PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
21.4.07 19:16

samozřejmě gratuluji novým přírůstkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.4.07 11:00

Ahoj maminy,jak to,že tu nikdo není? Kdepak jste? Hormony v tabletách asi zabraly.Už nešpiním. Tak doufám,že už bude všechno o.k. :) Dokonce i včerejšek byl celkem v pohodě. Sice jsem byla trošku unavená (možná i díky hormonům navíc :lol: ), ale dokonce mi ani moc nevadilo,že jsem našla po obědě spinkat. :wink: Dneska jsem vyřešila úplně dokonale oběd. Uvařím krupici :lol: . Jen doufám,že bude dětem chutnat. Oni moc na sladké obědy nejsou. Zase na druhou stranu si říkám,že už jsou o něco starší,tak za pokus nic nedám. :wink: A zítra bude asi žemlovka. Bude to aspoň bez pachů. :lol: Docela bych měla chuť i na nudle s mákem,ale to vím určitě,že by děti nejedly. Nevíte někdo,co se dá uvařit,aby to nebylo sladké a aby to bylo bez pachů? Celkem by mi bodla inspirace. Díky a užijte zbytek víkendu. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.4.07 13:18

Ahoj holky,
tak jak se máte? Mně je zatím moc dobře, jen občas mám žaludek na vodě a bolí mě břicho, což je prý normální, tak se snažím nepanikařit. Jinak nějaké údaje o mně - věk 32, bydliště Praha 7, vdaná necelý rok, dítě bude první. Na kontrolu s ultrazvukem jdu 2.5. TP ještě neznám. Poslední MS 7.3.
Tak se zatím mějte a hodně štěstí do dalších dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
22.4.07 20:59

Gratuluju k novému měsíci :) Mám taky prosinčátko, i když 2006 :) Přeju ať všechny dojdete až do konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.4.07 22:48

Ahoj maminy,
je to paráda.Děti tu krupici jedly. :lol: A odpoledne jsme si zašli do restaurace s venkovním sezením.Mají tam pískoviště,houpačku,klouzačku a vůbec výběh :lol: .Takže se děcka pěkně unavily a taky nadlábly. Já jsem si dala steak na grilu,manža kuřecí s topinkou a děti hranolky s kuřecím řízkem. Konečně jsem měla po týdnu maso. Já ho sice nějak moc nemusím,ale zjistila jsem,že už mi chybělo. :lol: Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.4.07 09:14

ahoj holky, jsem ráda, že tu jse zase nový přírůstek. doufám, že nás bude přibývat, aby tu nebylo tak mrtvo.

já zatím ok, KO ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.4.07 12:27

Ahoj těhulky!

Zdravím vás po víkendu, který - nebýt nevolností - by byl moooc krásný. Sice stále zastávám funkci svačinářky, ale naše zahrada je čím dál hezčí a manža byl celý víkend pozorný a milý a ještě to krásné počasí …

V pátek byla u nás na návštěvě kámoška s dvěma holkama - 1 rok a čtyři roky… a fakt to byl mazec! jsou jako z myších ocásků :lol: Ještě že mi budeme mít úplně hodné děti :wink: :lol:

Kitty, závidím Ti tu kontrolu, já to ten měsíc snad nevydržím!
Jsem těhu poprvé a nebýt těch nevolností, ani nevím, že těhu jsem! Asi je to tak dobře, že nemám žádné potíže, teda určitě je to dobře, ale jak poznám, že se miminko dobře a v pohodě vyvíjí????? No, budu muset vydržet :o

Jiřo, hormony Ti nezávidím, brala jsem měsíc Utrogestan a byla jsem z něj úplně grogy. Pořád bych spala..... měla jsem je na podporu těhu, asi tři dny před zjištěním těhu jsem byla na preventivce a dr. mluvil o nízké sliznici, tak jsem hned naběhla a napsal mi ten progesteron. Ale jsem ráda, že už jsem to dobrala :roll:
Jo a s tím jídlem bez pachů - zapečený brambory - to je dobrý, že to taky připravíš za studena, frkneš to do trouby a pak už se to dělá samo. Já teda zapékám všechno možný :) , na netu vždycky najdu spostu receptů… jo nebo by mohla pomoct hodně výkonná digestoř :lol:

Tak jo, jdu zase brouzdat po netu a pak mě čeká žehlení 8O , holky já jsem prdlá, už mám vybranou postýlku a teď projíždím kočárky :oops: , no prožívám to intezivně :lol:

Tak zatím pa I.

Jo, Radko, doplňuju info do tabulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.4.07 16:01

Kalinko, taky jsem ráda, že tam jdu, protože mi připadá, že bych ani nevěděla jestli je to pravda.

Je fakt, že občas mi něco smrdí, ale není to tak hrozné. no vudíme ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.4.07 17:24

jee, tady je zase mrtvo :cry:

Holky, dnešek je hrozný, i jsem zvracela, doufám, že se to nestane pravidlem :evil: , nevolnosti mi stačí :roll: ....... jo a nevařím!
Milan mě hladil po tváři a říkal - no, tolik ses na to těšila, tak nebudeme mít pět dětí? Vtipálek :wink: Ale je milý …

A jak Vy ostatní?

Kitty, mooc Ti držím pěsti na čtvrtek, ale jistě se do té doby ještě uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.4.07 17:53

KalinkaIvča
Ahoj.Tak už tě to taky dohnalo? Včera jsme měli na oběd krupicovou kaši a dneska žemlovku. Manža se mě zeptal na šunkafleky. Se asi zbláznil :lol: Vždyť tam je párek! Zítra budeme mít zbytek žemlovky a potom asi zapečené brambory se zeleninou. Maso nehrozí. Musím,ale uvařit nějakou polívku pro malou.Už týden, bobek, neměla. Napadá mě jen čočková a zeleninová krémová. Zítra se na to vrhnu,aby nebyla šizená.

Kitty
Ahoj.Držím pěsti na čtvrtek. Já jdu na ko až za měsíc :( To asi nevydržím.Ale co.Budu muset. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
23.4.07 20:17

Aspon kopiruju z denicku, priste vice.

Tak u nas krize. Manzela odvezli dnes do nemocnice s ledvinovou kolikou (ma veliky ledvinovy kamen, ktery se vydal ven) a ja musim sehnat nejake hlidani na stredu, protoze nutne musim do prace :-(((

Jo a taky jsem hrozne nevyspala, protoze jsem spala asi od 12 do 4, kdy Honzik vstaval a to byl mezitim 3× vzhuru.

Aspon, ze je hezky a ze nezvracim.

Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.4.07 08:23

Ahojky maminy :D Tak jsem vcera byla u dr. a tehu mám potvrzeno.Bohužel se váček s mimi nedrží svaloviny, tak jak by mel.Dostala jsem Utrogestan a příkaz nic nedelat,dceru netahat......dalsí kontrola 11.5.
Jinak doplnuji info : Dáša/Ivančice/1 dítě/2roky/vdaná/TP 20.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.4.07 08:48

elle, snad to dobře dopadne, když se budeš šetřit, tak to bude dobrý.

holky, to je hrozný jak ty kontroly protahujou co? a co my chudáci máme dělat? taky chceme vědět, co se děje, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.4.07 08:49

jinak jsem ráda, že tam jdu. kámoška totiž potratila cca v 6 týdnu, nebyly ozvy, ale na UTZ byla už ve 4. pak objednaná až v 11. takže se to zjistilo docela pozdě. teď je ale znovu těhotná a vše ok. doktorka to ale hlídá, aby viděla srdíčko, což je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.4.07 09:41

Ahoj holky, vypadá to, že máme stejný měsíc porodu :) Uvažuju, že se zaregistruju, jinak mi to tady nechce fungovat podle mých představ. Všem vám k miminkám gratuluju. K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex