Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Holky,
kolo ani rotoped nevadí, jen bacha na to, abyste nemeli vysoky tep. Pry max. 140. Pokud jste cvicili uz pred tehu, tak je to vse OK, nedoporucuje se zacinat sport v tehu.
Dnes to vypada na krasny den, no my musime nakoupit do obchodaku. V lednici už nic není mě honí mlsná.
Tak krásnou neděli.
Ahojky holky,
nejprve bych se vrátila k tomu VÉLKÝMU ultrazvuku,při prvním těhu jsem tam byla kolem 20 týdne kvůli srdíčku,zkontroloval tam pan profesor vše a ujistil mě že je vše v naprostém pořádku a že čekáme holčičku.
Celý ultrozvuk a vyšetření mi natáčel (kdo chce tak na dvd nebo videokazetu) a platila jsem 1500,–
Trvalo to cca půl hodiny a brečela jsem u toho jak želva(štěstim).
Byla jsem v Brně ulice Kozí…
Máme krásnou neděli svítí slunko,ale já šla uspat malou tak ležím v pelechu a dělám jako že trošku pracuju.
Mějte se krásně a ať už je nám trochu líp.
Ahoj holky.
Dneska jsem měla pohodový den.A dětičky byly zlaté.Vstávala jsem v 8 hodin.Posnídali jsme a šli jsme na hřiště.Potom jsme „uvařili“ oběd.
Byla pizza donesená z pizzerie.
A zákusek.
V noci se mi zdálo,že se nám narodilo mimčo. Ten porod byl tak pohodový,že to bylo jako kontrola na gyndě.
Pak jsme si se sestřičkou povídaly a najednou mě napadlo,že nevím co to je.Tak se sestřička koukla a řekla,že holčička.
Kde byl manža,to nevím.A pak mě něco vzbudilo.
Už 3 různé věci nám napovídají,že to bude holka.Tak to jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne. ![]()
Přeji pěkný zbytek neděle.Pa pa J.
Ahoj holky, tak dneska bylo u nás opravdu krááásně
. Byli jsme asi na tříhodinové procházce se psem a nohy mě teda bolí pořádně. Jinak s tím kolem a cvičením- mi doktor říkal, že každý má dělat to, na co se cítí. Komu je blbě, ať leží doma, kdo se cítí dobře, ať klidně sportuje. Stále mi opakuje, ža Katka Neumannová běžela závody i v nějakém 7. měsíci těhotenství…
Jen pozor na tu tepovou frekvenci. Já bych i sportovala, kdybych se necítila tak unaveně ![]()
KalinkoIvčo, magnesium mám doma, ale doktor mi v 1. trimestru nedoporučil užívat nic. Prý mi později předepíše i něco na ty žíly.
cauky holky,
zacinam vysilovat, je mi dobre, moc unavena taky nejsem, takze se bojim jak mala … jedine priznaky tehotenstvi, ktere mi zbyly je lehce nafoukle brisko, obcas vlci hlad a zadychavani … takze nevim, jestli mam takovou kliku, a nebo jestli je to hodne spatne …
![]()
svoje asi dela i psychika, na kontrolu jdu ve ctvrtek … byla bych moc smutna a zklamana, kdyby neco … parkrat me louplo na strane v podbrisku, nic krizoveho ale prekvapive a znatelne … bojim bojiiiim …
vsem preju klid a zadne nervovani (to je na tom to nejhorsi, co?
)
vykrocte dobre do noveho tydne
pa!
Aluško,
píchnutí v bříšku a ustání nevolnosti mě dnes také dosti překvapilo.
Snad bude vše OK.
Držím palečky a hodně klidných dnů v těhu.......
Snad je to jen štěstí na klidný mimísky.
Pa
Ahoj holčičky!
Závidím všem komu neni špatně. Já to mám pořád stejný pořád krkám a pr… a už si připadám jako čuňátko.
Dneska jsme byli s rodinkou na víletě na Hluboké, bylo to moc hezké, ale mě po většinou zajímalo jak něco zďobnout aby mi přestalo být špatně.
jirabobeš mě se taky pořád zdají takové sny o miminkách. Nedávno se mi zdálo, že mám už 6 měsíců starou holčičku, ale bylo divné, že jsem si vůbec nepamatovala na tu dobu těhotenství, porodu a celých šesti měsíců no divný. Tak si taky řikám, jestli mi to napovídá, že budu mít holčičku nebo je to jenom mé přání odražené ve snu.
Zatim pa a dobrou noc všem Terka
Teda omlouvám se za tu hroznou chybu: samozřejmě jsem byla na VÝLETĚ. Musim si to po sobě číst než to odešlu
Pa T
Terulka
To je v klidu.Já taky kolikrát napíšu hrozné hrubky.Tak to raději neřeším.Já mám asi nějakou poruchu,či co.
Když je něco napsané špatně,tak si toho ani nevšimnu a čtu to tak,jak to má být. Už jsem manžu dávno varovala,že úkoly bude dětem kontrolovat on.Tak se neomlouvej. Může to být i překlep. ![]()
Pa pa J.
Jírabobeš, u nás to bude těžké, manža je cizinec a tak to bude se školou na mě. Tak doufám, že mě klukova pani učitelka nepozve spátky do první třídy. ![]()
Od září nám to začíná, už teď jsem z toho nervozní. ![]()
Pa Terka
Holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jelikož už máte za sebou pár týdnů těhotenství, ale jeho začátek si jistě budete ještě pamatovat, obracím se na vás jako na odbornice
. Nepamatujete si některá, jestli jste měla v 5.tt píchání v boku. Měla bych být právě na začátku 5. tt a včera večer a dnes ráno mě párkrát píchlo v pravém boku, tak nevím, jestli si mám dělat starosti, nebo to může souviset s roztahováním dělohy.
Děkuju za názory.
„anonymní“
Anonymní
Ahoj.Mě někdy píchne,když se prudce zvednu.A i u minulých těhu jsem to tak měla.Raději si brnkni na gyndu.Oni ví vždycky víc.
Pa pa J.
ja si pamatuju, ze me bolel podbrisek vice nez obvykle pred menstruaci, tak nejak se to stridave ozyvalo po stranach, asi jak se miminko uhnizdovalo, bohuzel nevim, ve kterem tydnu to presne bylo … jinak obcas me pichne i ted (a taky doufam, ze je vse v poradku) … pokud mas nejake vetsi podezreni, idealni reseni je doktor …
hodne stesti!
a propos … vcera, jak jsem vysilovala, tak jsem si precetla par stranek v diskuzi Tehotenstvi se spatnym koncem (vim, jsem prastena), radeji tam nechodte bezduvodne, jedine, co tam zjistite, je, ze at jste v 10, 20 nebo 30 tydnu, porad se to muze temer bez priciny nevydarit a byt hodne smutny … jesteze me pritel odehnal … radeji zustanu tady u Vas, jo?
![]()
pa a krasny pondeli bez nevolnosti vsem!
Dobré ráno všem.
Tak jsem před chvílí volala sestřičce na gyndu.Pokud se to mravenčení nezmění a nebo se k němu něco ještě nepřidá,tak mám být klidná.Ono se jim to radí,být klidná.Na kontrolu jdu až příští pondělí,tak to vidím na týden obav.Už se začínám skoro až paranoidně hlídat.
Moc mě ten telefon neuklidnil.No co,tak to musím ještě vydržet.
Já pořád fňukám.
Moc se omlouvám.
Terulka
Ahoj.Neboj,to zvládneš.
Když tak se budete učit spolu. ![]()
Pa pa J.
holky, nezoufejte, nefňukejte a myslete pozitivně. žádný špatný myšlenky a ty šílené články nečtěte. radši počkejme do 12 tt a pojďme vybírat nějaké krásné věcičky, to jsou lepší myšlenky ne?