PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
12.4.07 14:09

Ahoj holky,
vítám nové budoucí maminy. A těm,které už byly na ultrazvuky moc blahopřeji k potvrzení těhotenství.
My budeme mít třetího prcka. :) Uz se těším na kontrolu. Staršímu synovi (4 roky) nemůžeme ještě říct,že budeme mít mimi,dokud to nebude potvrzené od doktora. On by to vykecal. A rodina neví,že děláme dalšího potomka. :wink: Tak už se těším,až to budu konečně moct vykřičet do světa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.4.07 14:39

já koupila kamarádce čaj v bylinkářství. říkala, že to možná zabere. tak uvidíme. jinak zázvorové lízátka a bonbony, prý jsou k dostání i tablety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.4.07 19:10

Ahoj holky,
tak na ty nevolnosti bohužel neporadím,já sice čekám 5 mimi,ale nevolno mi nebylo nikdy :D .
Jinak co už máte za sebou úspěšné KO tak blahopřejji,to já si ještě počkám :( ,ale už se těším až fazolku uvidím :) .
Dneska jsme se Samíkem trajdali celé odpoledne po venku a já trochu špinila jsem se úplně lekla 8O .Tak jsem si udělala znovu test a je tam ještě silnější // než včera z ranní moči no tak snad je vše ok :wink: .Metřík si udělám až po KO u dr.Tak zatím pa
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.4.07 19:52

Ahoj, mám dotaz. Nevíte někdo, jestli doktor už něco uvidí na UTZ, když poslední MS jsem měla 1 až 4 března a k doktorovi jdu 16 dubna? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.4.07 20:00

Ještě upřesním, že DC mám vždy 28 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
12.4.07 20:54
EvickaS píše:
Ahoj, mám dotaz. Nevíte někdo, jestli doktor už něco uvidí na UTZ, když poslední MS jsem měla 1 až 4 března a k doktorovi jdu 16 dubna? Díky za odpověď.

no minimálně dutinku maximálně srdíčko. :wink:
ale to už budeš v šestém týdnu nemýlim li se a to by mel videt, srdíčko a řícvt ti že vše je na správnem mistě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.4.07 21:33

Díky, hned se cítím líp, ten víkend bude pro mě stejně hrozně dlouhý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.4.07 21:51

Ahoj Prosincatka :lol:

Patrim do Prosince 2006, pred rokem jsme taky rozjizdely tuto diskuzi a bylo to moc krasne. Preji Vam pohodove tehotenstvi, zdrave fazolky, hodne usmevu a stesti :! :! :! :D

Vzpominam s nostalgii na prosinec a konstatuji, ze je to moc krasny mesic pro narozeni miminka :wink:

Tak hodne stesti!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.4.07 08:34

trošku se děsím, je to těsně před vánocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.4.07 08:35

Já na KO byla teď v úterý - šestém týdnu, ale mimi bylo ještě tak malinkaté, že bylo sotva vidět a dr. ho tam dlouho hledala, tak uvidíš. srdíčko u mě ještě slyšet nebylo, ale jdu znova za 2 týdny, tak doufám, že vše bude ok a srdíčko bude taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.4.07 11:53

holky, zatim jen zvedava otazka, uz jste se o tu radost podelily s partnerem? a znate nejaky pekny zpusob jak to udelat?

drzim vsem palecky!

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.4.07 12:00

Ahoj holčiny, a obvzlášť mám radost že se ozvala IvčaKalinka - v říjnu jsme dopadli stejně a teď máme na stejno termín. No já mam dvojnásobnou radost :lol: Sem sice v diskuzi s listopadkama,protože mi termín podle posl.M vycházel na 22.11.2007 ale UZV tvrdí něco jiného.
Tak moc a moc držím všem palečky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.4.07 13:13

tak holky, já byla zrovna u kadeřnice, tak jsem jí požádala o krabičku od barvy a do té jsem to manžovi zabalila (test) a řekla, že to je moje nová barva, ať se podívá. koukal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.4.07 13:14

to je super, jak pěkně nám to vychází, doufám, že všechny budeme ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.4.07 20:40

Ahojky těhulky!

Míno, taky Tě ráda vidím, teď už to bude všechno v poho a v prosinci se nám narodí krásní mimísci, viď! Ta příroda prostě chtěla, ať si to necháme jako dáreček pod stroměček :lol:

No a všechna prosincová miminka budou nádherná, vždyť se narodí do období lásky a pohody - - - teda aspoń já tak Vánoce vnímám.....

Jen kdyby te´d tolik nezlobilo to naše mimi, mě je pořád blbě, na lačno je mi blbě, když se najím je mi blbě, když vařím je mi blbě, v obchodě je mi blbě, jenom nevolnosti, ale to stačí. A taky pořád bych spala. Ale jestli to všechno znamená, že je mimi v pořádku, tak to vydržím :wink:

Akorát Vám závidím ty vaše kontroly, já to do toho května nevydržím… mezi tím ještě stihnu i oslavit narozky..... no, aspoň dr. nevidí nikde problém, říkám si, jinak by mě ještě pozval.....

Ještě mě napadlo..... už máte vymyšlená jména? My tedy asi už od svatby (už to budou tři roky.....) chceme Honzíka a holčičku jsme se dohodli Klárku. Tak snad to bude fajn. A jak Vy? vím, je brzy, ale třeba už taky víte…

Tak se těhulky mějte prima, opatrujte se a já jdu s knížkou do hajan.

Tak dobrou a krásný víkend všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital