Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem zapoměla…
Dočetla jsem se něco,co mě potěšilo a uklidnilo… Děloha otočená dozadu ( v tzv.retroflexi) roste více nahoru než dopředu..Já pokaždé vypadám spíš jak tlustá (i když trochu jsem) než jak těhotná.Tak už vím proč. ![]()
Do galerky vám hodím mapku naši plavby.Kdyby byl někdo zvědavý.
Jo?
Tak se mějte moc pěkně.Pa pa J.
Ahoj holky,
Jířo - vítej z dovolené, trochu ti to závidím
No já jedu za 14 dní, sice jen na chalupu, ale tam to bude také super.
KalinkoIvčo - KO příští týden nebude, protože jsem přešla k jinému doktorovi, jdu tento čtvrtek a pak napíšu. Díky za to, že to tak pěkně aktualizuješ.
Mám dotaz k té vaničce. Kupujete tu vytvarovanou, kde děcko jakoby pololeží a na druhé straně polosedí a má zabudovaný teploměr nebo obyčejnou? Kupuje se do té obyč lehátko nebo ne? Plánujete někdo koupit ten koupací kyblík? díky
Tak já jdu na poštu, asi tam mám balíček z emimina:-) Jsem ráda, že nejsem sama, kdo nakupuje ![]()
Mějte se krásně
Radka75
Ahoj Radko.Dík za přivítání.Na chalupě bude taky parádně.My žádnou nemáme,ale měla bych ji ráda.
Vaničku mám úplně obyčejnou a dost velkou.Ještě před rokem se v ní koupaly obě moje děti najednou.Už se tam nevejdou. Lehátko jsem měla,ale použila jsem ho snad jen jednou.Koupali jsem děti v umyvadle.Vlezly se tam celkem dost dlouho.Máme ho dost velké.Tak do třetice to budu dělat stejně. Koukni do galerky. ![]()
Pa pa J.
ahoj Jiřo,
díky za rady a taky za komentáře k fotce mimíska
Taky asi koupíme obyčejnou vaničku.
Ta vaše cesta musela být nádherná .................
Ahoj holky!
Jiřko výtej z dovči.
Já přád ještě nevím, jestli vlastně někam pojedem, teda kluci pojedou určitě, tak doufám, že já nebudu muset zůstat doma.
Máme jet na měsíc k manželově rodině do Alžírska, jenže nevím jestli mě Dr. pustí, když jsem na tý neschopence, tak jsem přemýšlela, že bych jí mohla přerušit a v zít si dovolenou, jenže nevim jestli mi to projde.
Holky musim se pochlubit, dneska jsem si koupila dvoje těhu kalhoty, jedny dlouhé a jedny 3/4.
Jelikož měli slevy, tak mám za cenu jedněch dvoje. Půvdně stáli jedny 1500Kč. Budou totiž rušit prodejnu a tak maj všechno dost zlevněný.
Holky co bydlí na Paze 7 nebo 8, je to na Ládví. Ale maj otevřeno už jenom do 22.6.
S oblečením pro mimča mám taky problém, ať jsem koukala kde jsem chtěla všude růžovo nebo modro. Ti co se chtějí nechat překvapit maj smůlu. No ještě, že mám věci po klukovi, kdyby bylo nejhůř, tak ty začátky nějak vydržíme, ale ještě je pořád dost času na nakupování, to by bylo abych něco nesehnala. Chtěla jsem si , ale už udělat radost ![]()
Radko vaničku jsem měla na kluka tu normální, tak jí mimčo zdědí a podložku jsem do ní měla a hodně využila, dokud kluk neseděl sám.
Ty normální vaničky jsou velký a tak jí má dítko dost dlouho.
Zdá se mi to lepší, protože jsem nemusela napouštět tolik vody do sprcháče. Navíc vzhledem k tomu, že byl kluk první, tak jsem ještě nebyla tak obratná, abych ho jednou rukou držela a druhou myla a byla jsem ráda, že mám obě ruce funkční. ![]()
Jéje to jsem se to rozepsala, tak už nebudu otravovat.
Zatim pa Terka
Ahojky,
tak jsem dneska byla na odběrech na tripple, přišlo mi, že mi té krve brali nějak moc, málem jsem jim tam omdlela. Výsledky budou bohužel až za tři nebo čtyři dny, tak doufám, že mi je řeknou dřív, než odjedu na dovču.
KalinkoIvčo - na pálení žáhy jsou dobré Rennie nebo Tums (žvýkací tabletky), můžou to i těhotné. Taky na to poslední dobou trpím, hlavně večer. Jinak gratuluju k tak úspěšnému nákupu! My budem nakupovat asi až v říjnu (dřív manžela nepřemluvím)
.
Mějte se B.
ahoj holky,
tak názor na vaničku, myslím, že stačí obyčejná a do ní to lehátko. doporučují to látkové, mimi neklouže. Lesina v tom článku měla dobrý tip na ikeu.
jinak o pálení žáhy je diskuse v těhotenství zde. tak se zkuste mrknou, jestli tam nejsou nějaké dobré rady.
lehátko je super. já ještě nenakupuju, až dopadnou testy.
hadříky - já teda holky nevim, ale skočte do CA, HM mají barvy všeho druhu, též v Tescu mají super zelenkavé, žluté, modré, oranžové, třeba se vám něco bude líbit. a klasika mimibazar.
jinak to lehátko je hezké - akorát jsem upozorněna od kámošek, aby šlo polohovat až do lehu. důležité.
Terulka
Dík za přivítání.S tou dovčou by ti to snad mohlo vyjít.Teda pokud nebudeš mít nějaký zdravotní problém a stihneš všechny povinné kontroly.Já když jsem byla jednou na dlouhodobé nemocenské,tak jsem se domluvila s dr.a on mi jen přepsal místo pobytu.Ale nevím,jestli to jde i když jedeš do zahraničí.Budu ti držet pěsti,aby ti to vyšlo.
KalinkaIvča
Ahoj Ivčo.Kromě Rennie a Tums prý pomáhá mléko a nebo mrkev.Tak vyzkoušej a uvidíš. ![]()
martinaSK
To lehátko je parádní.Snad se tam bude prckovi dobře vegetit. ![]()
Pa pa J.
ahoj holky,
tak v novem byte (meli bysme se stehovat na podzim - to jsem zvedava
planujeme velike umyvadlo, treba pujde koupat decko v nem, jinak jsem taky asi pro nejakou tu obycejnou vanicku z Ikea ani ten kyblicek mi neprijde spatnej … ale nevim … o lehatcich do vanicek jsem slysela ruzny veci (neprakticke nebo naopak velmi prakticke), takze nevim, zkuste kdyztak doporucit neco konkretniho.
Jinak je mi prekvapive dobre, tak mam radost, moc rada bych zacala nakupovat, ale priznam to, zrovna na to vubec nemam
, takze pockame, ono to stejne zatim nespecha, ackoli to muze byt asi moc zabavne
… trochu zavidim
![]()
Vsechny zdravim, davejte prubezne vedet, co jste uz nakoupily, at doplnuju seznamek toho, co je potreba a nebo jen tak pro poteseni ![]()
Hezky den vam i miminkum!
Ahoj holky.
Manža jel na ke tchýni na zahradu.Přiveze třešně.Mňam to bude mlsací odpoledne.
Ještě prý tam máme zbytek jahod.A prý můžem natrhat i trochu malin.Jééé už se těším.
Aluška
S tím nakupováním máš pravdu.Ono to nespěchá.Tu radost si potom pořádně vychutnáš.
Já taky trochu závidím nakupujícím.Koupím jenom plyšové chrastítko na kočár.Jinak máme asi vše.
Ještě uvidím,co mi vrátí švagrová.
Zatím pa pa J.
Ahoj holky,
díky za tipy na vaničku a lehátko. Asi se podívám do té Ikey.
Vím, že na nákupy je spousta času, ale nemůžu to vydržet, ty minivěcičky jsou tak nádherný. Jsem trochu praštěná ![]()
Dneska jdu na masáž, už se moc těším. Nevím, jestli to půjde ještě ležet na břiše ![]()
Tak se mějte krásně a hezké přípravy na dovolenou
Ahoj holky,
tak se vám po delší době hlásím.
Bohužel jsme teď měli trošičku trable.
Jak mi nebylo minulý týden dobře tak šla váha až moc rychle dolů a tak mě v pátek čekal nástup do nemocnice kde do mě celý víkend čepovali Colu Light a graham rohlíky,a dnes konečně se 3 kily na vrch se to doktorovi líbilo a propustili mě.
Jen mě varoval abych nevyměnila Colu Light za normální,která ohrožuje plod,ale jinak ji mám každý den popíjet tak do půl litru.
Už je mi líp a od neděle se držím abych neblinkala a je to fajn.
Zítra mě čeká návštěva mého lékaře tak uvidíme co nám pěkného poví.
Jířo vítej doma z dovolené,mi jsme bohužel dovču museli zrušit neboť mi teď nakázali přísný klidový režim.
Všem kontrolovaným gratuluji a držím všem pěstičky ať je vše jak má být.
Minimimískům pohlazení a mějte se všechny dobře.
Pa