PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
15.4.07 16:14

Ahoj maminy,
tak mám dneska „úspěšně“ za sebou,kromě celodenní nevolnosti i první zvracení. Zase se budu stravovat převážně těstovinami. :( Z vánoc mám taky celkem obavy. S břichem se to dá v klidu zvládnout. To už mám 2× vyzkoušené :lol: . Ale s čerstvým mimčem??? Možná,že plaším zbytečně,ale.....

Jméno pro kluka máme vybrané už něco přes 4 roky. Když jsme pojmenovali Kubu (ještě v bříšku),tak jsme přišli i na další. Radovan. Jméno pro dceru nám dalo celkem zabrat. Manžel tentokrát chtěl aby to mělo i nějáký pěkný význam. Tak to bude Markéta. A na to jsme přišli až někdy v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.4.07 16:26

Jak jste poznaly,že budete mít mimi?
Mě se zdál sen,že test byl pozitivní.Tak jsem ráno vstala a udělala jsem si ho. :wink: A pozitivní byl. :D Menstruaci jsem měla dostat až za 2 dny. Už jsem ji nedostala. :wink:

Jak jsem to oznámila?
Manžel odvedl syna do školky,když jsem to zjistila. Tak jsem mu volala,ať nechodí do obchodu a přijde rovnou domů. Pozdě. Už byl v obchodě,tak jsem mu řekla,co se mi zdálo a že je to fakt. Koupil mi kinder vajíčko a dal mi ho se slovy:„Co se ti z vajíčka vyklube?“ A představte si,že tam byl Obelix. :lol: :lol: :lol:
Rodina to ještě neví.Vlastně až na 2 lidi nikdo. V pátek jdu na UZ.Potom to vykřičím do světa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.4.07 16:58

Huráááá!!! Už se mi sem povedl vpravit 3. metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.4.07 09:20

ahoj. na těch snech něco bude, ale mě to poprvé nevyšlo. zdálo se mi v únoru, že na UZ vidím svoje mimi, ale nakonec jsem to dostala, takže nic. pak jsme jeli na dovču do Egypta a už mi trošku bylo jasné, že by to mohlo být těhu, takové jako pocity, nakonec jsem to nedostala, tak mi to bylo jasné. Ale kdybychom na tom nepracovali a neudělala bych si test, nevím, zda bych to poznala (hlavně zpočátku)

Kromě toho, že mám trošku větší prsa, občas je mi trošku šoufl, ale nic hrozného a občas mě bolí břicho, tak jiné příznaky nemám.

jinak jména - no jméno pro holčičku máme - já bych chtěla Natálku a manžel by chtěl kluka Robina - no moc s tím nesouhlasím, ale zase si každý vybral jedno. jinak ale kartářka mi řekla, že první bude kluk, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
16.4.07 12:02

Ahojte kočky, ja vám až normálne závidim, že si to tak užívate. Ja trpím ako kôň. A včera to bolo asi najhoršie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
16.4.07 14:15

Zabulienko, neboj, v tom trpění nejsi sama :roll: , taky jsem si toto období představovala jinak :lol:
Ale pro mimčo to klidně vytrpíme, no ne?!

jen škoda, že tady to moc nežije :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
16.4.07 15:05

pri synovi to nebolo také strašné, ráno som si svoje vyzvracala a mala som pokoj, ale teraz je to 24h denne. A najhoršie je to v práci. Dnes som to chcela povedať aj šéfovi, ale nebola vhodná situácia, musím, lebo často cestujem na rôzne semináre, a teraz by som to isto nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.4.07 15:15

ahojte..... :D

ja este nezvraciam…je to normalne????? :D 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.4.07 20:16

MartinaSK
Buď ráda. :lol: :lol: :lol: U prvního mi bylo taky dobře,jen jsem první 3 měsíce neměla ráda nic kuřecího,ani vývar. U druhého jsem zvracela cca 6× denně. A teď jsem zvracela jednou (zatím),ale zato je mi mizerně skoro celý den. :( A pořád brkám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.4.07 20:19

Zabulienka
Jestli je ti fakt moc mizerně a v práci se to nedá nijak vyřešit,tak popros na gyndě o nemocenskou. Někdy jsou hodní a vyjdou vstříc. Já jsem na mateřské,tak to naštěstí nemusím řešit. Hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.07 20:26

Ahoj holky,
tak mě přestalo chutnat jíst,ale špatně mi není jenom jím míň :D .To by mohlo vydržet celé těhu :) .
Zabulienko taky bych ty nevolnosti řešila nemocenskou aspoň si odpočineš a co lízátka nebo cola nezkoušelas prý to holkám hodně pomáhá.
 Monika

• Citovat
  • Upravit
360
16.4.07 20:27

Zapoměla jsem se přihlásit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
17.4.07 08:26

Colu som skúšala, ale ič. Mám aj homeopatika, ale len od včera. Tak uvidíme, Lízatka mám tiež, len sú ešte u sestry v čechách. Na PN nechcem ísť, lebo potom by ma už lekárka nepustila do práce. V júni chcem ísť na PN ale to u svojeho obvodného lekára, potrebujem voľno na učenei, mám bakalárske štátnice. Tak aspoň dovtedy to vydržať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.4.07 09:25

Zabulienko vydrž. držím palce. Kamarádce je taky špatně celý den, u prvního dítěte to prý bylo lepší.

Já taky nezvracím Marti, takže je to ok, už jsem se ptala kámošek, jestli nejsem divná. jinak mě spíš pobolívá břicho.

Jo a nadýmání je nejhorší, večer zvlášť, trošku mi pomáhají řasy, ale večer to je síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.4.07 09:27

Zabulienko, paní v bylinkářství mi taky poradila nějaký čaj, tak jsem ho kamarádce poslala, snad jí to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí