PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
24.5.07 09:13

Ahojky těhulky!

Tak fotečka je vložená. Děkuju KalinkaIvča fotečka byla opravdu moc velká a proto to nešlo.

Já zatim nepřibrala, naopak jsem zhubla o 2kg, ale jeansy a kostýmové kalhoty už taky neoblíknu a to o dost, naštěstí letní kalhoty mi všechny zatim jsou, tak doufám, že to v nich ještě chvilku vydržim.

Krásný čtvrtek pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.5.07 10:34

Ahoj holky.
Hodila jsem do galerky naše dětičky.Ale andílci nejsou.To jen tak vypadají. :wink: :lol:

Pa paJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.5.07 10:53

ahoj holky, tak jsem po KO, vše ok, máme 5,4 cm a jsme 12+3 tak předělám metřík. jinak jsem dostala taky balíček pro nastávající maminky s kosmetikou, čajíkem a dudlíčkem a spoustou časopisů na čtení. tak jsem ráda

jinak odběry za 4 týdny, všechno naráz, tak jsem ráda. Manža byl spokojenej, dr. mu ukázala mimi jak se tam točí, má 2 ručičky, nožičky atd. vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.5.07 11:48

kitty25
Gratuluji ke kontrole a k celému miminku se všemi částmi těla. :lol:

Jdeme s Gabkou baštit a pak spinkat.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.5.07 12:08

Kitty gratulujem k super KO............ :D :wink:

http://www.gifownik.pl/…xx/3d/17.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.5.07 15:53

Ahoj děvčata,
KITTY: velká gratulace k úspěšné kontrole a hodně štěstíčka dál.

Dneska jsem šla kolem ovoce a zeleniny a úplně se tam na mě smály lusky. Neodolala jsem a skoro kilo koupila,doma vyloupala a co pak..... :oops: ........všechno snědla.
Sabika trošku pomohla ale fakt jen trošku a tu kapku co jsem dala do polévky to se taky úplně ztrácí v tom poměru co skončilo v mých útrobách. :lol: 8O

Přeji vám krásný závěr týdne a mějte se.

Jo a u nás se v poradně nic nedostává, jen halda papírů na vyřízení. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
24.5.07 15:53

Ahoj holky, slyšeli jste včera kolem 18.00 obrovskou ránu?? :lol: To mi spadl kámen ze srdce, protože jsem byla na KO a je všechno v pořádku, mimčo kope nožkama, měří dva a půl cenťáku a vypadá to, že je úplně spokojený. A to mi od neděle totálně přestali nevolnosti, začli mě bolet záda a navíc mi skončil tlak v prsou a zmenšili se, takže jsem už na stopro počítala, že je všechno špatně a dva dny bulila. Už se nesmím dívat na net na nic negativního, moc to nepřidá :oops: příští čtrtek jdeme na krevní testy, tak doufám, že všechno bude OK.

mějte se těhulky, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
24.5.07 15:56

Ježišmarjá, ta češtiny - prsa se zmenšily , záda bolely :oops: pardon pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
24.5.07 15:59

už ani nemám sílu to opravovat chi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.5.07 16:01

Allo moc ti blahopřeji a ty chyby,vůbec se neomlouvej jsme jenom lidi a proto to radši po sobě moc nečtu jinak bych se občas musela taky hodně stydět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.5.07 16:53

Ahojda

Kitty a alla gratuluju k úspěšné kontrole a jsem ráda, že se vám to tam pěkně mrská a máte všechny končetiny.

Pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.5.07 19:44

Ahoj těhulky!

Kitty, Sabika, Alla - blahopřání k úspěšným kontrolám! To se nám to hezky daří, že jo :lol:

K tomu přibírání na váze ....... já přibrala hned první týden co jsem přestala chodit do práce, a to 2 kg a od té doby si to držím, tak to přičítám tomu, že jsem zůstala doma. Ale myslím, že se budu muset držet, snad to půjde, začala jsem jíst hodně zeleniny a ovoce. Jo, když jsem u té zeleniny - Sabiko , úplně Tě chápu, na lusky jsem nemocná a ještě na broskve, meruńky a meloun. Lusky už jsem taky letos zvládla, ale naštěstí jsem si koupila jen 30 dkg ...... padly všechny :wink: , no a dneska jsem si koupila melounek, mňam, mňam, večer ho hned načnu :lol: , už aby stálo kilo 9-10 Kč...... teď stojí 3× tolik, no ale chutě jsou chutě!

Holky, já Vám závidím, že ti vaši mimísci se na UZ mrskali, ten náš ufonek asi spal..... doufám, že spal, že jinak se taky mrská :wink:

Jířo , mi tvrď, že ty dětičky nejsou andílci ...... no a Sabinka je v tom červeném taky k sežrání, já chci taky takový hezký miminko! ˇ

Martina , myslím, že z té lenory se po narození mimísků rychle vyléčíme :lol:

Tak dobrou noc a krásný pátek všem!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.5.07 19:46

Jo, ještě jsem chtěla, super, že nám to v té fotogalerii hezky přibývá ..... jen tak dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
24.5.07 23:37

juuu holky, fotogalerie je skvela … tedy vetsina z vas ma toho mimise nejak velikeho (alespon na obrazku) … :)
pokusim se ten obrazek zmensit a jeste jednou uploadovat, snad to vyjde, ale ted nee, az zitra, pisu vam z postele a za chvili to zaklopim … tedy pokud me hlad nevyzene …
pribrala jsem asi tak kilo a pul, zadne nechutenstvi, spis zravost :)

Sabinko, moc krasny obrazky … a ty houby! to bych si taky nechala libit…
Jirabobes - neverim, ze to nejsou andilci, tvarit se tak alespon umi :lol:

jinak unava trva, nevolnosti ne, uz ani necitim tlak v podbrisku, takze se vraci skepse a obavy, jestli je vse ok … ale at neplasim, zejo :)

jo a kufrik pro maminky … u nas nic, ale snad to preckam :)

krasnou dobrou noc a at vam (tomu, kdo pracuje) utece ten patek co nejrychleji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.5.07 08:37

Ahoj holky,
tak k těm luskám - taky jsem je už zaregistrovala a ve středu si došla pro ně hned 2×. Na to že jsem po sedmé vždy dost unavená, tak jsem se oblíkla a šla si ještě dokoupit přes půl kila. Samozřejmě, že jsem je snědla všechny a to asi během půl hodiny. Já bydlím u jedné pražské tržnice, kde je zeleninový trh, takže každé ráno cestou do práce si můžu koupit čerstvou zeleninku a ovoce a už se opravdu těším až dorazí sladké lusky - to bude tak kilčo denně. Taky mám moc ráda ředkvičky, ale po těch je mi teď docela nevolno.

Jinak já už jsem také kilo přibrala, džíny jsem koupila jedny větší velikost 42 :-((ostatní nedopnu velikost 38) a letní zatím ještě dobré, ale to bude tak měsíc, na víc to nevidím. Ve středu jsem nakoupila 4 nová třička velikost 40, a doma jsem vyházela všechna stará velikost 36. Do těch už se nikdy nevejdu :-) Ještě že nás čeká léto a spousta volných věcí :-)

Včera jsem byla na odběru krve a dali mi přednostní číslo. Mile mně to překvapilo. Příští týden 30. mám KO a pak 7.6. ultrazvuk na zluštění šíjových záhybů, tak už aby to bylo za mnou. Pak to oznámím v práci, teda tomu zbytku co te ještě neví :-)

Tak se holky mějte pěkně, já mám dnes v práci dovolenou, což je super, takže běžím na trh a zkrátit ty nové džíny ať mám co na sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí