Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte.....
vcera som bola na KO…
tak UTZ mi nerobil len ma vysetril a to je v poriadku.....
z vysvetlenim ze sono sa nerobi casto/len 3× ze tehu/ a ze mi spravi az po 20tt…
brali mi krv na testy ci je dietatko v poriadku a vysledky uz budu v pondelok po 12hod si mam volat........
inak som pribrala od minula co je mesiac 2kg.......
takze som buduca buclata tehulka a maminka.....
na dalsiu KO idem azzzzz 26.07 a vtedy mi bude robit konecne UTZ…
takze som pevne rozhodnuta ze idem na ten 4D ultrazvuk lebo od mojho dr sa nedockam ani fotky a ani ze uvidim miminko este v brusku........
asi sa musim odstahovat do ciech aby som sa mohla vytesovat z fotiek mimisek ako vy........
Kalinka drzim palce a verim ze to dobre dopadne… ![]()
krasny den zelam....... ![]()
Ahoj holky,
všem držím palečky, Ivčo - bude to dobré neboj, jen hodně odpočívej a bude to OK. Já si pro výsledky mám volat zítra, takže začínám být trochu nervozni
Tak hezký den ![]()
Ahoj holky, zdravím stálice a vítám nové maminky.
Mám už taky po testech, pan doktor mi bude volat jen, kdyby nebylo něco v pořádku.
Martino fotky taky nemám, dělá mi UTZ pokaždé, ale v úterý mě ani nenechal podívat, ale prý roste jak má.
Terulko mám z klíšťat hrůzu, náš pes lítá jen kolem domu a přitáhne nějaké skoro každý den, vytahuje mu je tchyně a kdyby měly holky, tak to taky udělá ona. Máš ho jen vykývat pinzetou, protože když ho něčím potřeš, tak se do té rány vyblije a může tak nechat borelie. Tak to říkali jednou v televizi v nějakém pořadu, jak tam radí doktoři. A taky jsem měla podruhé strach, že své druhé dítě nemůžu milovat tak moc, jak to první, ale platí: s každým dítětem se láska matky nedělí, ale násobí! A přeju hezkou dovolenou, taky Alušce .
KalinkoIvčo myslím na vás, držím všecky palce, i na nohách. A ať jsou výsledky co nejspíš!
Tak jsem se rozepsala …
ahoj holky,
moc drzim palce na vysledky, uvidite, vsechno to vyjde!
ja jsem ted chvili vic nervozni z odjezdu na dovcu nez z tehu, coz je vlastne prijemna zmena, ale musim priznat, ze nic nestihame … do Statu letime uz zitra odpoledne … je to najednou takove nerealne
… jeste nemam ani pripraveny kufr!
ale tesim se moooc, snad to bude bez problemu
takze se zatim mejte krasne, zitra uz se sem mozna nedostanu, ale na dovolene budeme na mailu, takze budu zvedave nakukovat a konzultovat s vami pripadne tehu udalosti ![]()
Letu a miminkam zdar! ![]()
Kalinko moc moc moc držím palce a všechno dobře dopadne, uvidíš.
ahoj holky,
tak jsem to nevydržela a zavolala dnes, výsledky genetických testů jsou OK a bude to KLUK
HURÁ
Aluško hezkou dovču, ve státech jsme byli před 2 lety taky na měsíc a bylo to báječné.
Ivčo - pořád držím palečky
Hezký den, mám děsnou radost
Ahojky,
Radko, velká gratulace k dobrým výledkům a k chlapečkovi.
Aluško,hezký let,určitě nám dej vědět,jak se máte.
Ivčo,doufam,že jste vše v pohodě zvládli.
Radko, gratulace ke klucinovi! … jeee ja jsem taky zvedava …
nojo, dockejme casu jako husa klasu … bud na 3D ultrazvuku nebo az v den D
… tak hlavne aby to dopadlo …
Mejte se!
Ahoj holky.
RADKO gratuluju k synkovi a samozřejmě k dobrým výsledkům.
ALUŠKO přeji příjemnou dovolenou.Občas se ozvi. ![]()
IVČO držím pěsti.Neboj bude to dobré. ![]()
Pa pa J.
Ahoj holky!
Dneska jsem byla u zubaře (po šesti letech
) a předstevte si, že jsem bez kazíku. Od rána mi bylo špatně, jenom jsem na to pomyslela.
Pan doktor mi ani nehuboval a dost se divil, že je všechno v pořádku, tak jsem řikala, že se zase za 6 let stavim ![]()
Včera mně celý den pálila žáha a ani nevim z čeho.
Knoflice správně by se klíště nejdřív mnělo vydesinfikovat jódem, tim ho udusíš a zabiješ v něm tu boreliozu a nic ti do těla nevypustí a pak už si snim můžeš dělat co chceš. Pinzetou jsem to zkoušela a vrtěla jsem s nim asi čtvrt hodiny a nic, tim mýdlem to šlo báječně. Pak jsem to znova vydesinfikovala Jodisolem.
Aluško přeju příjemný let a krásnou dovolenou.
Radko gratulka ke chlapečkovi a hlavně že je v pořádku.
Ivčo držim palečky, ať je vše v pořádku.
parfumelo Kamarádka se moc omlouvá, ale ještě by jí zajímalo, jak dlouho si musela čekat na ten druhý pokus, když to při tom prvnim nevyšlo? Doufám, že tě s tim moc neotravujeme a díky moc za všechny rady.
Zatim čauky všem Terka
Ahoj těhulky!
teď u nás proběhla malá bouřka a já musím psát všechno znovu, ach jo, mi bliknul počítač ![]()
Radko , obrovská gratulace k výsledkům a taky ke klučíkovi ![]()
Aluško , krásnou dovču!
Holky, moc Vám všem děkuji za podporu a za držení palců, určo to pomohlo ![]()
Jak to dneska proběhlo ..... samozřejmě s problémy, ach jo, to bychom nesměli být my
, ale teď už snad všechno v pohodě ![]()
No po papírování následoval UZ, docela podrobný a bylo vidět pohlaví, tak už víme ...... 100% to bude až z té plodovky......
ale asi ČEKÁME CHLAPEČKA
..... no, kdepak jsou nějaké prosincové holčičky???
No, pak už následoval samotný odběr ..... prý tupá bolest, ku…a tupá bolest
, první píchnutí přes kůži dobrý, pak ten prudký vpich do dělohy, asi se mi to tam stáhno leknutím, tak do docela zabolelo, ale ani jsem nepípla, jen jsem Milanovi drtila ruku
.
No, potřebovali 25 ml, ale mimčo tam strčilo ruku a dr. vytáhl jen 12 ml, tak že asi bude píchat znova, jenže pak zjistil, že to tam někde krvácí, jestli se mimčo škráblo či co
, tak jsem vyfasovala injekci do zadnice jako bonus (na zástavu krvácení) a už že píchat nebude. Že to snad bude stačit (jen na tu delší kultivaci, na krátkou není materiál, ale stajně by nám jí asi nedělali, to dělají maminkám s nejvyšším rizikem - 1:5 a tak). No, prý kdyby to nenarostli, máme v záloze ještě odběr z pupečníku po dvacátém týdnu ..... vtipálek! Každopádně jsme tak kvůli tomu byli o třičtvrtě hodiny déle, a dělal nám ještě další 2 kontrolní UZ, vždycky nám pustil i srdíčko, tak snad dobrý. No a ještě jako další bonus, kvůli tomu potratu co jsme měli v únoru, nabrali krev na vyšetření mě i Milanovi (ten k tomu chudák přišel jako slepý k houslím, ale aspoň si taky užil
)
Teď už jen čekat 14 dní na výsledky a pak u nich ještě KO v srpnu. Musím ale říct, že tamní lékaři mě moc uklidnili, že riziko je opravdu malé, tak se zatím nebojím…
Jejda, jsem se rozepsala, ale to víte, takový zážitek
, tak díky, že jste to přelouskly ![]()
Ještě Vám musím říct, pro pobavení, my se už před nějakou dobou s Milanem dohodli, že nikomu neřeknem pohlaví miminka. No jen jsme odsud vylezli volala mu moje mamka a on jí to hned za čerstva vykecal
(prý mu tu uklouzlo.....) ha ha ha, normálně se chubil ![]()
Ještě jednou díky všem, jdu se zase natáhnout, zítra nakouknu.
Pa I.
Holky, zdravím před dovolenou. v Ne odjíždíme na týden do Holandska, už se moooc těším a doufám, že nebude moc pršet. Jedeme totiž turisticky pod stan. Miláček mi koupil nafukovací postel a snad mi poveze i teplou peřinu, takže strach o nastydnutí rozhodně nemám ![]()
jinak Radko a KalinkoIvčo : gratulaci ke klučíkům. Já jdu na kontrolu až 20.7.2007, takže taky doufám, že mi prozradí co to bude. Přála bych si holčičku
A.
kalinkaivco , gratuluju ke klucikovi! a jsi sikula, zes to amnio takhle pekne zvladla, i kdyz s problemama. vsak ti taky krom prosincovek drzelo palce i spousta byvalych snazilek
. ale uplne mi zatrnulo, kdyz jsem to cetla… koukej hlavne hezky odpocivat, on se tatinek o domacnost ten tyden, dva dokaze postarat
.
mimochodem, prosincovky, v listopadu jsou zatim pohlavi ditete vylozene na prani, tak schvalne jak to bude u vas ![]()
ahoj,
se omlouvám, že Vám sem lezu ![]()
Ale chtěla jsem napsat Kalinkaivče, ať se nebojí výsledků. Já jsem teda bobky měla, ale to bylo proto, že mi v nemocnici řekli, že riziko mi vyšlo na 1:16!!!!! A navíc vysoké HCG!!!!Takže to mi na klidu moc nepřidalo. Ale výsledky už mám doma a je to V POŘÁDKU!!
Ale musím říct, že mě to amnio taky bolelo jak sviňa (jako jediné z listopadových těhulek, co byly taky) a pak ještě, když do toho malej šťouchnul ![]()