PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
10.5.07 12:21

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 31.12. /
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12. / KO 17.5.
bramburka81 - - / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12. /
Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12. / KO 22.5.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 21.5.
KalinkaIvča - Ivana / 25 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 3.12. / KO 22.5.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 6.12. / KO 26.5.
Knoflice - Kateřina / 29 let / - / 2 dítka / - / - / TP 8.12. /
medanek - - / - / - / - / - / - / - / - / - / KO 21.5.
Mikina - - / - / Milovice / - / - / - / .Mína. - - / - / Česká Lípa / - / - / TP 27.11. /
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP prosinec / KO 30.5.
Sabika - Hana / 23 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / skoro 2 roky / vdaná / TP prosinec / KO 21.5.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12.
Terulka - Tereza / - / Praha / 1 dítko / 6 let / - / TP 5.12. / KO 30.5.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 9.12./ KO 28.5.
zabulienka - - / 29 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11. / KO 5.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
10.5.07 12:43

:lol: Krásný den těhulky :lol:

Sluníčko svítí, škoda toho větru, seděla bych jinak celý den venku …

:! Vítám nové přírustky :! - tabulka je zaktualizovaná, koukněte na to, jestli tam nemám zase nějaké zmatky :oops: , ale mělo by to být o.k.

K těm odběrům, taky mi ještě nic nedělali, ani neměřili tlak, vše až v tom 12 tt ..... už „jen“ 12 dní ..... no a mám přinést i ranní moč, taky to nechám na dr., jistě ví, co má dělat :wink:

Sabiko, jak si přišla na to, že tam jsou možná dvě, podle UZ? Já mám totiž také trošku obavy, jsem zdrav. sestra a několikrát jsem si brala hCG a ze začátku mi vylítlo dost rychle, což by mohlo podle info na netu znamenat dvojčátka (v 5 tt jsem měla hCG 19.700 jednotek), na UZ v 6 tt tedy bylo vidět jenom jedno srdíčko, ale prý mohou být v zákrytu, tak nemusí být hned vidět. Tak nevím… Tobě o případných dvou řekl dr.?
Teda, ne že by dvojčátka nebyla hezká, ale mi chceme mít dvě děti celkem a já bych si je chtěla užít jedno po druhém :roll:
No, nechám se překvapit za těch 12 dní…

Jinak u nás vše stejný, pořád nevolnosti, ještěže nemusím chodit do práce :x akorát už nevím co bych jedla, hrozně rychle trávím, mám pořád prázdný žaludek :arrow: nevolnost. Jím samé nezdravé věci, snažím se to aspoň prokládat zeleninou a ovocem, ale fantazie dochází …

No, musím jít fotit, upravujeme zahradu (15. června nám přivezou bazén - HURÁ ) - tak to dokumentujem a jelikož nemůžu nic tahat, tak jsem tím dokumentaristou :lol:

Tak krásný den všem! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.5.07 12:53

Ahoj holky, tak snad jsem našla tu správnou diskuzi :D Ještě jsem nebyla u doktora, tam jdu zítra, ale od minulého týdne mám dvě // a navíc když jsem byla na záčátku dubna na SONO štítné žlázy, tak mi řekli, že mám nějaké zvětšené řečiště či co, takže bych se do toho prosince taky mohla trefit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
10.5.07 18:13

KalinkaIvča:
Dostala jsem se sem na chviličku tak něco písnu k tomu raubířkovi v bříšku. Také bych si radějí bejbátka užívala postupně a proto doufám že tam toho 21.5.bude jen jedno,ale jestli tam mají být dvě tak budiž.
Já si dělala test 3dny před očekávanou menses,protože mi bylo prostě „DIVNĚ“ a byly tam // během 2 minut.
A včera na UZ mi doktor řekl že se tam míhají dvě světlé tečky,a že uvidíme na příští kontrole.

Zdravím všechny těhulky a pro doplnění mi bude 2.6. 24let a bydlím na Vysočině(Havl.Brod)

Tak já zase letím
Mějte se hodně štěstíčka všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
10.5.07 20:12

Ahoj holky,
díky moc za podporu. Jsem ráda, že bude mít také někdo krevní testy až v 16. týdnu jako já. Ten můj gyn je primář a jako odborník je dobrý, jen možná by mohl víc informovat a taky je to moje první těhotenství, tak jsem troch vyjukaná. Jedna moje kamarádka (vlastně dvě) přešla v 5. měsíci rovnou k porodníkovi, který jí pak i rodil, za péči před porodem a porod platila 10000. Docela o tom uvažuji, já stejně u gyn platím za každou návštěvu 350 Kč, takže možná bych ty peníze dala, asi není špatný, když tam budu mít někoho koho znám. Máte někdo s tímto zkušenosti nebo o tom uvažujete.

Jo a s tou prací máte pravdu, musím to nějak zmáknout a vykašlat se na ně, protože dnes to bylo hodně stresové a to pro mimi není dobře. Já jsem celkově trochu nervní typ, takže bych se měla fakt hlídat, abych něco nezvorala. No když to nepůjde, tak prostě půjdu na rizikové.

Jinak vítám nové těhulky, ať vám je co nejméně špatně.

Tak vám přeji moc hezký večer, já jdu zkusit něco málo zobnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.5.07 21:59

Ahoj maminy.
Dnes jsem byla v lékárně kupovat další lízátka.A při tom jsem té paní magistře (nebo lékárnici) pověděla,že témeř nic nemůžu vypít a po každém jídle zvracím.A že už ani ty lízátka moc nepomáhají. Tak mi doporučila Ginger , ať to zkusím. Jsou to tobolky, 20ks stojí 93,–Kč. Je to nějaké Antiemetikum (pro ty,kdo tomu rozumí). Tak vyzkouším a uvidím. :wink: Pak dám vědět.Ju?

Radka75
Ahoj.Můj gyndař je taky navíc ještě porodník,ale já jsem na něj neměla stěstí ani u jednoho porodu.A to jsem rodila v nemocnici,kde sloužívá.Ale zase mi to tolik nevadí.Mi stačí,že si mě hlídá. :wink: Normálně teď mi došlo,že to je jediný doktor,kterému plně důvěřuju. :o To jsou věci.

Sabika
My máme velikou pravděpodobnost mít dvojčátka. Babička je z dvojčat.Děda (její manžel) bal taky z dvojčat.Babiččina babička taky.A v manželově straně taky byla nějaká dvojčata. Navíc jsem někde četla,že byl nějaký výzkum a podle něj : čím starší rodička,tím pravděpodobnější možnost vícečetného těhu. Při velké konzumaci mléka a mléčných výrobků behem početí je taky vyšší pravděpodobnost. A taky je vyšší pravděp.u druho a vícerodiček.
Tak jsem se zase dost bála.Už po třetí. :lol: A vypadá to,že je tam jen jedno.Doktor mi tam tím UTZ rejdil na všechny starny a druhé nikde schované nenašel. :lol: No nevím,jak bych zvládala dvojčátka při těch mých dvou rarášcích. :roll: No každopádně by jsme se domů asi nevešli. :wink: Je to krásné,ale už ne pro mě.

medanek
Ahoj a asi tě vítám u nás. Pokud teda nezačneš diskusi ledňátek 2008. :wink:
Dej vědět,jak dopadla kontrola.

KalinkaIvča
Ahoj.Tak co?Zahrada zdokumentovaná? Já jsem pro změnu dokumentovala besídku ve školce.Taťka má odpolední,tak tam nemohl.Normálně jsem byla chvílemi i dojatá.No jo,to ty hormony. :oops:
Moc pěkně se děti snažily.Normálně,kdyby to nebyl trapas,bych se asi rozbrečela. Potom jsem šli do lesoparku.Děti se krásně vyřádily.Večer padly za vlast.Tak rychle pěkně dlouho neusly. :D

Koukám,že máte odemě zase počteníčko. :oops: Už raději končím.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
10.5.07 22:24

No vidíte holky ani mě vlastně nenapadlo že na obou stranách jak u manžela tak u mě v rodokmenu jsou babičky z dvoujčat a to u nás ob koleno už po třikráte a u manžela to byla i mamka,babíčka(mamky mamka) a prababička též. :roll:
Už jsem z toho mírně zmatená,ale stejně doufám že k naší Sabince přibyde jen jedno baby.
Potýkáme se teď s malou na hranici vysoké hyperaktivity a věřte že to není ani tak o zlobení ale spíš o neúnavnosti.

