Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Včera jsem koukla do zrcadla a co nevidím?Mění se mi břicho.Ještě to nejde poznat,ale já i manža ten rozdíl vidíme.Kdybych byla štíhlá,tak bych už měla malou bouli.Takhle mi jen to moje visící břicho přestává viset a nějak se vyplňuje. ![]()
Terulko máš pravdu.To samé mi říkal můj Dr. při minulém těhu.Já naštěstí na takové věci,jako je pravidelné užívání čehokoli,úspěšně zapomínám.A stejně jsem měla děti 3650g a 3600g. Větší opravdu nechci.
Já jsem musela mít i na antikoncepci nastavené 2 budíky. ![]()
KalinkaIvča
Já jsem byla na tetanovce,když bylo Kubovi cca 8 měsíců a ještě jsem kojila.Tak možná budeš taky moct už dřív.
Zabulienka
Gratuluju k úspěšné kontrole.
Safira
Ty bláho.To ti teda nezávidím.Doufám,že tentokrát to půjde líp.
Aluška
Neboj to zvládneš.A kdyby náhodou ne?.....Přece o nic nejde,když tak je uděláš příště.
Od toho jsou přece opraváky.
ˇ
Holky přeji všem dobrou noc.J.
jirabobeš tak jsem se musela smát, když jsem to četla, přesně vim o čem mluvíš, já budíky nastavené neměla a tak jsem dost často brala 2 prášky antikoncepce najednou a tak se divim, že jsem neotěhotněla mnohem dřív, naštěstí jsem měla docela silnou antikocepci a jakmile jsem zapomněla víc jak 3 dny tak jsem to dostala.
A s těma vitamínama je to taky ta nějak podobně, každý den bych si na ně stejně nevzpomněla.
Tak a teď vypadám, že mám o kolečko míň ![]()
zabulienka gratulka ke kontrole
Pa T
Ahojte kočky, chcela som sa vás opýtať, niekedy ma tak strašne pichá v pravom boku, že mám problém sa vystrieť, máte aj vy niečo podobné? keďže kontrola dopadla v poriadku, tak sama neviem
Pěkně nám tady ta diskuze jede …
Safira myslela jsem na tebe, že dlouho nepíšeš, jsem ráda že to tvoje prvorozená tak báječně zvládla. Ani se nenaděješ a bude maturovat to malé v pupku ![]()
Jiřko tak co už balíš? ![]()
Tak Aluška je zrovna v akci, myslím na ni. Kitty25 oprav mě, ale nestuduješ ty taky něco?
Já jsem dneska měla rozhovor s operátorem a ptal se mě na heslo, tak jsem se já zeptala, kdy mi ho jako přidělili a ta slečna na to, že jsem si ho dokonce sama vybrala a že to musí být číslo. Že třeba ať zkusím. Tak jsem zkusila a nebylo to ono, tak jsem se vypravila hledat heslo. No nakonec jsem ho našla, ale sama jsem se pobavila.
Zabulienka mě takhle hrozně píchalo v pravém boku u druhého těhotenství, bylo i podezření na slepák. Pak to samo přešlo, naštěstí. Tak si to hlídej, nechci tvrdit, že je to normální, ale stěžuje si na to hodně budoucích mamin.
Mě je taky fajn, nic nebolí (někdy záda), tak si říkám, že je tu přece ten nejlepší druhý trimestr, tak se mám radovat a ne stresovat. ![]()
ahoj holky,
studuju ekonomku, pořád se učím na zkoušky, tak snad to dobře dopadne.
jinak dneska jsem taky byla u obvoďáka, ale pořád se hrozně doktorů bojim, takže tlak hroznej, už jsem si objednala tlakoměr domu, aby mě nehonili po doktorech, ale nakonec razítko dal.
ještě EKG a pak snad už bude pokoj.
jinak Kalinko čtení - dělám tak, že zajdu do knihkupectví, tam si napíšu co by se mi líbilo a pak to půjčím v knihovně - jinak čtu takový ty blbý knihy pro ženský, ale baví mě to.
z detektivek čtu hodně Deaver Jeffery - ten píše suprově.
z blbých knih pro ženský doporučuji
PS: miluji tě - je to doják
a pak např. Green Jane - a knihy od ní
nebo Patricia Scanlan.
můžeš se taky inspirovat na www. bbart.cz
dále z dobrých napínavých Preston Doughlas
nebo Sidney Sheldon
to je super a rychle se to čte
Ahoj holky,
tak myslím na Terulku, Zabulienko já mám také píchání v boku - ale jen občas. Safiře gratuluji k maturitě její šikovné dcerky.
Dnes jsem byla na trhu a opět jsem zakoupila 1 kg hrášku a taky třešně. Ještě že je to zdravé, tak nemám výčitky. S těma práškama jsem na tom stejně. Chci je brát pravidelně každý den a vychází mi to na 3-4 za týden.
Takže je to OK.
Včera jsem tak trochu pročítala diskuse na kočáky a samé kladné reference měl Mutsi, ale ta cena!! 15 000 jen za korbičku a podvozek, což je fakt dost, ale je krásný. Když bychom k tomu dokoupili sporťák, autosedačku a ostatní příslušenství, tak to asi vyjde na 30 000 a to je fakt síla.
Mám dotaz. Když se ty naši prcci narodí v prosinci, je třeba koupit zimní kombinézu. jakou velikost koupíte 56 nebo 62? Já jsem včera objednala z bazaru na internetu nějaké dupačky, modré, protože to vypadá na kluka
. Je ještě brzo, ale už jsem to nemohla vydržet.
Tak hezký den.
Ahojky,
Honzik spi a ja se valim u pocitace… U nas nic moc noveho, je mi celkem OK, jenom me dnes vydesila kamoska, ze pry v Motole objednavaji na UTZ 6 nedel dopredu. Tak jsem tam ted volala, abych se objednala na velky UTZ ve 20. tydnu a fakt maji plno. Nakonec me objednali na 17.7., to budu 20+3, takze pohoda.
No, ale pokud pujdu zase na amnio, tak teda nevim, kdy. 1.7. jedeme na tyden na dovolenou, tak jsem se chtela „preventivne“ objednat na 22.6. nebo 25.6. a to maji zrovna v Gennetu zavreno, tak nevim. Tak asi amnio nebude nebo az po dovolene v 19. tydnu. Hmm, nevim.
Uz ted me desi, jak bude v listopadu vypadat v Motole ambulance.. To abych Honzikovi vzdycky zaridila hlidani…
Dite se budi, jdu se mu venovat. Mejte se.
No a tu kombinezku na zimu bych urcite brala 62.
Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:56
Ahojky,
já měla na Verču kombinezu velikost 0až 6 měsíců,určitě bych vzala něco většího,aby to vydrželo až do jara.Kupovala jsem ji v dětském sekáči,byla jak nová.
Včera jsem byla u zubaře,zoubky jsou ok,mam přijít ještě v listopadu.
Už máme na zahrádce třešně a jahůdky,tak si dávam.Pitný režim je u mě taky pěkná bída.
Držim palečky studentkam.Aluška už má snad úspěšně hotovo.
Zatim pa.
Ještě mam dotaz,chystáme se kupovat pračku,tak malý průzkum,jakou máte a jak jste spokojený,díky.
Ahoj děvčata,
tak jsem si odpoledne hezky dáchla a za chvilku poběžim pro Akrimka k autobusu. Byli dneska na výletě v Berouně, pdívat se na ty 3 medvědy z večerníčku (Vojtu, Kubu a Matěje) a taky byli na Karlštejně, tak se těšim až mi to bude vyprávět.
Včera jsem koupila vaničku jahod, tak si je dneska s klukem dáme se sladkym mlékem, už se těšim. ![]()
Kombinézu mám asi ještě nějakou po synovi, tak to musim okouknout, věci po malym mám u rodičů, tak je musim časem dovézt a zjistit, co bude potřeba všechno dokoupit. Zvlášť kdyby to byla holčička tak toho budu muset obstarat dost, i když jsme nevědili jestli to bude kluk nebo holka, tak jsem většinu věcí nakonec koupila spíš v klučičích barvách, asi nějaká předtucha.
Tak zatim pa musim běžet k autobusu Terka
vladi1
já mám Elektrolux s vrchním plněním (jiná by se mi do koupelny nevešla),
má displaj a ukazuje kolik zbývá ještě do konce praní, je to dost dobrý, občas potřebuju odejít a aspoň vim za jak dlouho ta potvůrka dopere.
Pa T
Ahoj těhulky ![]()
Kitty , díky za ty knížky, myslím, že pro toto období se hodí literatura jak píšeš, romantika, dojáky a tak, vždy´t za ty školní roky jsem četla vesměs chytrý knihy
Tak až dočtu co mám doma, pozeptám se v knihovně, jestli ty autory budou mít. Ještě jednou dík, chci hodně číst (hlavně je na to čas) a mimčo bude třeba taky vášnivý čtenář ![]()
Radko , taky jsem neodolala
a nakoupila už v sekáči na netu pár zimních hadříčků na mimčo, akorát mi přišel mail, že to vyexpedovali ..... dvě zateplený bundičky a kalhoty a jedny lacláčky..... už aby to tady bylo. Objednala jsem si č. 62, myslím, že prcek bude obřík (já mám 184 cm a manža 183 cm, takže má po kom
) a ke všemu mu pod to ještě budu dávat dupajdy a košilky, tak to myslím bude akorát, aby mu to chvíli vydrželo.
Aluško , tak co,
určo to dopadlo ![]()
Zabulienko , doufám, že ty bolesti tě už přešly! Třeba je to jen z roztahování dělohy, ale jsetli jsou ty bolesti velký, zajdi raději k dr.
Holky, musím Vám říct, dneska jsem si koupila první těhu kalhoty! Rifle ještě pod břichem v poho můžu nosit, ale je v nich moc teplo a do letních se nevlezu
, tak jsem šla něco sehnat. Normálka první obchod ( a to mám běžně 44
, což ne všude taky člověk dostane a k tomu ještě dlouhý) no a mám těhu kalhoty s tím bavlněným pásem, který je mimichodem moc příjemný , takový lehčí, šedočerný, napůl společenský na půl běžný nošení (no i já riflovej typ se v nich cítím v pohodě). No a ke všemu za 340,– fakt, měli zrovna 50% slevy na všechno těhu oblečení. Super kup! Tak mám radost, že jsem Milanovi i koupila zase nějaký krámy do dílny
ten by mi dal, krámy ![]()
Jo, Vladi, my máme už nějaký rok (nejen) pračku Electrolux a nedám na to dopustit. Podle mých zkušeností kvalitní značka za rozumnou cenu. A dneska mají ještě vychytanější, digitální displaye a tak, no super.
Nic, musím jít vařit, manža je za chvilku z práce doma, tak nějakou rychlovku ![]()
zatím ahoj I.
Ahoj holky.
Dneska budu balit dětem.A zítra začnu balit nám.Jéééé já se tak těším.
Kitty25
Ahoj.No,pokud bude zima zase tak mírná,tak stačí mimču oblíct:košilka,dupačky,ponožky,svetřík,rukavičky,čepičku (teplou),zabalit do peřinky,fuknout do fusaku,a zavřít do kočáru.Osvěčilo se mi tahat s sebou deku.Když bylo chladněji,tak se to vše ještě zabalilo do deky. Moje děti „nosily“ještě takovou tenčí kombinézu,ale to byly chladnější zimy.
Aluško
Povídej.Jak jsi dopadla?Jsem napnutá zvědavostí.
Terulka
Neboj nevypadáš.
Ta antikoncepce je prokletí pro děravé hlavy.A to plánuju,že po prckovi s menstruací skončím,tím,že budu brát antikoncepci bez pauz.Už ji (MS) nechci ani vidět.
Safira
Gratulace tvé dcerce.Je šikovná.A co teď? Půjde studovat dál?Nebo už půjde do práce?Pa pa J.
KalinakIvča
Ahoj Ivčo.Tak to teda koukám.To jsi měla pěkné štěstí.To se mi stát nemůže.Já za těhu kalhoty dala skoro 1500,–.Ale vzala jsem rovnou velikost 46,tak snad mi vydrží aspoň do září.Ještě je musím nosit s páskem.Na břicho mají místa dost,tak doufám,že mi moc nestlousnou stehna. ![]()
No,musík končit.Zatím pa pa J.
Ahoj holky,
asi se to nehodí, abych vám to psala, ale je mi z toho hrozně, tak snad to nevadí. Včera moje nejlepší kamarádka porodila o měsíc dřív krásnou a zdravou holčičku a protože jsem se jí ani dnes nemohla dovolat, tak jsem volala jejímu příteli. On mi řekl, že holčička je v pořádku, ale má kamarádka má nádor na mozku a leží v nemocnici s otevřenou hlavou. Je to hodně špatné. Tak teď tu sedím a snažím se jí na dálku posílat myšlenky, aby byla silná a bojovala, protože má 2 malé holčičky a celý život před sebou. Snad to trochu pomůže.
Tak se nezlobte, že jsem to napsala.