Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj a krásnou neděli,u nás zatim s přehánkama.
Ke cvičení v těhotenství,myslim,že to nechce přepínat.U prvního těhu jsem cvičila těhobic s Lenkou Malou.Ted se nemůžu přinutit,mam toho za celý den dost,tak snad časem.
Dneska se chystam sázet ven zeleniku,když nám,tak hezky zapršelo.
Jirabobes,to spinkáníTi závidim naše malá stává pravidelně,v půl sedmý,ale ještě spí po obědě.
Zatim pa.
Ahoj Radko 75
V 15-17tt by se ta krev měla odebírat znova a ne poprvé.
Je to biochemický screening na další chromozomální VVV a rozštěpové vady přední břišní stěny a neurální trubice.
Třeba se to jinde dělá všechno najednou až v 16tt.
Já jsem už v době prvního těhotenství chodila do Gyncenra, tak to jinak neznám.
Ale neboj určitě bude všechno v pohodě.
Pa Terka
To je paráda, že prší! Ale ať už prší pořádně! Ať nemusím zalívat zahradu.
Aluško, jak jsi s tím mooncupem spokojená? Já jsem si o tom něco četla na netu, ale než došlo na akci, tak jsem zjistila, že ho nějakou dobu potřebovat nebudu … ![]()
Ahoj maminy.
Koukla jsem na info o mooncupu. Mám z toho takové smíšené pocity. No já mám v plánu s menstruací zamést úplně. Ale to mám ještě moooře času.
Teď mě čeká žehlení.
Fakt se těším. Jen co uložím děti,jdu na to. Škoda,že mě to nebaví.
Vladi1
Jo,jo děcka se mi taky budí před sedmou.Ale Kuba už po obědě nespí.Takže o víkendech celkem zabíračka. Ale někdy jim nachystám snídani a nechají mě ještě chvilku poležet.To opravdu jen vyjímečně.
Dobrou noc všem.
Knoflice, ja jsem na tom uplne stejne
… az na to, ze jsem ho stacila koupit
… no predpokladam (doufam), ze po mimi jeste nekdy nejaka menstruace bude …
docela me to presvedcilo, i kdyz po diskuzich na netu si lze nazor vytvorit jen tezko, spis zalezi na osobnim naladeni, nekomu vadi vlastni telo, prijde mu to nechutny atp, v tomhle jsem, jak jsem psala, docela tolerantni a pripravena to zkratka vyzkouset … ![]()
hele, holky, jsem tady jedina posahana, nebo se taky bojite, jestli je vsechno v poradku (at je vam blbe nebo dobre)?
![]()
mejte se krasne, uzijte pondeli, at uz mate volno nebo ne …
a napiste treba nejake dobre tipy na jidlo, cviceni atd … kazda rada vitana … ja dneska cetla, ze by se mel jist rybi tuk (alespon ve tretim trimestru) … to je radost … na druhou stranu moc ryb znamena moc tezkych kovu … asi by bylo nejrozumnejsi jist co si telo zada, ale zase myslim, ze cele tehotenstvi o segedinskem gulasi nebude to prave orechove … ![]()
paa
Ahoj Jirabobes !
Chtěla bych mít tvé odhodlání do žehlení, kouká tady na mě hromada prádla a ne a ne mě ukecat abych se na ní vrhla. Nejhorší je, že dřív nebo později to budu muset stejně udělat.
O kalíšku jsem četla už asi před půl rokem a musim říct, že hned od začátku se mi to zdálo trochu divný. Ale to je opravdu pouze můj názor.
Přeji všem hezký večer pa Terka
Aluško !
Opravdu nejsi pošahaná, taky se o mimi moc bojim, rozhodně je to uplně normální, navíc mě dělali v začátku ten rentgen a i když mi v Gennetu pani doktorka řekla, že by to mělo být v pohodě, jelikož mimi bylo ještě buňky a kdyby ho to poškodilo tak by automaticky odešlo, ale stejně dokud nebudu mít v ruce zdravé mimčo tak se budu bát a to moc.
No přeju všem málo strachu a dobrou noc.
plavčo - dávám pozor, aby mě nikdo nekopl, ale mimi je v plodovce chráněné, takže se nemusíte bát. kamarádka má holčičku 2 roky a spí s nimi v posteli, takže pár kopanců uštědří každé ráno. Myslím že mimi je na to vybavené, kamarádka přežívá.
jinak cvičení - holky pozor na to. byla jsem upozorněna od fitness trenérky, ke které jsem chodila, že vám při cvičení nesmí stoupnout tepovka, protože pak stoupá i mimi a to je špatně. takže všeho s mírou. myslím, že vhodnější je chůze, joga, pilates, míče a tak.
Ahoj, já mám teda s každým dítětem o mimi větší strach. Poprvé jsem si snad nic nepřipouštěla. Asi je to tím, že stárnu a taky toho víc vím. ![]()
ahojte maminy
musim sa vám pochváliť, čipky zabrali. nie je celkom v pohode, ale už tak nezvraciam, ale mam tak stiahnutý žalúdok, že mi stačí jesť raz za deň. v stredu idem na kontrolu k pani doktorke.
Kitty, prečítala som si v snažilkách, že si dokončuješ bakalarku. tento rok máš bakalrske štatnice? a kedy? ja mám 18.6.2007
Dobré ráno všem maminkám.
Tak jsem včera úspěšně vyžehlila.
Ještě mi zbývají ručníky a to,co se suší.Tak to doufám zfouknu ještě tento týden.Než přibude další.
Aluška
Neboj,nejsi pošahaná. Já se taky bojím,ale snažím se na to nemyslet. Už se těším na pohyby.To budu víc v klidu.
Myslím si,že je fakt rozumnější jíst co tělo žádá.Ale všeho s mírou. ![]()
Zabulienka
To jsem ráda,že už je to apoň o trochu lepší.Vydrž,za cca měsíc by to mělo zmizet úplně. Teda snad.
Manža se mě poslední dobou pořád ptá,jestli mě to baví.
Fakt mě nebaví zvracet.
Ale přidá politování. Tak ho to trochu omlouvá. Někdy je fakt na zabití. ![]()
Jinak pěkné pondělí všem.Pa pa J.
dokončuji bakalářku, ale chybí mi jedna těžká zkouška, takže nevím, zda se tam propracuji. bakalářku mám odevzdat do 25.5., takže dneska jdu na tom dodělávání makat. napsal mi to ale manža, takže jsem ušetřila čas. jinak státnice jsou na začástku července. no nevím, jak to stihnu, ale pokud ne, termín v září to jistí
ja som v sobotu odovzdala bakalarku. ešte mám 2 skúšky a od 20.5. si beriem mesiac voľna v práci. už až je potom. a čo študuješ