Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata,
tak máme pátek a konečně volný víkend.
Naše zlatíčko si odebírá babi s dědou na chalupu a mě čeká úklid a pak snad potěšení s manželem a vytoužený spánek.
Moc vám všem přeji pohodově strávené volno a
povoleným knoflíkům zdar.
pa
Ahoj holky.
Někdo se tu ptal na těhu oblečení.Musím vás zklamat,levné snad neexistuje. I když záleží,co považujete za levné.
Dnes jsem si koupila jedny fakt moc pohodlné těhu kalhoty za necelých 1500,– Kč. Byly tam i za 750,–,ale na štíhlé maminy.Já potřebuju velkou velikost i normálně. Myslím,že se cena pohybuje od těch 750,– Kč víc. I při minulém těhu jsem kupovala kalhoty (manžestráky) za 890,–Kč.Ceny sukní,šatů a helenek neznám.Já nosím volné třička.No,ty už potom ke konci těhu volné nejsou. ![]()
Jinak jsem dneska zjistila,že se těhu oblečení prodává na stále více místech. Ještě před pár lety byl problém najít nějaký obchod a teď jich je dost.Takže je i větší výběr.
To bylo jen pro informaci.
![]()
Ahoj holky,
já už jsem si musela také koupit jedny nové džíny, protože ty staré jsou děsně těsné přes břicho a pak mám ještě jedny kalhoty do práce do kterých se ještě pořád vejdu. Obávám se však, že příští měsíc asi budu muset něco těhulkovského pořídit, protože dlouho to v nich nevydržím. No aspoň nebudu muset každé ráno přemýšlet co na sebe - budu mít na výběr dvoje kalhoty a bude. Košili si možná jednu koupím, do práce se bude hodit. No zima bude asi horší, ale teď nás čeká léto, takže spousta volných věcí bude za levno.
Nejhorší je, že po nezdravé stravě vůbec nafouknutá nejsem, ale jak konzumuji zeleninu, ovoce a jogurty, tak mám břicho jak balon.
S těma fotkama je to dobrý nápad, ale já jsem taky technický antitalent, takže pro mě bude výkon ty fotky tam jenom vložit.
Jinak jsem děsně ráda, že je pátek. Už se řítím do postele, protože jsem hotová. Zítra budu odpočívat, úklid odložím.
Začaly jste už někdo cvičit? já pořád o tom čtu, ale ještě jsem se nedokopala, asi už bych měla. Co vy?
Tak hezký víkend, prý má být krásně.
Ahoj těhulky,
dnes jen krátce, už jsem si myslela, že je po nevolnostech a ejhle, k nevolnosti se přidalo zvracení
, chjo, nějak to musím vydržet.
K úspěšnému zvládání nevolností a únavy držím pěsti i Vám!
S těma fotkama, napíšu adminům, ať nám založí galerii a vyzjistím, jak se tam fotky vkládají ![]()
Tak snad zítra více, krásný víkend všem, pa I.
ahoj holky,
tak ja mela taky unavovy den, dokonce mi chvilku bylo docela blbe, az jsem si rikala, ze budu poprve za sve tehotenstvi zvracet … nastesti je to zazehnano a bez zvraceni ![]()
vypada to, ze tehotensky hadriky jsou prumerne tak za 1000 kousek, taky se to pokusim resit normalnima volnyma vecma, nastesti mam jeste dobry kalhoty pod pupek, takze alespon neco … na leto se tesim, koupim nejaky bavlneny saty bez pasu, tam at se to dme jak chce ![]()
Radko, to je klasika, nafouknuta jsem taky vetsinou po zdravem jidle (zelenina, mlecne vyrobky)… asi to k tomu patri, jsem jako zviratko, porad krkam, asi se za to prestanu omlouvat, at se neupardonuju
![]()
S cvicenim mam velke predsevzeti, ale byla jsem jen jednou plavat, bylo to fajn, mela bych to zopakovat … ale hodinu cvicit bych asi jeste nevydrzela, unava se dostavi tak po pul hodce nejake cinnosti … ale dam tomu jeste dva tydny a zacnu se do cviceni nutit …
taky preji moc pekny vikend, slunicko a tak, pohlazeni mimulakum pres briska!
Ahoj.
S cvičením jsem taky ještě nezačla. Počkám až do kontroly,jestli je vše o.k. Někdy se stane,že to doktor ještě nedoporučí.Tak raději počkám,co na to on.
Dobrou noc všem.
Pa pa J.
ahoj holky,přeji krásnou sobotu.
U nás je nádherně,dopoledne jsme byli v ZOO,super výlet.Večer budem grilovat,tak pohodovej den.
Ivčo,to je mi líto,že se Ti přidaloi blinkání,ale potom 3 měsíci by mělo být líp.
k tomu cvičení,zatim se mi moc nechce,za celý den toho mam dost a večer jsem lenoch.
Mějte se hezky,pa.
Ahojky holčiny,
je nádherná sobota,pohoda klídek,večer nás čeká také grilovačka. Sedím venku nožky nahoru a kochám se klidem.
Ke zdravým dobrotám se raději moc nebudu vyjadřovat protože potom nadýmání a krkání opravdu jak čuňátko ![]()
Oblečení zatím moc neřeším,zatím to zvládáme doma s rozepnutým knoflíkem nebo vytahaný tepláky a pracovně mám jedny černý kalhoty v pase na gumu tak zatím dobrý do práce chodím stejně jen pátky a středy takže až bude balon místo bříška bude to horší. ![]()
Mějte se fajne a pa
Děvčata ještě prosím o pomoc:
JAK TAM SAKRIŠ DOSTANU METŘÍK?
Děkuji za rady. ![]()
Konečně se zadařilo,omlouvám se za zmatkaření,ale už jsem to chtěla vzdát.Mějte se hezky a krásnou sobotu.
oblečení - já nakoupila kalhoty pod břicho za 500, plátěné na léto a šaty pod prsama přestřižené na šňůrku. a trička kupuju větší a volné, občas těhu na www. mimibazar.cz, dá se koupit za slušné penízky. na těhu věci prdim, stojí to šílené prachy.
jinak škola - zatím to neřeším, ale holky tam chodí i s miminama, tak proč ne já? doufám, že to zvládnu. Teď spíš řeším tu poslední děsnou zkoušku a státnice, nemám pořád hotovou bakalářku, tak nevím, zda to stihnu v červenci. no uvidíme, jak se můj vedoucí vyjádří že? zatím má 14 dní čas…
Ahoj holky.
Jak se vedlo při sobotě? Nám parádně.Hlavně děti si to užily.Byli jsme na kolotočích a tam jsem zjistili,že nic moc.Loni byly lepší.Kuba šel na nafukovací klouzačku.Mooooc se mu to líbilo.
(35,–Kč na 5 minut
)Ale bylo tam přeplněno.Nedalo se tam ani pořádně stát,natož tak chodit. Tak jsme šli do lesoparku na pivo (manža) a limonádu (já
).Děti tam měli klouzačku,houpačky,písek a rybník.A vůbec trochu té přírody.Domů se vrátily přetažení.Během chviličky už spaly.
Zítra jedeme ke tchýni na zahradu.Tam se zase pěkně vyřádí.Půjdou do lesa pro dřevo,k rybníku…prostě celý den pobíhat venku.Odpoledne budeme opékat a grilovat.Mňam.Už se moc těším.A špunti taky.
Přeju všem pěknou neděli.Pa pa J.
no já se učím, takže nic moc…
jinak vás chci taky informovat, že mám ksicht samý beďar, horší než puberťák…
doufám, že to přejde,jak píšou v knížkách… ![]()
Ahoj holky,
tak včera jsme byli na svatbě od bráchy - krásné počasí, skvělá zábava, akorát já už nic nevydržím
. Celý den na nohou, to není nic pro mě. Málem jsem jim tam večer usnula na lavičce
S tím oblečením - zatím se do všeho vejdu, na léto mám několik volných kalhot pod pupek, tak snad ještě nebudu muset nic kupovat. Koupila jsem si jen jednu pseudo těhulkovskou halenku - je volnější přes pupek, tak mi snad nějakou dobu vydrží.
Přeju pěknou neděli!