Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to na tom budeme přibližně stejně.Taky jsem měla poslední MS 2.3.Teda asi. Já jsem ještě 3 dny před tím trošičku špinila,tak nevím jak se to u mě bere.
20.4. jdu na UZ,tak tam se ukáže ve kterém týdnu jsem doopravdy. Ještě jsem u doktora sice nebyla,ale vůbec nepochybuji o tom,že budeme mít zase mimi. ![]()
Jak mi je? Pokud neotvírám ledničku nebo někomu z návštěvy nesmrdí nohy,tak celkem dobře. Zatím nezvracím,ale některé pachy mi dávají zabrat. A to nám prý lednička nesmrdí.
Při minulém těh.jsem nemohla ani vařit,jak mi bylo zle.To byla hrůza.Ale zato jsem tolik nepřibrala.
Tentokrát jsem fakt zvědavá,jaké to bude. A taky se už těším na UZ. zajímalo by mě,kolik špuntů tam je. Snad jen jeden. Musím vydržet do 20. Užij si velikonoce. Pa pa
Ahoj holky. Teda tady to fakt nějak nežije.Doufám,že jen zatím.
Dneska mě začaly bolet prsa.
Nedávno se mi zmenšily a teď zase začnou růst. Chudák moje tělo. ![]()
ahoj........ ![]()
ja idem dneska o 11.15 k dr........tak dufam,ze mi potvrdi tehu..... ![]()
ahoj holky, já byla včera, těhotenství potvrzeno. cca 6 týden, jdu znovu za 14 dnů, abychom viděli, zda mimčo roste.
Ahoj,
můžu se k Vám přidat? Dneska jsem našla na testíku // a termín bych měla mít 23.12. tedy jestli vše půjde tak jak má
.Jinak všem ostatním gratuluji k úspěšným kontrolám,já se objednám až tak za měsíc,aby šlo už něco vidět ![]()
Monika
tak som sa vratila od dr.........aaaaaaaaaa.......babo je tam,hurááááááááááá.......je sice malinkaty ako spendlikova hlavicka ale je tam a to je dolezite.......KO mam 25.4......uz sa tesim… ![]()
Martino,
mooooc gratuluji.
Já si ještě musím počkat.Na gyndu jdu až 20. Mám pocit,že se to hrozně táhne
. Zato vůbec nepochybuji,že mi v bříšku roste mimčo. Už týden mám nevolnosti.Už mi nevadí jen pachy,ale je mi zle celý den. Naštěstí nezvracím,ale mám pocit,že tohle je horší. Koupila jsem si lízátka proti nevolnostem a světe div se, ono to zabírá.
Pa pa
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
Už sem tři týdny nakukuju, ale stále jsem neměla odvahu se k Vám zařadit. Po minulé zkušenosti, kdy jsem psala do října a nevyšlo to .....
Ale teď už bych opravdu chtěla k Vám, v úterý jsem byla na UZ, podle dr. a podle data početí jsem v šestém týdnu a už jsme viděli i bouchající srdíčko!!!!!
Jsem šťastná a věřím, že tentokrát to bude vše super!
Jinak TP zatím určen dle početí na 3.12.2007.
Na další kontrolu jdu až 22.5., ale za to čekání dostanu těhu průkazku!
jirabobes, mě to teda taky dává zabrat, včera jsem vařila omáčku a málem jsem ji nedovařila, ty pachy mi dávají taky zabrat..... nevolnosti mám taky průběžně celý den, zvracela jsem zatím jen jednou..... ale stejně to stojí za nic.
A hlavně bych pořád jen spala a spala.....
prima, že je tu tolik holek ze snažilek - že se známe!
taky jsem ráda, že jsou tu zasloužilé maminy, pro mě těhu poprvé je všechno překvapení, tak to bude s kým konzultovat.....
já doufám, že se to tu rozjede, zatím je tu trošku mrtvo. ahoj Kalinko, vítám tě tu.
Ahojta kočky,
chcem sa vás opýtať , beriete niečo proti tej nevoľnosti? Mne je strašne zle a to celý deň. Čítala som na internete, že sú aj lízatka Gravipop, ale u nás nie sú. Tak som chcela homeopatika, ale budú až v pondelok, ale kto to dovtedy vydrží. A najhoršie je vydržať v práci. Zajtra si beriem voľno
Ahoj holky,
dneska jsem byla u doktora,ten mi těhu potvrdil,říkal ,že je to tak 4týden,bylo vidět i na ultrazvuku.Jinak mi tedy zrovna taky neni nejlíp,ještě jsem do toho chytla nějakou virozu.
Zabulienka lízátka jsem nezkoušela,asi na ně taky dojde.
Zabulienka
Ty lízátka si v lékárně objednej. Je to 12 Ks roksových lízátek za necelých 50,– Kč. Mají 6 příchutí. A jak už jsem to tu psala,Fakt pomáhají!