PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
30.5.07 11:56

Ahoj holky,

tak jsem akorát přiběhla od pani Dr.
Kontrola dopadla báječně, kdyby jste zaznamenaly malé zemětřesení tak to byla skála co mi odpadla od srdce.
Máme všechny nožičky, ručičky i hlavičku. Dokonce sebou mimi docela i mrskalo, takže je snad všechno OK.
Už máme 7cm a termín porodu stále zůstávám 5.12.
Dostala jsem konečně i těhotenskou knížku a kufříček s dárečkama.
Holky já jsem tak ráda, že je všechno v pohodě.
Jsem hroznej strašpytel a tak vždycky všechno vidim černě.
Tak doufám, že teď si začnu to těhu konečně užívat.

Fotečku časem dodám do galerie, ale náš foťák dělá fotky v moc velkém formátu a protože jsem počítačoví antitalent, tak je musim posílat bráchovi E-mailem ke zmenšení.

Držím palečky těm co maj v nejbližší době konrolu a doufám, že z ní půjdete tak usměvavé jako já dneska.

Pa Terulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.5.07 12:11

Ahojda,
tak jsem si upravila i metřík, takže teď už všechno souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.5.07 17:16

Ahojky,

tak se mi podařilo zmenšit tu fotečku a úplně samotný a už jsem jí vložila dogalerie, tak to s těma mozkovejma buňkama nebude tak hrozný.
No ale když mi řeknou v poradně 2-3 informace najednou, tak si z toho nepamatuju ani jednu :oops:
Tak nevim jak to vlastně je. :wink:

Pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
30.5.07 19:16

Ahoj holky,
mám velikou radost, KO je OK. Máme 9 cm a všechno je jak má být. miminko mi mávalo a drbalo se na tvářičce. Je to neuvěřitelný. Byla jsem z toho pěkně na měkko. Taky jsem to dnes řekla v práci a šéfik byl sice překvapený, ale milý, takže hurá. Na ultrazvuku to vypadalo, že je to chlapeček, ale je ještě strašně brzo, takže to může být cokoliv. Ale byla to sranda, protože jsem to zaregistrovala ve stejnou dobu jako lékař a on se mi zeptal, jestli chceme vědět pohlaví a já mu na to řekla, je to kluk, že jo? Dr mi dělal externí, ale protože nebylo skoro nic vidět tak i interní a tam toho bylo vidět opravdu hodně.

Jen co přijde manžel z práce, tak fotečky naskenuji a nějaké vložím.

Gratulace všem ostatním k úspěšným KO.

Co se týče jmen, tak my se absolutně nemůžeme dohodnout. Manžel chce, aby jméno bylo z rozmezí květen až srpen, aby neměl narozky a svátek za sebou a nemůžeme nic vybrat. Teda já jo, ale manželovi se nic nelíbí. Tak uvidíme. Já bych chtěla Sofii nebo Lindu, Kristýnu a z kluků Jakuba, Martina, Davida, Vaška a jiné, ale zatím mi nic neprošlo.

Tak to jsem se zase rozpovídala, ale já mám fakt děsnou radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.5.07 20:17

Ahoj holky.
Všem gratuluju k úspěšným kontrolám.

Radka75
Ahoj.Tiše závidím,že už máte aspoň tušení,co budete mít.Říkám tušení,protože to ještě není jisté. Já jdu na ultrazvuk až kolem 20.týdne. :cry: Já už děsně chci o mimču mluvit jako o někom určitým a ne jako o mimču. Ještě musíme vydržet. :wink:

Mějte se krásně a dobrou noc všem.Ještě asi dneska nakouknu. Zatím pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
30.5.07 21:29

ahoj maminy :)

moc gratuluju k uspesnym kontrolam … jezis, to uz jsou ty nase deti takhle veliky? neuveritelny … a to ja mam jeste vic jak dva tydny do kontroly, to bude ten prtous spis obr nez prtous :) uz se tesim …

jmeno taky jeste nemame vyreseny, snad po tech mych zkouskach neco vymyslime, ale jednoduchy to asi nebude :lol:

mejte se a davejte na sebe pozor, jeste jdu zkontrolovat ty vase obrazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
30.5.07 21:50

Ahojky,

taky obrovské gratulace k úspěšným kontrolám! To je radost tohle číst, jak se těm našim mimískům dobře daří :)
Byla jsem kouknout na fotečky a jsou moc hezký, už se těším, že tam taky nějakou časem přidám!

ad jména - už je máme vymyšlený dlouho, kluk bude bez debat Honzík, na tom jsme se oba shodli. To jsme věděli už před svatbou. S holčičkou je to horší, sice jsme se dohodli letos v lednu na Klárce, ale začínám to zpochybňovat, protože se hrozně blbě vyslovuje Klára Kalinová :roll: . Já bych moc chtěla Annu, to mi neprošlo ani omylem, pak se mi líbí Ela, Dorotka a kdyby nám to šlo k příjmení, dala bych klidně Justinu/Justýnu. No ale to mi taky neprošlo. Tak budem ještě asi přemýšlet ..... Milan navrhuje ještě Zuzanku, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne :lol:

Tak dobrou noc Vám i mimískům! Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
31.5.07 11:17

ahojte,
musím sa trošku odreagovat od toho učenie.
V utorok máme aj my kontrolu, robia nám aj tie testy či je miminko zdravé. My máme mená vybraté už dávno EMMA a LUKÁŠ. Hlavne až všetko dobre dopadne a až je zdravé.
Už tolko nezvraciam, už len ráno. tak dúfam, že si to už začnem užívať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
31.5.07 11:34

Ahoj děvčata,
tak vám gratuluji též ke kontrolám. Už se nemůžu dočkat také kontroly přijde mi to šíleně dlouhé (jdem až 20.6.).
Přeji všem aby nám už bylo jen dobře.
Hlasuji pro sluníčko, déšť a zataženo mě nebaví.
Ke jménům se u nás zatím nikdo moc nevyjadřuje, ale manža navrhoval Kristýnku a Filipa,já se zatím zdržuji hlasování počkám až budu vědět co to bude.
Mimísek zase trošku zlobí je mi zase blbě.
Tak se holky mějte a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
31.5.07 13:57

Pěkné jména. Já chci juniorku, proto jsem se ptala. Můj drahý polovička nechce. Ještě máme půl roku.
Jiřko, už balíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
31.5.07 17:31

Ahoj holky,

Jmena nemame, zatim neresime. Pockam, co to bude, a pak budeme vymyslet jen jedno :D

U nas nic moc noveho, ja jsem porad dost unavena a Honzik se tvari, ze by rad zrusil spani pres den. V utery usnul az v 6 vecer a dneska ve 4.

Mejte se.

Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
31.5.07 19:22

teda zabulienko, jeste ze jsi ze Slovenska a ne z vedlejsiho domu, Emma je totiz u nas take skrytou favoritkou … tedy jedinym jmenem, na kterem jsme se predbezne shodli :) … ale muze byt i jinak :)

zdravim vsechny, plus nam studentkam zdar a uspech! :)

mejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
31.5.07 19:37

Ahojky,
tak jména u nás taky řešíme (teda spíš já), manžel už má vybraných několik jmen a nad dalšíma už nechce přemýšlet. Zatímco já pořád někde listuju a vymýšlím :) . Takže zatím máme Matěje, Šimona nebo Tadeáše, Natálku, Karolínu, Kristýnu, Kláru. Natálku už máme vybranou několik let (já snad ještě od základní školy), proto mě mrzí, že jich je teď spousta. A kdysi tak neobvyklé jméno :( .
A co kočárky, už vybíráte? Já se zatím koukám na netu a jsou to teda docela pálky… :roll:
Mějte se B.
Gratuluju všem ke kontrolám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
31.5.07 19:50

Ahojky,

mi už máme jména vybraný, ale začínám poslední dobou uvažovat, že to klučičí se mi vlastně až tak nelíbí a to jsem ho vybrala já.
První jméno jsem nechala výhradně na manželovi, je podle jeho zemřelého bratra a druhé teď bude zase podle mě.
Zatim máme Mariam pro holčičku a kluka ?

bramburka81 já už taky koukám po kočárku (zatim taky na netu), vzhledem k tomu, že vím, že si hned tak nevyberu, tak musim začít vybírat brzo.
Většinou, když se mi nějaký líbí tak je moc těžký.
Kočárek co jsem měla na kluka vážil 16,5kg a byla fuška ho kamkoli dostat, zvlášť když syn povyrostl.

Zatim pa a hezký večer T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
31.5.07 20:22

Ahoj holčiny,
tak jména zatim neřešíme,jsem zvědvá co vyberem.U malé jsem měla Verunku vybranou ještě než jsem byla těhu.Ted,ale vůbec nevim.
Kočárek kupovat nebudem,máme pěknej po Verče.
Dneska jsem zvládla vložit fotečku do našeho albíčka.
Hezký večer,pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital