PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
11.5.07 18:23

Ahoj Holčiny,

Medanek - určitě můžeš jet a buďe to v pohodě. Já jsem asi 1 měsíc po otěhotnění měla jet lyžovat do Rakouska s lidma z práce a tak jsem se na to ptala doktora a on doslova řekla, že změna prostředí nevadí. Jen pokud nění něco v pořádku, tak to urychlí. Já nakonec nejela, ale kvůli 8 h cestě busem a neustálé chlastačce, která tyto hory vždycky provází, takže jsem měla strach, že mi bude špatně, budou mě nutit pít a celkově budu hodně unavená, takže jsem dělala nemocnou.

Jinak jsem moc ráda, že už je pátek a jsem doma z práce. Dnes si půjdu brzo lehnout, jsem úplně vyždímaná. Co budete o víkendu vařit? Na sobotu mám rizoto - je to zdravé a lehké, ale co v neděli?

Tak se zatím mějte moc krásně a užijte si víkednu, prý mám být ošklivo, tak já budu v posteli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.5.07 18:29

Jo ještě jsem zapoměla. Já vždycky moc chtěla dvojčata, když jsem byla malá, tak se mnou chodila cvičit jedna dvojčata a já jim moc záviděla, že jsou furt spolu. No já mám o osm let staršího bráchu, takže jsem byla spíš jako jedináček. Ale je jasný, že je lepší si je užít jednotlivě a mně už doktor potvrdil, že je jen jedno, takže třeba příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.5.07 20:34

Ahojky, včera jsem byla na odběru krve, tak doufám, že bude vše ok. Moč si mám nosit pokaždé a tlak mi taky měří. Ale každý to má asi jinak. Od včerejška mám šílené křeče v nohách, tak doufám, že to poleví, jinak asi budu muset k lékaři. Máme v rodině křečové žíly, mamka měla v těhu hluboký zánět žil, tak se mám asi na co těšit :( . Jinak v červnu se taky chystám k moři, ale záleží na tom, jak se budu cítit. Zatím se mějte pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
11.5.07 20:42

Ahoj těhulky,
dneska jen krátce, zase celý den nevolnost, už je to přes měsíc :roll:
ke všemu na mě byla dneska kontrola pracovní neschopnosti (pak že na těhotný nechodí), sice jsem skoro pořád doma, ale občas si skočím nakoupit, tak asi do kontroly nevytáhnu paty a pak už budu mít konečně vycházky.

Medanek - :lol: vítám Tě! ještě stíháš prosinec? Kdyžtak pošly nějaké info o sobě do tabulky, ju?

Jiřo, super, že Ti to takhle pomáhá :lol: , jen tak dál. Jo a zahradu jsem nafotila, zase pokračujem… Prima, že se besídka vydařila, to dojetí tam musí být ..... taky mám slzičky třeba i u pohádky (a ani nemusím být těhu :oops: )

Aluško a ostatní, krásný víkend v pelíšku :!

:lol: Dobrou noc a krásný víkend všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
11.5.07 20:44

bramburko, zkus magnesium, v těhu se na křeče předepisuje. Tak ať to brzy přejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.5.07 21:12

Ahoj holky.
Tak teda dneska zatím žádná nevolnost.Ty tabletky jsem měla jen 2,tak mě teď sžírá pochybnost,jestli je vše o.k. Navíc jsem cítila takové jakoby mírné mravenčení na levé straně v podbřišku. Nic mě nebolí,nešpiním ani nekrvácím.Zkusím neplašit. Já se snad té kontroly nedočkám. :x Normálně se asi začnu radovat,jestli se ráno vzbudím a bude mi jako obvykle zle. :) Teda takhle jsem neplašila ani u jednoho. :oops: Začínám se za sebe pořádně stydět. :oops:

KalinkaIvča
Ahoj Ivčo.Zkus ten Ginger. Já vím,že se opakuju,ale třeba jsi si toho nevšimla. Ten je určen na těhu nevolnosti. A pokud se mi neudělalo dobře nějakým skrytým problémem,tak fakt funguje.

Všem přeji dobrou noc.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.5.07 21:16

Jó,ještě jsem zapoměla. Někdo se tu ptal na solárko. Tak to v žádném případě!!!! :! A na dovče,a vlastně v létě i u nás,je taky potřeba se zchlazovat.Přehřátí mimču nesvědčí. Hlavně to vadí na začátku těhu. Pro nás léto bude v poho.
Tak se kočky mějte.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.5.07 08:26

Ahoj holky.Přeji všem pěkný víkend :D
Tak jsem byla včera na kontrole u oaní doktorky.Miminko je pekně uhnízděné a daří se mu dobře.Už jsem taky dostal těhu průkazku a byl mi pozměněn TP na 15.12.07
Jinak mi doktorka navrhla jako doplnující screening UTZ na spec.pracovišti v Brne.Děla se to v 11-13tt.Prý se v tomto období dá odhalit nejvíce anomálií.Kombinují vyšetření krve a poměření velikosti plodu.Nehradí to pojištovna.Cena cca 1500.Víte o tom někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
12.5.07 15:57

hej hola,

no solarko taky myslim, ze ne … to spis v malem mnozstvi normalni slunicko, ale zadny prehrivani :)

to je skvele, ze je vam taky min blbe (jirabobes, taky se kvuli tomu vic bojim :)), ja uz jsem unavena treba jen odpoledne (driv to bylo prubezne) takze doufam, ze to zkratka ustava :wink:

vareni vareni … my jsme nejak nenakoupili (byli jsme lini), takze byly testoviny s tunakem, rajčaty a cibulkou, zadny velky vyvarovani, sice by byl gulas nebo pecinka privitan vice, ale co, zejo 8)

tak jste me asi presvedcily a taky vezmu moc na prohlidku :) … jdu uz/az ve ctvrtek (hruza, to cekani) :?

jinak jak prsi, takze je lenoseni vic opravnene, parada! (jen kdyby nebylo to uceni)

a jeste dotaz - boli nekoho z vas zada (v krizi), ja mam trochu zaklonenou delohu, pry to vic tlaci na zada, takze s tim asi budu mit problem, chystam se koupit mic, znate jeste nejakou jinou radu/cviceni?

mejte se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
12.5.07 16:00

elle , taky jsem slysela, ze na velky ultrazvuk se doplaci, takze predpokladam, ze Tve informace jsou spravne, myslim, ze se to vyplati, rozhodne lepsi nez odber plodove vody, neni-li nutny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
12.5.07 16:02

je, jeste jsem zapomnela KalinkoIvčo jakto, ze kontrola neschopnosti?? myslela jsem, ze tehotne maji dovolene prochazky (nebo muzou byt na nejakem cviceni nebo kurzu), ze je proto vazne nekontrolujou… to je drsny, jestli jo, preci se na riziku nesedi porad doma s obavou, ze prijde kontrola… :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.5.07 18:41

Ahoj holky.
U nás je střídavě oblačno. Myslím tím počasí. :wink: Chvíli prší a chvíli svítí sluníčko.
Včera v noci se mi udělalo špatně a potom ještě po probuzení.Jééé holky,já měla takovou radost. :oops: Myslím si,že kdyby se něco dělo,tak krom špinění nebo krvácení,se mi udělá líp.Asi jsem cvok.

Aluška
Ahoj.Já mám taky zakloněnou dělohu (teda aspoň jsem ji měla,teď nevím) a nikdy mě nebolelo v začátku těhu v kříži.Ale každá jsme jiná. Mě teď znervozňuje to brnění v podbřišku.Snažím se na to nemyslet,ale znáš to.I když chci sebevíc,tak to nějak nejde. Musím vydržet do pondělka a pak si brnknu na gyndu.Pro jistotu.Ať mám klid.

Musím jít vylovit ty moje dvě rybky :D z vany.Jestli neusnu moc brzo,tak se tu ještě kouknu.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.5.07 21:24

Pěkný večer :-)
Chci se Vás zeptat,co si myslite o ježdění na kole v těhu nebo o rotopedu?
U prvního dítěte šlo kolo mimo mě,ale ted dcera škemrá.Samozrejme bych nejezdila nejaký terény :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.5.07 22:12

Ahoj elle
Prý kolo nevadí,pokud nemáš problémy.Jen pozor na pády. To aspoň všude píšou. Já raději neriskuju. Né,že bych padala,ale už jsem posera. Kdyby náhodou něco…,tak nevím jestli by jsme dělali další mimčo. :(
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
12.5.07 23:00

elle , no to je tezky, vsude rikaj neco jinyho, nekde, ze cviceni (s rozumem, mirne, opatrne) nevadi a to ani jizda na kole (rotopedu), jinde jsem cetla, ze v prvnim trimestru by se nemelo moc cvicit na brisni svalstvo a svaly panevniho dna, ze to az pozdeji (a dokonce v knizce o joze, kterou mam doma, je napsano, aby tehotne necvicily ani „jizdu na kole“ kdyz lezis na zadech a „jedes na kole“ nohama … takze nevim … pokud je to o uhnizdeni a usazeni miminka, tak by se pozdeji nejak rozumne na kolo mohlo … samozrejme az na ty pady, coz se predem vetsinou nenaplanuje … jsem strelec, ale opatrne na rovinky bych se tak od 12 tydne nebala, tedy na kratsi cestu a s tim, ze by Ti nemelo byt zle … ale doporucuju se radeji zeptat doktorky, tady Ti poradime spis zpusobem „jedna pani povidala“ :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí