PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
9.4.07 10:22

Ahoj Vladi1

Tak to na tom budeme přibližně stejně.Taky jsem měla poslední MS 2.3.Teda asi. Já jsem ještě 3 dny před tím trošičku špinila,tak nevím jak se to u mě bere. :) 20.4. jdu na UZ,tak tam se ukáže ve kterém týdnu jsem doopravdy. Ještě jsem u doktora sice nebyla,ale vůbec nepochybuji o tom,že budeme mít zase mimi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.4.07 10:29

Kitty25

Jak mi je? Pokud neotvírám ledničku nebo někomu z návštěvy nesmrdí nohy,tak celkem dobře. Zatím nezvracím,ale některé pachy mi dávají zabrat. A to nám prý lednička nesmrdí. :lol: Při minulém těh.jsem nemohla ani vařit,jak mi bylo zle.To byla hrůza.Ale zato jsem tolik nepřibrala. :D Tentokrát jsem fakt zvědavá,jaké to bude. A taky se už těším na UZ. zajímalo by mě,kolik špuntů tam je. Snad jen jeden. Musím vydržet do 20. Užij si velikonoce. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.4.07 21:21

Ahoj holky. Teda tady to fakt nějak nežije.Doufám,že jen zatím.
Dneska mě začaly bolet prsa. :o Nedávno se mi zmenšily a teď zase začnou růst. Chudák moje tělo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.4.07 08:20

ahoj........ :D
ja idem dneska o 11.15 k dr........tak dufam,ze mi potvrdi tehu..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.4.07 10:32

ahoj holky, já byla včera, těhotenství potvrzeno. cca 6 týden, jdu znovu za 14 dnů, abychom viděli, zda mimčo roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.4.07 11:42

Ahoj,
můžu se k Vám přidat? Dneska jsem našla na testíku // a termín bych měla mít 23.12. tedy jestli vše půjde tak jak má :D .Jinak všem ostatním gratuluji k úspěšným kontrolám,já se objednám až tak za měsíc,aby šlo už něco vidět :)
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.4.07 12:48

tak som sa vratila od dr.........aaaaaaaaaa.......babo je tam,hurááááááááááá.......je sice malinkaty ako spendlikova hlavicka ale je tam a to je dolezite.......KO mam 25.4......uz sa tesim… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.4.07 13:26

Martino gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.4.07 20:20

Martino,
mooooc gratuluji. :D Já si ještě musím počkat.Na gyndu jdu až 20. Mám pocit,že se to hrozně táhne :( . Zato vůbec nepochybuji,že mi v bříšku roste mimčo. Už týden mám nevolnosti.Už mi nevadí jen pachy,ale je mi zle celý den. Naštěstí nezvracím,ale mám pocit,že tohle je horší. Koupila jsem si lízátka proti nevolnostem a světe div se, ono to zabírá. :) Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.4.07 10:43

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?

Už sem tři týdny nakukuju, ale stále jsem neměla odvahu se k Vám zařadit. Po minulé zkušenosti, kdy jsem psala do října a nevyšlo to .....

Ale teď už bych opravdu chtěla k Vám, v úterý jsem byla na UZ, podle dr. a podle data početí jsem v šestém týdnu a už jsme viděli i bouchající srdíčko!!!!!
Jsem šťastná a věřím, že tentokrát to bude vše super!
Jinak TP zatím určen dle početí na 3.12.2007.

Na další kontrolu jdu až 22.5., ale za to čekání dostanu těhu průkazku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.4.07 10:49

jirabobes, mě to teda taky dává zabrat, včera jsem vařila omáčku a málem jsem ji nedovařila, ty pachy mi dávají taky zabrat..... nevolnosti mám taky průběžně celý den, zvracela jsem zatím jen jednou..... ale stejně to stojí za nic.
A hlavně bych pořád jen spala a spala.....

prima, že je tu tolik holek ze snažilek - že se známe!

taky jsem ráda, že jsou tu zasloužilé maminy, pro mě těhu poprvé je všechno překvapení, tak to bude s kým konzultovat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.4.07 11:38

já doufám, že se to tu rozjede, zatím je tu trošku mrtvo. ahoj Kalinko, vítám tě tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
12.4.07 12:15

Ahojta kočky,
chcem sa vás opýtať , beriete niečo proti tej nevoľnosti? Mne je strašne zle a to celý deň. Čítala som na internete, že sú aj lízatka Gravipop, ale u nás nie sú. Tak som chcela homeopatika, ale budú až v pondelok, ale kto to dovtedy vydrží. A najhoršie je vydržať v práci. Zajtra si beriem voľno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
12.4.07 13:03

Ahoj holky,
dneska jsem byla u doktora,ten mi těhu potvrdil,říkal ,že je to tak 4týden,bylo vidět i na ultrazvuku.Jinak mi tedy zrovna taky neni nejlíp,ještě jsem do toho chytla nějakou virozu.
Zabulienka lízátka jsem nezkoušela,asi na ně taky dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.4.07 14:03

Zabulienka
Ty lízátka si v lékárně objednej. Je to 12 Ks roksových lízátek za necelých 50,– Kč. Mají 6 příchutí. A jak už jsem to tu psala,Fakt pomáhají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí