Poradna duly
Jana Čurdová
Dekuju za gratulace.
Nezvracim, ale je mi dost zle od zaludku - pri Honzikovi mi nic nebylo. Vadi mi pachy - kafe, cigarety a dokonce i teply chleba ![]()
Safiro - jo jo, jsme z cervencatek, uz jsem se tam i priznala.
Vitam nove tehulky
![]()
Jo a bricho uz mi taky malinko roste.
Tak zatim
Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:41
Ahooj těhulky!
tak jsem dnešní ráno docela přežila, za to teď se mimčo zase začalo hlásit o slovo
… tak popíjím čaj a půjdu se na chvilku natáhnout, abych byla fit na vaření (manža nemá obědy, tak denně vařím
) Dnes ho „odbydu“ žemlovkou, tak to bude práce bez výparů a hlavně se nadlábnu s ním, protože jí miluju ![]()
Martino , jj, máš cos chtěla, co
To je štěstí z nevolnosti, fakt sem se pobavila, jakou máš z toho radost!
Holky, tak udělám ten seznámek jak jsem ho viděla v řadě jiných diskusí. Tak mi pošlěte prosím info o sobě do SZ (věk, bydliště, počet dětí, termín porodu, příp. datum další kontroly, stav, ...... prostě co chcete, abychom my ostatní o Vás věděly
)
Ivco to som cela ja…
![]()
28,kalinovo-SR,1dieta/7rokov/,rozvedena,KO 25.4,TP-este neviem…
čau Ivčo, to je super, že to někdo vezme
kitty25, Praha 8, věk 29(zatím), dítě žádné(zatím), TP ještě nevím, KO 26.4.2007
Ahojte tehulky,
tak kontrola dopadla výborne, naš malý gombík som aj videla, srdiečka a poriadne sebou kmitalo. Už som dostala aj tehotenskú knižku. Termín pôrodi ppodľa ultrazvuku mám o 3 dni neskôr 29.11.2007, ale ja stále vravím, že to bude až december.
Dnes mi je celkom lepšie, asi tie homeopatika zaberajú, a konečne sa môžem aj z chuti napiť.
Zabudla som na údaje.
29 rokov, KYSUCE, 1 dieťa ( 8- ročný chlapec), vydaná, KO 2.5., TP 29.11.2007
Ahoj holčiny.Tak i mě ukázal těhu test //. ![]()
Dle výpočtů to bude v prosinci 2007.Bylo to pro mě dost velké překvapení.Ted si to musím nechat oficiálně potvrdit od dr.Mám už dvouletou dceru a tak ted pomalu vzpomínám co se v tehu smí a co se nesmí a malinko se děsím tech kil navíc,ale to k tehu patří ![]()
Dobré ráno,
opatrně nakukuju a bojím se sem jít. Jsem taky těhu-zatím,mimi by se mělo narodit v prosinci. až do 16.4. bylo vše ok, na uz bylo srdíčko.jenže den po uz (úterý) jsem malinko zašpinila-jen hnědá kapička na kalhotkách, ve středu večer taky, ale o malinko víc, no a ve čtvrtek ráno už jsem měla růžový toalet.papírl tak jsme jeli do nemocnnice, mimi je zatím v pořádku, ale udělal se mi hematom, tak mám léky utrogestan a ascorutin a kys.listovou a musím jen len ležet. Tak doufám, že se hematom vstřebá.Na ko jdu 27.4.
Nechápu,že si toho můj dr v pondělí nevšimnul ![]()
Ahojte...... ![]()
VITAM NOVE TEHULKY...... ![]()
Kikija…neboj hematon sa vstrebe a potom uz bude pohodove tehu.....prajem ti to…
![]()
Elle…tak vitaj......cit sa tu dobre.....
![]()
Ahoj maminy,
Tak už je to potvrzené. Dneska jsem byla na UZ a je tam jen jedno.
Vypadá to na 7tt+1den. Uz mám i první fotku fazolka.
Kubovi manža pošeptal,že budeme mít miminko,buď bratříčka nebo sestřičku. Malý se tak krásně rozzářil. Asi se těší. ![]()
Kikija
Neboj to bude dobré. Jen teď buď na sebe moc opatrná a hlavně poctivě lež. Držím pěsti,ať je vše o.k. Tvůj dr si nemusel ničeho všimnout,protože tam nemuselo ještě nic být. Neboj to se spraví.pa pa
Elle
Vítám tě mezi námi. ![]()
Ještě jsem zapoměla KO mám až 21.5.
To bych měla být ve 12.týdnu.
Ahoj Těhulky!
celé dopoledne nám nešel proud a pak jsme měli návštěvu, tak jsem se za Váma dostala až teď ![]()
Jiřko, blahopřeju k úspěšné kontrole! Je mooc hezký, že se Kubík těší na sourozence, to Vás už bude spousta ![]()
Vítám nové těhulky ! ![]()
Kikija - dávej na sebe pozor, všechno bude v pohodě, držím pěsti ![]()
Jinak tabulka je tu, doplňte informace, ju ?! Samozřejmě dobrovolně ![]()
Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12. / KO 11.5.
Inge - Kristina / - / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12. / KO 22.5.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 21.5.
KalinkaIvča - Ivana / 25 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 3.12. / KO 22.5.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP prosinec / KO 26.4.2007
martinaSK - Martina / 28 let / Kalinovo-SR / 1dítko / 7 let / rozvedená / TP prosinec / KO 25.4.
Mikina - - / - / Milovice / - / - / - / KO 27.4. .Mína. - - / - / Česká Lípa / - / - / TP prosinec / -
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP prosinec / Ko 2.5.
Safira - Monika / - / - / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / - / TP prosinec / -
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP prosinec / -
zabulienka - - / 29 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11. / KO 2.5.
Tak před chvilkou jsem zjistila,že zase trochu špiním. Zítra mi manža vyzvedne z lékárny nějaké hormony.Prý to bývá ze začátku tím,že je v těle nedostatek hormonů.Tak jsem dostala preventivně recept.Nemyslela jsem,že ho použiju.
Tak snad bude všechno o.k. Teď půjdu spát. Zítra mě čeká náročný den. Pa pa a dobrou noc všem.
ahoj holky, moc se držte, ať jste ok
Zabulienko - odpočívej a uvidíš, bude to v pořádku.
jinak s tím špiněním je to ok, pokud to není krev, pak rovnou k dr.
jinak dopňuji do tabulky, že jsem vdaná skoro 5 let