Zítra přifrčí manžel z práce tak jsem zvědavá jak mu to co nejlépe oznámit.

Zdravím všechny a ať je vám co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
11.5.07 09:55

ahojky holky, no hned dvojita nadilka, to je asi neco :) … u nas dvojcata nikde v dohlednu nebyla, bylo by to dost prekvapeni, radost bysme meli tak jako tak, ale jak jste rikaly, radeji po jednom :), ale zase mi vsechna dvojcata co znam, prisla necim vyjmecna (nejen kvuli dvojceti)

mne docela prestava byt spatne, o unave to ale neplati, ta me prepadava s zeleznou pravidelnosti a vetsinou jsem vyvorana i pote, co si jdu lehnout …

taky se zacinam ucit na ty zkousky, takze mozna tu unavu jen simuluju, aby byl duvod zalezt bez uceni do peliska :)

tesim se na vikend na zahradku, mejte se zatim moc krasne, dejte na sebe pozor, pupikum zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.5.07 11:58

Ahoj holky.
Nechci to zakřiknout,ale dneska mi zatím špatně nebylo. :lol: :D :D Už jsem dokonce vypila 3 dcl pití.A snídaně je pořád na svém místě. :lol: Ještě uvidíme jak to bude s obědem. Holky já mám takovou radost. :D Tak snad to nezakřiknu.
Zatím se mějte.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
11.5.07 12:59

Ahojky, tak stale nevim, jak na tom jsem, protoze kontrola se dnes nekonala. Sestricka mi volala, ze je pan doktor nemocny :( Takze snad to vyjde 21.5. kdy jsem opet objednana. Mam akorat jeden problem - 24.5. odletame na Kretu a mam z toho obavy. Nemate nekdo zkusenosti s letanim takhle brzo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
11.5.07 15:08

medanku, neboj, pokud jsi zdrava, nemelo by to byt nijak nebezpecne. taky se chystam v cervnu na dovolenou, nemas-li jine nezvykle obtize, nemelo by to vadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
11.5.07 15:09

jirabobes … skvele! … koukej tam dat jeste nejaky obed a pak veceri … :lol: treba uz to prejde a zustane to tam kde ma …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.5.07 16:15

Ahoj holky.
Dneska ráno jsem zjistila,že jsem zchudla na původní váhu.Takže těch pár deka je dole. Potěšující je,že vzhledem k tomu,že jsem včera začla 10tt,nestihnu snad přibrat víc než jen kilo.A to taky jen v případě,že mi už bude dobře. :wink:

Aluška
Díky.Asi půjdu zulíbat paní magistru. :oops:

Takže pokud je jěště někomu moc špatně,tak doporučuji ten Ginger :wink: :D :D :D
Zatím ahoj.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.5.07 16:18

Medanek
Ahoj.Neboj,pokud bude vše v pohodě,tak samozřejmě na tu dovču můžeš.A letecky je asi nejlepší způsob přepravy.Všude píšou,že cesta má být co nejkratší.
To já nesplním.Protože jedeme na dovču 8.6. do Chorvatska.Autobusem :! To je cca 16 hodin jízdy.Jestli tohle zvládnu,tak už zvládnu asi všechno. :wink: :lol:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
11.5.07 17:17

Aluška & jirabobes - díky moc za podporu, pomohla :D
Měla jsem fakt obavy, ty řeči o tlaku v kabině a tak…
Tak nám všem držím palce, abychom si to co nejvíce užili.
Mám ještě jeden hloupý dotaz - solárko asi ne co ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí