PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
28.5.07 09:06

Ahoj všem! Pročetla jsem všecko, co jsem tu nebyla a pobavila jsem se nad připálenýma bramborama a nad vysáváním, nad vašima chutěma a nad tím, jak se všecky nemůžeme dočkat kontroly . Ono to vypadá, jako by se každý na vyšetření těšil, což není pravda, co? Nevím, jak jsou na tom vaši chlapi, ale ten můj má představu, že se mi ta prohlídka snad musí líbit! Teda spíš měl, protože jsem mu říkala, ať si představí, jak mu někdo podrobně okukuje ten jeho poklad :lol:

Taky jsme měli akční víkend, to se nedá nevyužít. Jenom mě rozladilo, když jsem kamarádce oznamovala, že bude mimi, když řekla, že už to ví. Jak jsem psala na jiném místě, jsem z malé vesnice. Fór je ovšem to, že to prostě někdo uhádl, chápete? Protože to zatím věděli jenom hodně blízcí, za které bych dala ruku do ohně, že to neprokecli. Já nejsem žádná modelka, pupek mám, ale takový jsem měla i před rokem. Jak jste na tom vy, už se to rozšířilo nebo to ještě tajíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.5.07 12:07

Ahoj holky.
To bych nevěřila,že je problém sehnat boty do vody.Už je sháním měsíc.A konečně mám!!!! Loni to problém nebyl.

Aluška
No elán neelán do domácích prací.Někdo to udělat musí.Už to tu vypadalo jako po výbuchu. A taky je pravda,že jsem celkem bordelář :oops:,takže u nás sterilní prostředí nehrozí. A dneska je to zase hrůza.Můj sobotní zásah je poznat jen na podlaze.Ale dneska to odmítám řešit.Celé dopoledne jsem tu nebyla a odpoledne jdeme taky pryč.Tak se na to s manžou vrhnem zítra.A bude tu zase na pár dní celkem pořádek.Dřív mi to tolik nevadilo.Asi mi hrabe z hormonů.V dobrém slova smyslu,samozřejmě. :lol: Protože tohle je prospěšné hrabání. :lol:

Taky mi chybí úložné prostory.Mám všude oblečení pro děti.Kuba už měl 4 roky,tak toho je požehnaně.Ještě mi přibude na mimčo do půl roku a na Kubu na zimu.To už fakt nevím,kde to dám.

Kniflice
Ahoj.Já jsem smutná z toho,že už to nemám komu říct.Už to ví snad všichni.Už se moc těším,až se budu pyšnit bubnem. Sice se na mě budou lidi koukat jako na blázna (asi),ale co stejně se moc těším.

Musím končit.Gabka si chce hrát.Aspoň chvilku,než půjde do hajan. Tak pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
28.5.07 14:22

Ahojda,

jirabobes jak jsem to četla, tak jsem se musela smát. Snad úplně ve všem s tebou souhlasím. Až na to, že jsem si udělala uklízecí den dneska.
Hned od rána jak kluci odešli, tak jsem začala žehlit (2,5h) a pak jsem zahájila debordelizaci.

Taky jsem si vzpomněla jak jsem minulé těhotenství cca v 8 měsíci těhotenství věšela záclony a drhla sifony od umyvadla a dřezu kartáčkem na zuby a podobné šílenosti.

Kvůli mimču budeme muset koupit další komodu, jinak opravdu nevim kam bysme to všechno oblečení naskládali.

Zatim pa jdu si odpočinout, z toho ukízení mě začaly pěkně bolet záda, tak si jdu hodit nohy nahoru.
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
28.5.07 15:21

Teda holky, vy jste toho zase napsaly. Ani nevim, jestli to vsechno doctu.

U nas nic moc noveho. Nevolnosti ustoupily asi pred tydnem, unavena jsem ale stale. Budu si muset koupit nejake vetsi kalhoty, bricho se kulati. Koupila jsem si krem na strie a zacinam mazat.

Jo a uz vstupuju do 2. trimestru!!!

Mejte se.

Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.5.07 18:53

cauky holky,
zdravim z chalupy, kde jsem kvuli cerstvemu vzduchu a klidu na uceni. v patek obhajuji diplomku, pristi stredu me cekaji ty zkousky, zatim si moc neverim … :(

moc zdravim take ty, ktere sem nakukuji z lonskeho roku, asi je to docela pekne vzpominani :)

dneska jsem koupila kosik jahod (2,5 kg za 100), takze vecer budou jahodove knedliky z tvarohoveho testa … jejky, vzdyt je skoro 7 :) … takze bezim varit :lol:

brisko mi jinak taky trochu kyne, ale zatim to vypada spis jako spek, taky se tesim na pysneni se peknym pupikem :), nevolnosti jsou tatam, unava ale tady plus ty roztomile doprovodne jevy jako je nadymani taky ne a ne zmizet :lol: :oops: … takze doufam, ze je mimi v poradku, do dalsi kontroly zbyvaji tri tydny a to je dlouho :), uz aby byly citit pohyby …
o mimcu ted uz mluvime otevrene, taky se tim rada pysnim, ackoli je relativne brzy, za chvili uz nebude komu to rikat, ale jeste par pratel zbyva, ktere se chystame prekvapit :)

mejte se pekne a hezky vecer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
28.5.07 20:24

Ahojky,
tak už mám po kontrole, všechno dopadlo dobře, hurá :) . Podle UTZ jsem 13tt+2, tak jsem si upravila metřík. Mimi má 2 ruce, 2 nohy, 5 prstíčků, pořád sebou hýbalo a mávalo ručičkama. Mooc pěkné :lol: . Jinak jsem se dozvěděla, že jsem Rh- (manžel Rh+), tak to mě moc nepotěšilo - asi mě budou sledovat na protilátky. Na tripple test jdu 18.6. a další KO 21.6.
Tak se opatrujte Bára :)
(fotku do galerky jsem vložila, ale zapomněla jsem se podepsat - do komentáře jsem napsala, že je to od bramburka81)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
28.5.07 21:24

Pěkný večer všem,
bramburko:gratuluji k perfektní KO.
Jinak je tu šílená bouřka, už to bylo potřeba.
Dnes mi bylo opět zle,protože malá dnes vstávala v 6 hodin z nepochopitelných důvodů(do dneška nevstávala dřív jak v 8) a tak první cesta místo do kuchyně pro sunar putovala do koupelny a Sabča pak celý den každému na potkání říkala BACHA MAMI BLINKA :-) stejně je to moje zlato,ale když to řekla na hřišti byla jsem rudá až-----no tam.
Mějte se holky hezky a já doufám že to byl dneska zase jen úlet a bude to v klidu.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
28.5.07 21:26

Sabí vstává normálka tak v 8 nejdřív. Skočil tam smajlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
29.5.07 08:29

Ahoj holky,
I já hlásim,že ultrazvuk byl v pořádku,mimču se daří dobře,pěkně řádilo.Termín mi posunuli z 9.12. na 4.12.Na interním vyšetření bylo taky všechno v pořádku.
My jsme to zatim ještě moc neříkali,ale začínaj mě být malé kalhoty,tak to bude stejně vidět.
Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.5.07 10:50

Ahoj holky.
Konečně mě manža pustil ke kompu. Dneska je mi nějak špatně.Ale zjistila jsem ,že se to stává z únavy.Někdy i z únavy zvracím.Naštěstí jen málokdy.

Terulka
Ahoj.Tak při minulém těhu jsem byla konečně celkem v klidu.Ale při tom prvním to byl celkem záhul. Dvakrát jsme se stěhovali.A samozřejmě zařizovali.Termín porodu jsem měla 2.1.a v září jsem sama vymalovala předsíň a kuchyň.Manža byl na služebce.V listopadu (už s pořádným bubnem) jsem vymalovala obývák.Manža šoupal s nábytkem a vytíral. :lol: To se mi dělalo špatně.No a v prosinci jsem pokládali lino.No,spíš já.Manža by to asi odflákl.Na takové věci jsem šikovnější já. :wink: Ale to už jsem pupkem téměř šoupala po zemi. :lol: :lol: :lol: No a hodně jsem lítala a sháněla nábytek a věci pro mimčo (peřiny,povlečení,…)Byla jsem na nemocenské,tak jsem na to měla víc času.A to těhotenství mi tak rychle uteklo,že jsem si to fakt nestihla užít.
To druhé mi taky nějak rychle uteklo.I ten porod.Měla jsem pořád nějak pocit,že jsem se stím tak nějak nestihla rozloučit (s těhotenstvím,s bříškem a tak).Tak teď do třetice si to snad pořádně vychutnám a ke konci se snad stihnu připravit na to,že je konec. :D

Aluška
Ahoj neboj to zvládneš.Někde jsem slyšela,že se dělal výzkum (či co),kde se zkoumal mozek těhotných.Nebo tak něco.No prostě z toho vyšlo,že v období těhotenství je žena chytřejší,než normálně. :lol: Mě to tak sice kolikrát nepřipadá,ale raději tomu budeme věřit.Ne? :wink: :D

Všem co byly na kontrolách moc blahopřeju.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
29.5.07 11:32

Dneska mám po kontrole, mám velkou radost, že je to ok, protože Aluško mě nadýmání přešlo! Hurá! A good luck u zkoušek. Doufám, že budeme moci brzy gratulovat. Ale bohužel nemůžu souhlasit s Jiřkou, já jsem po dětech zhloupla :lol:

Bramburka81
mám taky Rh-, psala jsem to na jiném místě, pozor na to, ale nestresovat! Jen se pana doktora pořádně vyptat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
29.5.07 11:46

Ahojky a dobré skoro poledne!

Za chvilku běžim pro kluka do školky a pak musim pro lístek na peníze.

Hodila jsem do fotogalerie 2 fotečky našeho prvorozeného z bambiriády, kde jsme byli minulí týden.

Knoflice gratulka ke kontrole, já jdu už zítra tak doufám, že budu moct pak napsat jenom dobré zprávy.

Hezký zbytek dne pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
29.5.07 11:51

ahoj holky, tak jsme to dneska resili, a muj pritel nevi, co ma za Rh, takze bude muset na krev, ani jeho mamca nevi :) ale snad Rh+, bylo by o starost min …

mno a s tim blbnutim v tehotenstvi, vsechny tehu kolem me tvrdi, ze to jde spis do haje, nez ze by se jim hlava nejak vylepsila … ale ja cetla vyzkum, ze po porodu (nikoli bohuzel behem tehu) by to melo byt lepsi … :) … no nic … do tydne se to snad uz ani nezhorsi ani nezlepsi, pokud zkousku neudelam, budou dost problemy … ha, jestli me budou trapit, tak jim tam za trest zaprdim kabinet :lol: :oops: , pardon ;)

jinak jahodove orgie byly super :)

gratuluju ke kontrolam, taky uz se tesim :)

hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.5.07 11:57

Ahoj holky.
To jsem nakousla dobré téma. :lol: Já jsem stejně nezjistiila zlepšení ani během těhu a ani po porodu.A ani mi to nijak nevadí.Hlavně,že to není horší. :lol: :lol:

Jdu se kouknout na galerku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
29.5.07 12:37

Aluško to by byla super pomsta. Asi to tak taky vyřeším :lol: A proč řešíš Rh faktor, taky máš -? U chlapa je to totiž úplně fuk, jestli máš +.
Terulko už máš velkého kluka!
Poradí mi někdo, jak se dostat na fotky bez toho, abych se vždycky musela proklisat na stranu 30?
Jo, a kolik mají měřit miminka přibližně teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí