uz lizatka
, musim nejaka koupit), ale jinak (snad krome unavy, tehu priznaky zadne). No, vlastne mi jeste vadi vune kafe.
Ve stredu jdu na krev, ale poradna je v nedohlednu (az za tri tydny).
Tak zatim
Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:45
elle
Ahoj.Třeba to tentokrát bude kluk. ![]()
Já to měla stejné.U kluka v poho,u holky zle a teď… Ale to už jsem tu někde popisovala. Tak třeba zase budeme holčičku.Kdo ví.
Tentokrát nemáme ani jeden (já i manža) tušení co to bude. Vždycky jsme to tušili.Asi je nám to jedno. Však páreček už máme. ![]()
Pa pa J.
Inge
Ahoj. Můžu vědět proč jdeš na krev? Mě ji budou brát až v poradně ve 12.tt. (21.5.).
To je fajn,že tě Honzík nechá vyspat.Moooc hodný.
Jak reagoval na zprávu,že budete mít miminko?
Pa pa J.
Ahoj holky, s tou krvní mě to zajímá taky. Teď jsem totiž změnila lékaře a mám jít až v 16.týdnu na genetiku. Dřív jsem byla sledovaná víc, mám Rh- a holky jsou obě +.
Krev - u minuleho tehu jsem byla jeste drive. Je to jenom takoveto zakladni vysetreni v 1. trimestru - krevni obraz, jestli jsem HIV negativni no a vzhledem k tomu, ze jsem A- a Honzik A+, tak asi i ty protilatky.
Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:45
Honzik to, ze bude mimi, vubec nechape. Mimi je pro nej takovata mala vec v kocarku, ale rozhodne ne moje bricho
![]()
Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:46
Co si myslíte o zamykání diskuzí? Já jsem z malé vesnice, všichni se tu známe … Četla jsem příspěvky, když se zamkly holky z Prosince 2006. (Snažila jsem se k nim vecpat, když jsem se spletla v roku
) Je fakt, že člověk počítači někdy svěří i to, co neřek nejlepší kámošce …
Krásný den těhulky!
četla jsem o těch nevolnostech a pohlaví - kdyby to tak bylo, tak čekáme holčičku a to by byly obě babičky moooc šťastné. Moje mamka si nic jiného nepřeje, a druhá mamka, ta se mě vždycky ptá - co dělají naše holčičky (má už dva vnuky od švagrový), tak to je jasný
a nám s Milanem je to fuk.
Jinak dneska se nám rozbil náš zatím největší mazlíček - focusek, sice jsme v pohodě vyměnili olej, ale praskla nám matice na spojce, tak jsme dojezdili. Doufám, že ji seženem brzo ...... na vesnici bez auta, nechápu jak jsme mohli být dřív bez něj ![]()
Milan je z toho špatnej, tak mu jdu uvařit kafíčko.
jo a jinak dneska oběd - nudle s mákem - nebudu vyvářet denně, no ne?!
K těm zamčeným diskusím - když má někdo tu potřebu, proč nee, pokud bych chtěla někomu říct něco hodně intimního, co bych nechtěla, aby ostatní z jiných diskusí četli, tak to prostě pošlu jako soukromou zprávu. Od toho to asi je.
Jiřo, já jdu taky na krev až ve 12 tt, asi to každý gyndr. dělá jinak. Doufám, že pak si mě už pozve dřív než za šest týdnů ![]()
Tak zatím pa I.
ahoj, doufam, ze jste si uzili vikend a ted jeste chvilicku volna mame pred sebou!
jo ty chute, mam hodne ujety a taky hlad a unavu, bohuzel me nepotkalo to co vas, maso mi jede vic nez predtim (byla jsem kdysi dokonce vetgetarianka), asi to budu muset omezit, moc zdrave to pro miminko nebude …
taky jsem zvedava, jak vyrostlo, na posledni prohlidce melo cca 13 mm, ted jeste vic jak dva tydny cekani, budou mi brat krev - bezne testy v prvnim trimestru, jak tu nekdo psal … jinak i kdyz se to spatne snasi, to cekani, doufam, ze nebudu chodit k doktorce moc casto, nechci to male prilis casto vystavovat ultrazvuku, i kdyz se rika, ze to vubec nevadi …
drzim palecky vsem, at ti mali pekne rostou!
Inge
Ahoj.Jasně,že tvoje břicho není mimi.
Ale je v něm schované. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem právě snědla 3 kolečka salámu. Je to hrůza, ale měla jsem na něj chuť už celý týden, tak snad jednou za týden to neva. Jinak mně maso zatím nevadí.
Chtěla bych se zeptat, jak moc vadí koupání? Četla jsem, že není dobré se koupat v horké vodě, ale nevím, jestli je to opravdu tak. A od kolika stupňů je horká voda? Já se totiž koupu moc ráda, ve sprše je mi zima, tak bych chtěla vědět, jestli se mám radši sprchovat už teď nebo až v pozdějších měsícíh. Máte někdo zkušenosti?
díky za rady a dobrou noc
Ahoj těhulky, včera jsem byla poprvé u dr - těhu potvrzeno, mimi v děloze, srdíčko tepe. Má cca 3 mm a zatím je to samozřejmě jen taková buňka, ale i tak to bylo prima. V 10 tt jdu na další vyšetření, tak se těším. hezký volný den.