PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
4.6.07 16:58

Ahoj holky,

díky moc za rady ohledně klíšťat a kočárků. My nezkušené to hodně oceníme. Co se týče klíšťat, tak kolegyně doporučuje po vyndání (stačí do 24 h) potřít místo jodem, prý to zničí boreliozove zarodky. Tak jsem hned běžela do lékárny a místa potřela. Repelent určitě zakoupím.

Co se týče kočárku, tak si radši připlatím a koupím opravdu lehký, protože nám se do výtahu žádný kočárek nevejde, takže ho budu tahat do schodů a ze schodů.

Za chvilku už běžím domů a uvařím si fleky s houbami. Mňam to bude dobrůtka.

Tak hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.6.07 19:08

Ahoj holky,
vy jste spisovatelky :D . Tak já mám za sebou KO mimi má 4,36 cm a je vše tak jak má být :lol: .Ale u mě našli v moči krev tak musím zítra letět s močí do nemocnice a ještě se objednat na genetiku.Musím jít na amnio bo su stará :) :wink: .Moc se mi nechce,ale co se dá dělat zase budu mít nervy 8O . Jinak mi Nikolka dneska odmaturovala s vyznamenáním má to za 6 :) :) takže o jednu starost míň.
Co se týká jména tak mi ještě nemáme vybrané počkáme po amniu to budem vědět pohlaví. A kočárek bych chtěla nový,ten po Samíkovi jaksi nevydržel pořád tahá na jednu stranu a někdy při zatáčení se i sám zabrzdil no hrůza :evil: .Ale ještě nevím jaký a ty kočárky jsou tak drahý já bych chtěla nějaký levnější no snad nějaký najdu a nechám se od Vás inspirovat :D :D .
Holky nebudu reagovat osobně,hodně jste toho napsaly a já už nevím co jsem komu chtěla :lol: :lol: .Tak se opatrujte,pohlaďte bříška a co máte před zkouškami a před KO držím pěsti pa
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
4.6.07 19:18

Ahoj holky!
Tak to byl zase pracovně náročný den, už bych potřebovala alespoň trochu spočnout… :( Aspoň jsem se dozvěděla jednu dobrou zprávu, že manželovi dají v červnu dovolenou, tak asi vyrazíme naposled sami do Chorvatska. Tak mě teď čeká surfování po internetu a hledání zájezdů… Doufám, že něco najdu.
S těmi klíšťaty - Radko, neboj, všechno bude ok. Důležitá je prevence, nejlepší je kombinace očkování proti encefalitidě a repelent. Já sama z nich mám taky panickou hrůzu, švagrová měla loni podezření na encefalitidu, když kojila, nebylo to nic příjemného… Jinak, já jsem taky lékárnice :lol: , tak vám klidně poradím.
sabika - všechno nejlepší k narozeninám!

Holky, mějte se pěkně + studentkám mnoho zdaru při učení a zkouškách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.6.07 21:18

Ahojky holky,
děkuji za přáníčka.
Safiro,Nikce blahopřejeme k maturitě.
Všem kontrolám držíme pěstičky a gratulujeme k úspěšným KO.
Sabika byla dnes zase aktivní,já celé dopoledne problinkala a malá z toho měla neskrývanou radost a obratila bydlení naruby a ve finále si večer po koupání čistila zoubky a upadla v koupelně a prokousla si jazyk. :-(
Přeji vám klidný večer Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.6.07 10:50

ahoj holky,

tak zacinam byt pekne nervozni, zkouska zitra, hlava cista a prazdna, do toho jsem chytla od pritele nejakou chripici, takze me zacalo bolet v krku (uzliny) a spustila se mi ryma (a propos, znate nejaka vhodna homeopatika?), k tomu me boli hlava a jsem unavena, ale spis od nemoci nez od tehu .. zkratka optimalni kombinace vseho …

k tomu se vubec necitim tehotna, prsa temer neboli, bricho neroste (ani pri pohmatu nic nejak necitim), nevolnosti tatam … ja vim, co si stezuju, ale znate to, paranoia …

uz aby bylo zitra odpoledne, i kdybych mela z tech statnic vyletet, tak se konecne bude mozne uvolnit a neco pozitivniho zacit :) , doufam, ze nebudu mit teplotu - uz to vidim, bude mi blbe, vsechny tam nakazim a jeste me vyhodi :lol: 8O

hlavne abych nejak moc nestonala, at je mimi ok …

takze doufam, ze u vas lip :lol: , omlouvam se za to stezovani si, ale nekde jsem to ze sebe musela dostat :lol: :lol:

mejte se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.6.07 11:24

Aluško ,

to je v pohodě, kde jinde by sis měla postěžovat, než tady?

Na státnice tfuj, tfuj, neboj, dopadne to, vždyť si došla až sem :idea: … v té hlavě to je, určitě, ono to pak naskočí, až se Tě zeptají a jistě pomůžou, nebudou Vás chtít znervóznět :wink:
U nás pár lidí vyhodili, 8O neděs se a dočti to , víš, ale to nešlo jinak. Po třech letech studia na zdravotně sociálního oboru se u státnic zeptají, jakého orgánu se nejvíce týká onemocnění ICHS (ischemická choroba srdeční) a dotyčná řekla ledvin :roll: a myslela to naprosto vážně, pak se jí zeptali na pneumotorax a ona na to, nooo, to jsem věděla že se mě zeptáte, tohle jsem nechtěla, protože o tom nic nevím :roll: , něco jiného by nebylo ....... uznej, že tohle si vysokoškolák u státnic nemůže dovolit :!
V naší skupině udělali všichni a nebyly to stoprocentní výkony, ale všichni zkoušející jsou lidi a zažili to už mockrát a taky byli mockrát zkoušení a ví, jak je člověk nervózní, chce to být zdravě sebevědomý, nebýt drzý a začít mluvit (ale to jistě víš :wink: )

Pro pobavení: my jsme obhajovali v ten samý den jako byli zkoušky. první byla obhajoba, kdo obhájil, šel k ústním. Obhajoba byla v Power pointu. Na stolku stál notebook, který měl na sebe napojenou disketovou mechaniku. No a mě nenapadlo nic lepšího, než strčit minidisk (CD minidisk) do té disketové mechaniky :oops: ...... nervy, no :roll: Trapas jako prase, někdo tam šel shánět technika, mě se chtělo brečet, hrůůůza, pak mě nadlo s tím zakvedlat a zjistila jsem, že to Cd tam lítá, tak jsem otevřela dvířka té mechaniky a minidisk byl na světě! Zkrátím to, i po tomto výkonu jsem obhájila za jedna a stejně dopadly i ostatní čtyři předměty. Prostě nikdo není stoprocentní!

Jo a k tomu těhu, víš co, mě taky prsa nebolí, nepřibírám, břicho neroste, ach jo, občas nevyhodit nějaké jídlo, vůbec nevím, že jsem těhu :? ale říkám si, že za chvilku mimčo už ucítím jak kope :lol:

Aluško, hlavně se aspoň trochu dostań s té chřipky, :idea: ať jsi zítra v optimální pohodě! DRŽÍM PĚSTI :!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.6.07 11:46

Samozřejmě zdravím i ostatní těhulky!

Jak se dneska máte?

Safiro , blahopřeju k úspěšné kontrole a taky Nikolce k úspěšné maturitě, za 6, krásný :!
Už víš, kdy půjdeš na amnio? A řekl Ti k tomu někdo něco? Člověk z časopisů nebo netu asi ví, jak to probíhá, ale asi Ti k tomu řekli víc, ne?!

bramburko , tak šťastnou ruku při hledání zájezdu, ať si to krásně užijete :lol: My letos pojedeme zase do háje :roll: No „stavíme“ bazén a altán, ale mám slíbený aspoň nějaký výlet :o

Jinak u nás je dneska tak napůl jasno a napůl pod mrakem, tak se chystám sjet odpoledne k obvoďákovi ....... už musím začít sbírat razítka do průkazky :lol: Doufám, že mi fakt jen dá razítko a půjdu ..... jako zdravotní sestra nemám ráda doktory, když dělají něco mě :evil: , max. tak změřit tlak :wink:
Taky bych se chtěla stavit do knihovny, nemám co číst...... teď mě napadlo, nečetla jste některá v poslední době něco dobrýho? Já se v těch současných autorech moc nevyznám :oops: , často si vybírám knížky podle sešitu z literatury z gymplu, ale tam už to taky dochází ..... jako inspirace :wink:

Tak se zatím mějte, ještě Vám pak napíšu. Tak hezký den! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.6.07 12:47

Ahoj holky,
Aluško neboj, dobře to dopadne. Já si u státnic taky vytáhla téma, o kterém jsem toho moc nevěděla a pak ty informace ze mě padaly samy. Ono za ta léta na VŠ jich nasbíráš spousta, takže pokud ses ty 4 roky vysloveně neflákala, tak to uděláš. Máš to v hlavě pěkně schovaný a jen to čeká na správnou chvíli, kdy to samo naskočí :-)
Hlavně mysli na mimi a na zdraví, to je přednější.

Tak já dnes byla u zubaře a taky si koupila 1 kg hrášku. Mňamka, už jsem ho skoro snědla. No je to zdravé, takže výčitky nemám.
Jak se vám daří dodržovat zdravou stravu a taky nedělat věci, které se nesmí? Já mám problém s koupáním. Sprchování nesnáším tak se spíše koupu. Pořád si říkám, že to přece nemůže tolik vadit. Manžel mi říká, že jsem nezodpovědná a má pravdu. A taky málo piju, to jsem dělala vždycky a teď je to možná ještě horší. čím víc se nutím do pití, tím je mi z toho více špatně. Ach jo. Holky vynadejte mi, ať jdu do sebe. díky

Tak já jdu zase pracovat. Začínám to mít tak trochu na háku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.6.07 13:10

Radko , tak ja necvicim, piju stejne malo jako predtim, vubec si nejsem jista, jestli jim alespon o trochu zdraveji … zkratka radikalni zmeny nejsou jednoduche :) … tak to jen pro uklidneni …
jestli nic spatneho neprehanis, tak to takova hruza neni … a pokud jsi se pred tehotenstvim koupala bez nasledku (infekce nebo tak) a nevaris se v superhorke vode, tak myslim, ze nijak vyjimecne neriskujes :) …

Takze pokud tu bude nekdo prisnej, tak, prosim, i na me, moc discipliny taky nemam, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
5.6.07 13:20

Ahoj holky!

Aluško držim palečky až mi z toho modraj.

Safiro gratuluju ke kontrole, to vždycky spadne kus kamene ze srdce co? A taky gratulka Nikolce k maturitě.

Radko no každej máme svoje, já jsem si místo něčeho zdravého koupila velký pytel paprykových chipsů a už jsem jich 3/4 snědla.
Bohužel i u syna jsem v těhotenství ujížděla na slaném a teď zase :( :oops:
Na konci těhotenství jsem byla docela dost nateklá.
Kdybychom měli vanu tak se tam taky asi budu vyvalovat, bohužel máme jenom sprchu.
Když jdeš třeba do bazénu, tak je to podle mě horší a taky kvůli tomu nepřestaneš chodit na plavčo.

Zatim pa všem a hezký zbytek dne Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
5.6.07 14:00

ahojte kočky
tak kontrolu už mám za sebou, všetko je v poriadku. za mesiac idem na UZV. ale tak ma dnes začalo strašne bolieť hrdlo. a tiež som taká nijaká. len dúfam že neochoriem.
prajem pekný deň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
5.6.07 18:13

Ahoj holky,
Sabiko - dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :)
Alusko - držím palečky, neboj to zvládneš :wink:
Kalinko - dneska jsem byla na genetice a 27.6. se mám přijít domluvit s doktorkou a 4.7. to budu 16 tt bych měla mít ten odběr :( bojím bojím .U nás tě po odběru půl dne nechávájí v nem. ležet a až po obědě propouští.A u Samíka jsem taky byla, takže vím co mě čeká pro mě to tedy nebylo nic moc :cry: .Dr. mi to pichal na 2 krát pak se nemohl nějak dostat k plodovce a nakonec plodovka nechtěla téct 8O byla jsem spocená až na prdeli.A od odběru mi pak tvrdlo břicho až do porodu skoro každý den.
Radko - koupat se prý může,ale voda by měla být 34°C a to já bych tedy zmrzla :D .A co se týká pití tak to taky flákám,večer si vzpomenu,že jsem málo pila a snažím se to dohnat a pak v noci chodím na wecko 8) .A o zdravém stravování se taky nedá říct, že bych dodržovala,takže ďobu vitamíny a je to :D
Tak se všechny mějte
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.6.07 21:23

Hezký večer!

Zabulienko, blahopřeju k úspěšné kontrole :lol:

Jo, a zdravá výživa a pitný režim...... co je to? :wink:

Obvoďák dal naštěstí razítko bez problémů, akorát jsem zjistila, že do konce roku jsem měla dostat tetanovku. No a to znamená, že až porodím, odkojím, tak mě čekají znova všechny tři injekce, ach jo :roll: . No budu chodit na očkování s mimčem, tak to vezmem při jednom :wink:

Tak dobrou! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
5.6.07 21:37

Ahojky,

taky ďobu vitamíny, ale pozor neměly by se papkat každý den, pak se prý rodí mega děti. Mám známou gin Dr. a ta říkala, že úplně stačí jeden za dva dny.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.6.07 21:41

Ahoj holky,
tak vám povím, zdravá strava u mě pokulhává a pití to je asi nějakej projev těhu,před těhu pro mě nebyl problém 3-4litry vypít, ale teď ať vypiju cokoli tak je mi blivno takže to taky flákám a slabej litr až litr a půl,víc ani ťuk.
Koupele by neměly tolik vadit,ale nesmí být vřelá a bacha na železitou vodu (při prvním těhu nás na to upozorňovali),máme vlastní studnu a tak jsme ji museli nechat vyčistit a chlornout.
Tak pa holky a zejtra umačkáme pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital