PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11326
19.4.07 11:00

Dekuju za gratulace.

Nezvracim, ale je mi dost zle od zaludku - pri Honzikovi mi nic nebylo. Vadi mi pachy - kafe, cigarety a dokonce i teply chleba :?

Safiro - jo jo, jsme z cervencatek, uz jsem se tam i priznala.

Vitam nove tehulky :D :D

Jo a bricho uz mi taky malinko roste.

Tak zatim

Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.4.07 11:29

Ahooj těhulky!

tak jsem dnešní ráno docela přežila, za to teď se mimčo zase začalo hlásit o slovo :o … tak popíjím čaj a půjdu se na chvilku natáhnout, abych byla fit na vaření (manža nemá obědy, tak denně vařím :roll: ) Dnes ho „odbydu“ žemlovkou, tak to bude práce bez výparů a hlavně se nadlábnu s ním, protože jí miluju :lol:

Martino , jj, máš cos chtěla, co :lol: To je štěstí z nevolnosti, fakt sem se pobavila, jakou máš z toho radost!

Holky, tak udělám ten seznámek jak jsem ho viděla v řadě jiných diskusí. Tak mi pošlěte prosím info o sobě do SZ (věk, bydliště, počet dětí, termín porodu, příp. datum další kontroly, stav, ...... prostě co chcete, abychom my ostatní o Vás věděly :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.4.07 14:15

Ivco to som cela ja… :lol: :lol:

28,kalinovo-SR,1dieta/7rokov/,rozvedena,KO 25.4,TP-este neviem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.4.07 16:01

čau Ivčo, to je super, že to někdo vezme

kitty25, Praha 8, věk 29(zatím), dítě žádné(zatím), TP ještě nevím, KO 26.4.2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.4.07 17:51

Ahojte tehulky,
tak kontrola dopadla výborne, naš malý gombík som aj videla, srdiečka a poriadne sebou kmitalo. Už som dostala aj tehotenskú knižku. Termín pôrodi ppodľa ultrazvuku mám o 3 dni neskôr 29.11.2007, ale ja stále vravím, že to bude až december.
Dnes mi je celkom lepšie, asi tie homeopatika zaberajú, a konečne sa môžem aj z chuti napiť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.4.07 17:52

Zabudla som na údaje.
29 rokov, KYSUCE, 1 dieťa ( 8- ročný chlapec), vydaná, KO 2.5., TP 29.11.2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.4.07 22:04

Ahoj holčiny.Tak i mě ukázal těhu test //. :D
Dle výpočtů to bude v prosinci 2007.Bylo to pro mě dost velké překvapení.Ted si to musím nechat oficiálně potvrdit od dr.Mám už dvouletou dceru a tak ted pomalu vzpomínám co se v tehu smí a co se nesmí a malinko se děsím tech kil navíc,ale to k tehu patří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
20.4.07 07:21

Dobré ráno,
opatrně nakukuju a bojím se sem jít. Jsem taky těhu-zatím,mimi by se mělo narodit v prosinci. až do 16.4. bylo vše ok, na uz bylo srdíčko.jenže den po uz (úterý) jsem malinko zašpinila-jen hnědá kapička na kalhotkách, ve středu večer taky, ale o malinko víc, no a ve čtvrtek ráno už jsem měla růžový toalet.papírl tak jsme jeli do nemocnnice, mimi je zatím v pořádku, ale udělal se mi hematom, tak mám léky utrogestan a ascorutin a kys.listovou a musím jen len ležet. Tak doufám, že se hematom vstřebá.Na ko jdu 27.4.

Nechápu,že si toho můj dr v pondělí nevšimnul :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.4.07 07:35

Ahojte...... :D

VITAM NOVE TEHULKY...... :D

Kikija…neboj hematon sa vstrebe a potom uz bude pohodove tehu.....prajem ti to… :D :wink:

Elle…tak vitaj......cit sa tu dobre..... :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.4.07 16:33

Ahoj maminy,
Tak už je to potvrzené. Dneska jsem byla na UZ a je tam jen jedno. :lol: Vypadá to na 7tt+1den. Uz mám i první fotku fazolka. :lol: Kubovi manža pošeptal,že budeme mít miminko,buď bratříčka nebo sestřičku. Malý se tak krásně rozzářil. Asi se těší. :lol:

Kikija
Neboj to bude dobré. Jen teď buď na sebe moc opatrná a hlavně poctivě lež. Držím pěsti,ať je vše o.k. Tvůj dr si nemusel ničeho všimnout,protože tam nemuselo ještě nic být. Neboj to se spraví.pa pa

Elle
Vítám tě mezi námi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.4.07 16:34

Ještě jsem zapoměla KO mám až 21.5. :( To bych měla být ve 12.týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.4.07 21:52

Ahoj Těhulky!

celé dopoledne nám nešel proud a pak jsme měli návštěvu, tak jsem se za Váma dostala až teď :evil:

Jiřko, blahopřeju k úspěšné kontrole! Je mooc hezký, že se Kubík těší na sourozence, to Vás už bude spousta :lol:

:lol: Vítám nové těhulky ! :lol:

Kikija - dávej na sebe pozor, všechno bude v pohodě, držím pěsti :!

Jinak tabulka je tu, doplňte informace, ju ?! Samozřejmě dobrovolně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.4.07 21:54

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12. / KO 11.5.
Inge - Kristina / - / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12. / KO 22.5.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 21.5.
KalinkaIvča - Ivana / 25 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 3.12. / KO 22.5.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP prosinec / KO 26.4.2007
martinaSK - Martina / 28 let / Kalinovo-SR / 1dítko / 7 let / rozvedená / TP prosinec / KO 25.4.
Mikina - - / - / Milovice / - / - / - / KO 27.4. .Mína. - - / - / Česká Lípa / - / - / TP prosinec / -
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP prosinec / Ko 2.5.
Safira - Monika / - / - / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / - / TP prosinec / -
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP prosinec / -
zabulienka - - / 29 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11. / KO 2.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.4.07 22:34

Tak před chvilkou jsem zjistila,že zase trochu špiním. Zítra mi manža vyzvedne z lékárny nějaké hormony.Prý to bývá ze začátku tím,že je v těle nedostatek hormonů.Tak jsem dostala preventivně recept.Nemyslela jsem,že ho použiju. :( Tak snad bude všechno o.k. Teď půjdu spát. Zítra mě čeká náročný den. Pa pa a dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.4.07 19:15

ahoj holky, moc se držte, ať jste ok

Zabulienko - odpočívej a uvidíš, bude to v pořádku.

jinak s tím špiněním je to ok, pokud to není krev, pak rovnou k dr.

jinak dopňuji do tabulky, že jsem vdaná skoro 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital