Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte..... ![]()
holky ja vam tak zavidim ze ste uz na UTZ videli miminko.....ja sa uz neviem dockat kdy uz bude streda a snad ho uvidim aj ja..... ![]()
vsetkym prajem krasny den..... ![]()
Ahoj holky.
Včera jsme nedali Kubu do školky a jeli jsme na celý den na zahradu.Máme 2 velké kýbly a 2 menší třešní.Za chvilku se na to vrhnu.Během těhu nevolností jsem zbagrovala skoro všechny třešňové kompoty.Tak se to teď hodí.Ale té práce. ![]()
Sabika Díky za info.Určitě bude všechno v pořádku.
Zabulienka Gratuluji ke státnicím.
![]()
KalinkaIvča Ivčo,neboj.To bude určitě dobré.On ten screening opravdu je hodně nepřesný.A navíc budeš s jistotou vědět,kdo ti roste v bříšku.
Ten kočár se mi líbí.Jen mám pocit,že je moc vysoký.Třeba to tak jen vypadá na těch fotkách.Ale je fakt moc hezký.To,že je polský nevadí.Já mám Tako a jsem s ním spokojena.Nechávám si ho i pro toto mimčo.
Kitty Tak jak?Ještě je brzo,že?Dej vědět.
Radka75 Radko,6 zkumavek????
To mě by museli podříznout.Tolik ze mě nikdo nedokáže vyždímat.Těhu cvičení je super.Já začnu asi až v září.Gabka ještě po obědě spí a u nás bývá to cvičení ve 13.00hodin.Ale od příštího týdne začínám cvičit doma na balónu.
Mějte se zatím pěkně já jdu něco dělat.Pa pa J.
a viete nejake cviky???aj ja mam balon ale neviem ako sa na nom cvici...... ![]()
MartinaSK
Ahoj Martino.Koupila jsem si knížku Cvičení pro těhotné,ale ještě jsem se na to ani nekoukla.Tak zatím nemůžu poradit.Zkus se kouknout v knihovně,jestli tam něco nemají.Nebo v DVD půjčovně.
Zatím pa p aJ.
jojo, taky mam balon … nekdo mi doporucil krouzeni, osmicky, lehke pohupovani nahoru a dolu a pak pri pohupovani stridave zvedat siroce rozkrocene nohy (pozor, at sebou nesvihnete
… ale jinak taky nevim, takze sem s nejakymi cviky! ![]()
preji pekny den!
Ahoj holky,
tak mi včera na balonech cvičily:
jinak mám doma i knížku, tak se podívám, co tam je a dám vědět.
Jo a k těm zkumavkám. Naštěstí jí bylo jen 5 a všechno to bylo OK. Já chodila dávat krev, takže mi to neva.
Tak hezký pátek
ještě jsem zapomněla, že jsem se dnes zaregistrovala v porodnici.
Paní mi řekla, jo to by ještě šlo, ještě tu volné místo máme
. to mě teda pobavilo. ![]()
Přeji bramburce krásnou dovolenou.
Ahojky holky,
přeji hezký den,u nás právě prší.
Ivčo,držim palečky,aby bylo vše v pořádku,určitě bude.
Zabulienka,gratulace ke zkouškam.
Radko,mam dotaz,to se musíš zaregistrovat,jinak by Tě tam nevzali?Stejně můžeš rodit dřív nebo dýl.
Koukam,že začínáte cvičit,já jsem pěknej lenoch,snad se taky donutim.
Zatim pa.
Ahoj holky, jen k registraci do porodnice..např. v Praze v Podolí se má k porodu registrovat od 13tt, takže už jsem registrovaná
já bych byla i tak, chodím tam od začátku ke známému dr.
Já zatím necvičím, pořád se jen chystám a skutek utek…chi. papa a hezký víkend, doufám, že bude alespoň trochu hezké počasí.
V těch větších porodnicích je dost narváno, takže je dobré se registrovat dost brzo. Pak totiž berou jen ty registrované. Každá porodnice to má na svých stránkách, od kdy se máte registrovat. Samozřejmě, když bude plno, tak tě stejně žádná registrace nezachrání.
Ahojky,
tak už máme sbaleno, uklizeno… a za dvě tři hodinky odjíždíme směr Chorvatsko. Akorát se mi teď z toho horka udělalo trochu blbě (závratě, bolesti hlavy), tak doufám, že to přejde a nebudu celou dovolenou trávit na hotelu…
Tak všem, co budou mít kontroly, držím palce!! A za týden vás budu dočítat…
Mějte se pěkně!!
B.
Ahoj těhulky ![]()
tady se taky dalo do deště, tak jsem na chvilku zalezla k pc.
Kitty , tak jak, bude oslava … ![]()
Jiřko , docela bych byla ráda, kdyby byl ten kočár vysoký, neboť mám 184 cm
, uvidím v reálu, viděla jsem u jedné maminky v Brně sportovní verzi a ta mě zaujala, tak ten hluboký byl jako bonus, že je přesně podle mého gusta.
Aluško - s tím streptokokem budou nějaké větší obtíže? Já myslela že to vadí při porodu, jak mimčo prochází porodníma cestama, aby se nenakazilo (myslím se dává infuze ATB během porodu a berou se před i po porodu) a do té doby je chráněno plodovými obaly, ne?! Nebo je pro mimčo nějaké riziko už teď? nebo pro Tebe? Snad to bude v pořádku! Co Ti k tomu řekl dr?
Holky, dneska jsem si udělala radost, zase
, pořád jsem chtěla nějaké spotovnější kaltohy k tílkům, tak jsem prolézala obchody se sportovníma oblečkama a pořád nic. A dnes jsme na blind vlezly s mamčou do sekáče no a tam jsem koupila super těhu rifle, jak na mě šitý (teda jsou mi krátký, normál, ale stejně je chci ohnout jako tříčtvrťáky), no a k tomu za 170 Kč
, vůbec na nich není vidět, že by byly nošený, a moc dobře se v nich cítím, fakt trefa a to není sekáč s těhu věcma, prý je tam mají náhodou. Fakt klika. Tak si myslím, že mám teď už oblečení dost, ikdyž ![]()
Taky chci začí cvičit, už mám letáček, kurzy vede porodní asistentka od dr. ke kterému chodím, tak je to prima. Sestřička je moc milá a je to vždy cvičení s přednáškou na nějaké téma (včetně aromaterapie, akupresury, šestinedělí a tak). Chtěla bych chodit asi od 20. týdne, uvidím, jak budu moct po tom odběru.
Jo, a dostaly jste mě s tou registrací do porodnice
, to jsem netušila, musím zjistit, jestli je to u nás taky. Asi nás pak v porodnici nebudou moc zdržovat, co?! Všude je spousta těhulek...... říkala jedna sestřička, že u nás v porodnici, že bylo jeden den 12 porodů ![]()
Sem se zase rozepsala
, jdu na chvilku hodit nohy nahoru, tak se mějte krásně a zase ahoj I.