PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
13.6.07 12:38

Ahoj těhulky :-) ,

teda, tři dny jsem se neozvala, musím říct, že jste mi chyběly, ovšem něco naťukat do počítače, to bylo nad mé síly :oops:
V sobotu jsme byli u babičky na seně (teda nee že bych se předřela, to vedro stačilo), v neděli celý den na zahradě a včera na kontrole.
Nabírali nám včera triple testy, tak do příští středy budu trochu nervózní, ale věřím, že to bude v pohodě. Jinak pan dr. se chtěl jen orientačně podívat na srdeční akci mimíska, jestli je v pořádku, tak jsem z něj vydyndala další fotečku :-) , tak ji pak dám do alba. Mimčo bylo zase větší a tentokrát se mrskalo :potlesk: , minule prostě asi spalo, to je taky, UZ v osm ráno, když jsme zvyklí ještě spát :D

Příště jdu 16.7. na velký screeningový ultrazvuk, dr. říkal že podrobně prohlídne všechny orgány (doufám, že bude vidět pohlaví, abychom už věděli :wink: ) a že nám celé vyšetření vypálí na CD, kde budou fotky i videosekvence, tak se těším. Tím spíš, že Milan půjde se mnou :srdce:

Jinak k té váze, včera v poradně jsem měla o kilo méně než minule (pořád občas :poblion: , no ) , tak mi sestřička do průkazky napsala o dvě kila víc (jako že jsem od minule kilo přibrala). Myslím, že to do příště klidně doženeme :wink:

No, tolik zprávy z domova, v následujícím příspěvku další zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.6.07 12:57

:-) Vítám novou těhulku :srdce:

Parfumelo , přidám Tě do tabulky, když tak mrkni co tam máme za údaje a budeš-li chtít, tak něco o sobě ještě písni a já Ti to tam doplním :D

Martino , hezká fotečka :potlesk: To je dobrý nápad, fotit bříška.
Už se mi taky rýsuje, ikdyž špíček má většinou ještě převahu :oops: Jo a taky jsem si všimla, že se mi začíná dělat takový ten pigmentový proužek k pupku, zatím je to taková nitka od stydké kosti do půl cesty 8O ...... teda doufám, že je to ono, že to není nějaká strie :evil:

Kitty , ty bazárky jsou super, taky už mám doma čtyři hadříky :oops: , a přidávám se k tobě s názorem, že je to návykové :-D ......ovšem zatím se snažím odolávat :wink:
Myslíš, že bys mi mohla poskytnout ten soukromý seznámek od Tvé kamarádky? Dala bych si to do kupy s tím od Lesiny. Jestli budeš tak hodná :srdce: , písla bych Ti mailovou adresu do SZ, díky díky díky.

Jinak v sobotu se chystáme na nakupující výlet do Brna, tak třeba budu mít štěstí na nějaké šikovné věcičky pro prcka. už bych si něco koupila..... zatím je čas, tak jen jestli mi padne něco do oka, nechci to lámat přes koleno, fakt je ještě čas :)
Včera jsem byla u maminky, jako u tchýně, a vyštrachaly jsme nějaké věci, tak pár „starostí“ ubylo . Hlavně jsem š´tastná, že našla zimní fusak, je pěkný s kožíškem, vršek je šusťák, takže dobře omyvatelný, a má vínovou barvu (tu já miluju), tak se bude hodit k barevným kombinacím kočárků, co se mi líbí :lol: No a taky nějaký zavinovačky, asi šest, prý po doma, ale některý jsou moc hezký, každopádně nebudu už kupovat rychlozavinovačky, ty tři stuhy vždycky zavážu a šest kousku je podle mě až dost. No a taky nějaký dupajdy, peřinky do postýlky a dětskou deku. Ještě proberu s mamčou co máme doma my a pak začnu nakupovat :-)

No, zase jsem se rozepsala :oops: .

Hlavně mějte se všichni moc hezky a opatrujte bříška.
Pa I. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.6.07 13:10

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 24.12.
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12. / KO 14.6.
bramburka81 - Bára / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12. / KO 21.6.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12.
Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 18.6.
KalinkaIvča - Ivana / 26 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 30.11. / KO 16.7.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 6.12.
Knoflice - Kateřina / 29 let / Ostrava / 2 dítka / - / - / TP 8.12.
MartinaSK - Martina / - / SR - Kalinovo / 1 dítko / 8 let / rozvedená / TP 17.12. / KO 27.6.
medanek - Petra / 25 let / Praha / zatím nemá / vdaná / TP leden 2008
Mikina - - / - / Milovice / - / - / - / .Mína. - - / - / Česká Lípa / - / - / TP 27.11.
Parfumela - - / - / 23 let / Bílina u Teplic / zatím nemá / - / TP 30.12. / KO 19.6.
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP 12.12. / KO 25.6.
Sabika - Hana / 24 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / skoro 2 roky / vdaná / TP 24.12./31.12 / KO 20.6.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12.
Terulka - Tereza / 28 let / Praha / 1 dítko / 6 let / vdaná / TP 5.12.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 4.12.
zabulienka - - / 30 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.6.07 13:15

Ještě něco ...... tedy tři dny nic, a pak bych to servala, co :roll:

V tabulce jsem vymazala data kontrol co už proběhly, kdo chcete doplnit aktuální (abychom měly přehled :wink: ), tak mi to písněte.

Jo a nevíte někdo něco o Mikině, jen se přihlásila a od té doby tu nebyla, Mína asi píše do prosince a Medánek asi do ledna ..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.6.07 15:32

Ahoj holky,
tak jsem byla dnes na KO kvůli tomu odběru placenty a je to OK, mimísek pěkně spinkal.

Jinak já ujíždím na www.brumla.cz. Je to jen bazárek, ale mají moc hezké věci. Dokonce tam mají od včera 40% slevu, takže jsem objednala zimní bundičku za 100 Kč a dupačky za 30 Kč. Večer mrknu na ten mimibazar.cz.

Taky jsem konečně vložila fotky do databáze a na té jedné je vidět, že to možná bude kluk. Mrkněte na to a řekněte, co si myslíte. Teda nevím, jestli takhle zmenšené je něco vidět.

Tak se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.6.07 15:54

ahoj Terko,to víš,že mi to neva,ráda se podělím o zkušenosti.Tak podařilo se nám to na druhý pokus.Problém byl v mém partnerovi je mu 36 let jedno dítko už má,ale stejně mu nějak ubývají.Pokud budeš chtít popíšu ti vše od počátku,aby kamarádka věděla co ji čeká.Večer usednu k pc.Zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.6.07 16:55

Radko , Brumlu sjíždíme společně :-) , jsem moc spokojená, věcičky jsou fakt krásný ..... I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.6.07 18:38

ju,holky, ted si pripadam trochu opozdena, brumla ani mimibazar se se mnou jeste neznaji :) ale asi taky brzy zacnu hledat a nakupovat :)

Radko, Tvoje foto jsem uz videla a to bylo to prvni, co jsem si rekla - je oni uz vedi, ze to bude kluk :) … ale samozrejme je to predcasne, dokud vam to nepotvrdi jeste u vetsiho mimi nebo z testu, slysela jsem o pripadech, kdy to jasne vypadalo na kluka a ejhle, holka jako malina :)

ja si porad nejsem jista, jestli se chci nechat prekvapit nebo neee :-( asi jooo … a nebo neee jasne, ze jsem zvedava … :lol:
a na kontrolu zitra huraaa :) … tak uvidime, jestli pitrisek neco bude vystrkovat nebo ne :)

mejte se bajecne, parfumelo, gratuluju, ze to takhle pekne vyslo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.6.07 19:49

Doplňuji do tabulky: TP 12.12 a KO 25.6.

Jdu se mkrnout na ten mimibazar. Zatim se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.6.07 20:32

Ahoj děvčátka.
Ivčo,abych pravdu přiznala připadám si na těchto strankach lehounce zabedněna :) ale to asi casem na vse prijdu moc tomu tady jeste nerozumim.Ale pripisuji tedy jeste neco o sobe TP 30.12.KO 19.6.narozeniny 3.8.
A jinak jsem už pěkná klustomila a přijde mi,že mé břicho je stale jeden velky špek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.6.07 21:08

Kitty25 - objevila jsem ty tuniky za 339 a taky objednala, ale vůbec nechápu ten systém. Jak mám získat číslo účtu na který poslat peníze? Vůbec jsem ho nikde nenašla. Funguje to jako aukce, kdo nabídne více?
Tu objednávku mi někdo potvrdí?

díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.6.07 22:19

Kitty - už jsem to zvládla, paní mi napsala, takže zítra posílám peníze. Jsou opravdu moc krásné, díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
13.6.07 22:42

Ahojky holky,
tak vám povím ležím neustále v posteli (Sabika je chudinka u babičky-jsou obavy nějaké střevní chřipky,protože jako těhu nevolnost je to podezřelý) a jsem šťastná že máme koupelnu hned u ložnice už dva dny nemůžu do sebe nic dostat a když tak hned :poblion:
Je to síla bolest hlavy a vysoká teplota jsem úplně det.

Ježiš já jsem kňochta,sorry děvčata.

Přeji vám všem jen to nejlepší.
Jinak k dnešnímu dni mám o 2 kila míň ještě pod mou normální váhu. :-(

Zdravím všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.6.07 22:58

Ahoj holky, gratuluju ke krásným fotečkám.

Radko to je paráda, že mimčo je v pořádku a máš pravdu takhle to vážně vypadá na chlapečka.

Parfumelo určitě budu ráda, když písneš něco víc o IVF, už jsem řikala kamarádce, že je tu pro ní jedna spřízněná duše a měla velkou radost.
Jo a neboj na všechno časem přídeš, mě to taky chvíli trvalo, prostě jsem to tu celé prohlížela a asi po týdnu jsem se teprve přihlásila.

Na mimibazárku ulítává moje švagrová, koupila jsem přez ní 2 mikiny pro kluka, ale zatim jsem tam sama ještě nenaběhla, bojim se, že pak u toho prosedim celé dny jako ona, už takhle sedim u netu dost často.

Kontrolu mám 20.6. , už se hrozně těšim, zase uvidim prcka a tentokrát se snad půjde podívat i taťka.
Jo a den na to mi bude konečně tolik co mám napsáno v seznámku, zatim tedy ještě chvilku 27, ale už opravdu jenom chviličku. :-(

Jsem nějaká nafouklá takhle večer mám pocit, že už jsem tak v 6 měsíci.

Zatim pa a dobrou noc maminkám i pupíčkum Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.6.07 23:08

Sabiko klidně si postěžuj, mě je dneska taky nějak :-(
a navíc mě bolej dost záda, skoro se nemůžu postavit na nohy, naordinovala jsem si max, hodinu denně uklízení, jinak bych už asi nikdy nevstala z postele. Bolesti zad jsou fakt hrozný, mám s nima problémy už 10 let a jsou chvíle, kdy jsem díky tomu úplně paralizovaná. :(

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital