Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj těhulky, hlásím se k Vám do prosinčátek 2007. Jsem zatím těhulka moc krátce, ani jsem ještě nebyla u doktora, vychází to cca na 4tt. Tak teď doufám, že bude všechno v pořádku
Nějaké údaje o mě: 28 let, první dítě, termím kontroly ještě není a TP dle mých propočtů letošní silvestr ![]()
Alena
Alla vítej
,
už jsi v tabulce, tak ať je všechno v pohodě! Že by aspirant na první dítko roku 2008
![]()
zatím to tak vypadá
snažili jsme se 8 měsíců a tohle byl první měsíc, kdy jsem na nemyslela, protože miminko na vánoce jsem moc nechtěla
ale teď jsem samozřejmě šťastná jako blecha.
Ahoj holky,
mě pořád pobolívá břicho hlavně večer a třeba dnes a včera mi bylo bléé,ale nezvracela jsem
.Zítra budu volat dr. a objednám se na KO.
Allo gratuluji k těhu a máš fajn terním ![]()
Kalinko ještě do seznámku je mi 37 let a TP 23.12. podle MS,jo a jsem z Havířova a rozvedená
.A co rohlíček se šunkou?Byla mňamka
![]()
MartinoSK a co KO jak dopadla?
Už nevím co jsem chtěla tak zatím ahoj všem Monika
jeee Kitty, na rizek mam permanentne chut uz treti den, musim s tim neco udelat … stacil by dobrej kureci na masle smazenyyyy ![]()
zkratka na chutich ujizdim, beham tady po okrese a shanim ruzny blafy, na ktery mam zrovna chut ![]()
vitam Allu! … prima termin … to mne to chvili vypadalo na 23.prosince a to jsem si rikala, ze by bylo neco … Silvestr je tedy trefa ![]()
KalinkoIvco - je mi 29 a jsem svobodna, k doktorovi jdu 17.kvetna, bojim bojim aby vse bylo v poradku…
mejte se krasne, hlavne pozitivne (ackoli nekdy to nejde, ted zrovna nevim jestli bych vic jedla nebo spala
ale muze byt hur … ![]()
Ahoj maminy.
Já už mám velké plány co ukuchtím,až mi nebude zle. Ať nedělám chutě,tak prozradím jen,že to bude maso. ![]()
KalinkaIvča
Ahoj Ivčo,tak co rohlík se šunkou.
Byl fajn? Já jsem měla podobnou snídani. Graham namazaný pribinou se šunkou. Mňam to byla bašta.
A oběd jsem taky vzřešila geniálně.Brambory s trochou cibule pečené v alobalu.Zítra si to asi zopáknu.
Alla
Vítám tě u nás. Na silvestra je pěkný termín.To nás už bude pět.
A fakt si neumím představit vánoce s malým mimčem.Ten náběh pod stromeček ještě jo. Ale ty přípravy?Možná,že plaším zbytečně a v pohodě to zvládnu. To se ukáže až v prosinci. ![]()
Zabulienka
Tak co?Už jsi na ten tvůj žaludek vyzrála? Nebo tě ještě pořád tak trápí? Jedna kamarádka mi řekla,že těhu,kterým bývá hodně zle o hodně míň potrácí,že to prý znamená,že je prcek v pohodě. Nevím jestli je to pravda,ale jako útěcha je to dobré.Ne? Držím pěsti,ať je ti aspoň o něco líp. ![]()
KalinkaIvča
Proč jíš co 2 hodiny? K čemu je to dobré? Prosím vysvětli neználkům. ![]()
Ahoj holky,
ten rohlík se šunkou byl ÚŽASNÝ
Teda všechny čtyři
, ale snědené v průběhu celého odpoledne, ne najednou ![]()
Jo a jím po dvou hodinách, protože s prázdným žaludkem je mi zle a když se hodně najím tak taky a tak jím a 2 hodiny něco malého a je mi líp ![]()
Tabulku doplním až zítra, teď už jdu do hajan.
Tak dobrou a zítra ahoooj I.
Aluška
Jak tak koukám,nemáš děti. Teda zatím.
Tak to v pohodě můžeš se kdykoliv natáhnout a zdřímnout. Pokud ovšem nestuduješ nebo nepracuješ.To už se nedá.
Já jsem taky pořád hrozně unavená. Ještě,že manže má pro mě pochopení a nechá mě chvilku pospat. Když je doma. A zítra má volno. Už se vidím..... Celý den bude postel moje.
Doufám,že získám energii na další 4 dny,kdy bude mít ranní a taky ranní dvanáctky.Děti mě moc pospat nenechají.Budí se mezi 6 a 7 hodinou. ![]()
No prostě.....odpočívej dokud můžeš. ![]()
kamarádka, co jí je taky zle, jí taky každé dvě hodiny, nesmí mít prázdný žaludek, jinak je to ještě horší.
holky, držte mi palce, jsem nervozni, ozvu se po o, až přijdu od dr.
vítám novou těhulku, pěkný termín. já taky nechtěla mimčo v prosinci, ale co naděláme, super, že bude nějaký ne?
ahojte, už je akosi lepšie, ale len chvíľkami. mám už tie lízatka, tak či zabrali a včera večer som mala konečne aj hlad, ale musela ísť na to opatrne, len po troškách.
a dnes som už vypila pohár džusu!!! Keby to bolo aspoň tak ako je teraz, tak by sa to dalo vydržať. A vám je ako
Ahoj holky, marně se snažím zaregistrovat, abych se k vám mohla přidat. Vypadá to na 8.12. Prosincový termín je na pytel, protože musíte vymyslet dárečky pod stromeček a extra na narozeniny. Mám už s tím zkušenost, už jednu prosincovou mám
Ale všichni mají dovolenou a můžou s miminkem pomáhat. Dneska máme KO, jestli je vše OK. Mějte se hezky.
Ahoj,
fuj mě je dneska zle pomoc
.
Inge taky tě tak bolí při koju bradavky
já úplně syčím když kojím snad to brzy přejde ![]()
Monika
ahoj holky, tak už jsem si domluvila na pondělí odpo návštěvu u doktora. Je to přítele známý, který pracuje v Podolí, tak když to dobře pošlape, mohla bych tam i rodit ![]()
Jinak jsem trochu zmatená, jak se počítají týdny těhotenství. Poslední menstruaci jsem totiž měla 12.3. nicméně jsem si na 100% jistá, že k oplodnění došlo až 20 dnů nato. Jak mi budou počítat délku těhu??
Co se týká pocitů, tak mi není vůbec nic, ani dobře, ani špatně, prostě naprosto normálně
jen mám trochu zvětšená prsa a někdy mě píchá v podbřišku.
Těhu se počítá od prvního dne poslední menstruace, ale když víš datum oplodnění, tak to může pomoci. Stejně se za donošené považuje mimi +-14 dní kolem termínu.