PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
3.7.07 11:06

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 20.12. / KO 20.7.
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12.
bramburka81 - Bára / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12. / KO 17.7.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12.
Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12. / KO 9.7.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 16.7.
KalinkaIvča - Ivana / 26 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 30.11. / KO 16.7.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 6.12. / KO 19.7., UZ 26.7.
Knoflice - Kateřina / 29 let / Ostrava / 2 dítka / - / - / TP 8.12.
Lena1 - Lenka / 28 let / Jičín / zatím nemá / svobodná / TP 17.12. / KO 26.7.
Markýsek - Markéta / - / - / - / - / - / TP 31.12.
MartinaSK - Martina / - / SR - Kalinovo / 1 dítko / 8 let / rozvedená / TP 17.12. / KO 26.7.
Parfumela - Míša / - / 23 let / Bílina u Teplic / zatím nemá / - / TP 30.12. / KO 12.7.
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP 12.12. / KO 17.7.
Sabika - Hana / 24 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 24.12./31.12 / KO 18.7.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12.
Terulka - Tereza / 28 let / Praha / 1 dítko / 6 let / vdaná / TP 5.12. / KO 17.7.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 4.12.
zabulienka - - / 30 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11. / KO 3.7.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 0 : chlapečci 2 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
3.7.07 11:15

Tak, tabulka je na místě, zase si to zkontrolujte, ju?! A když tak doplňte info. Ještě se chci zeptat, chcete tam psát konkrétně, kdo čeká chlapečka a kdo holčičku?

Leno , nee, ten UZ si nebudu platit, ty ultrazvuky navíc jsem měla kvůli špatným výsledkům, a to je pak pojišťovna také hradí. A neděs se šíjovým projasněním, my měli ukázkové NT 1,3, ale tripple testy nám vyšly špatně, tak jsme minulý týden byli stejně na amniocentéze. Pokud je to je jeden z mnoha ukazatelů, tak se tím neděs, alespoň si to víc ohlídají..... Nakonec je člověk rád, že bude mít jistotu. Nám taky dělali před amniem genetický UZ a ještě jeden budou dělat na kontrole v srpnu, tak si říkám, že to je aspoň „odměna“ za ty nervy, že můžeme miminko vidět časteji :lol:

Radko , klid, je čas, jak říkám, sem si to možná taky pěkně vsugerovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.7.07 11:25

kalinko- tak já jsem Lenka, 28 let, děti nemám, svobodná, TP 17.12. , KO 26.7

a díky za podporu, snad to bude dorbrý… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
3.7.07 11:37

KalinkoIvčo tak ty bublinky už by mohly být ty pohyby, já si pamatuju, že když jsem čekala Akrimka, tak jsem řikala, že ve mě to naše miminko bublá.
Takže GRATULKA! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.7.07 12:10

Leno1 to viš,že neva čím víc tím líp.
Holky to vubec neutika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
3.7.07 13:12

Ivčo,tak ty bublinky by vážně mohly být kopanečky od miminka.Kuchyn jsme malovali světlounce oranžově,merunkově.Malá má pokojík žlutě a na zed jsem namalovala medvídka Pů a jeho kamarády.
Kitty,tak z těch oken je pěkný bordel,to mohu potvrdit,my je měnili minulý podzim,ale výsledek je super.
Terulko,tak to se pěkně projedete,hlavně aby jsi to v pohodě zvládla.
 Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.7.07 19:46

jo břicho - mám velký, o víkendu udělám fotečku, ale jako špek vypadá pořád. taky se těším, že na UTZ nám mimčo pořádně ukážou. připadá mi to pořád takový, že jestli tam vlastně je co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
3.7.07 20:30

Tak vás všechny moc zdravíme,
i nový přírůstek LENI ahoj.
Dnes jsem svou zdravou stravu porušila,protože už mi nějakou dobu je docela dobře a ouha sedíme v mekáči a divnej pocit v bříšku.
Lekla jsem se že mi bude zase blivno :roll: a ono kupodivu ne spíš takovej pěknej pocit. Takový jak vy tu píšete bublinky tak se snad minimimísek taky trošičku začíná hlásit :P

PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
3.7.07 20:40

ahoj holky promintě že sem lezu jen potřebuji něco od Sabiky :-) Sabiko nebudu se zlobit když to nevezmete, jen prosím dejte vědět......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.7.07 20:50

Ahoj holky.
Včera mi bylo děsně blbě.Celý den jsem prozvracela a navíc jsem měla celkem silné křeče v břiše.Až jsem se toho bála.Děti jsou nemocné,tak asi něco od nich.Dneska ráno se vzbudím…a ono nic.Jako by se ten včerejšek ani nestal.Jen jsem o trochu lehčí. :lol:
Ale celý den ty nervy…Vůbec jsem necítila miminko! Už jsem se fakt chystala přepadnout doktora.Když už jsem začala kvůli tomu brečet,tak to přišlo.Mimčo asi pochopilo,že tak dlouho se nemá maminka strašit. :wink: Tak hlásím,že už jsem opět v klidu. :wink: :lol:

Ivčo,Sabiko
Gratuluji k prvním pohybům. :-)

Parfumela
Jakto,že ne?Vždyť za chvilku už budeme mít polovinu za sebou.

Ivčo to bude asi lepší.Takové přehlednější.Myslím napsat kdo co čeká. :wink:

Lena1
Taky tě u nás vítám. :wink:

Jinak jsem si volala na výsledky a vše je negat.,takže o.k. Měla jsem tam volat už ve čtvrtek,ale nějak mi to vypadlo z hlavy. :oops:
Nevím,na co jsem chtěla ještě reagovat.Když si vzpomenu,tak se ještě dneska ozvu.Když nee,tak dobrou noc.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
3.7.07 20:52

Zlatka ráda ho vezmu jen když napíšu SZ tak mi to klekne jsem ráda že jste to tu našla,já a net nejsme moc kámoši.
Zítra vám zkusím znovu napsat SZ s tel. číslem a mohli bychom se domluvit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
3.7.07 20:54

Sabika díky za domluvu tady je moje tel číslo. 739 42 16 23 hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
4.7.07 00:28

Ahoooj
Chtěla bych se kvám taky ještě přidat není ještě moc pozdě?? :D .Máme termín 31.12.Tak se k vám ještě vejdeme :) .Nejdřív jsem chodila na dvojčata,ale minulý týden jsme začala krvácet a pak v nemocnici na ultrazvuku zjistily,že už tam není druhé srdíčko.Druhé mimčo je snad zatím pořádku tak to snad zvládneme ve zdraví až do konce :D

Mějte se Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.7.07 07:41

Ahoj holky.
Dneska ráno,už ucítil miminko i manža.Poprvé to stihnul. :D Takže už doopravdy kopééééé.A nejen mě. :wink:

Ahoj Markýsku .
Na přidání se není nikdy pozdě. Je mi líto,co se stalo. Doufám,že už bude všechno v pořádku.

Jdu se nasnídat.Děti už asi pojedli.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.7.07 09:58

Dobré ráno těhulky!

Markýsku , už jsi v tabulce, jak píše Jiřka, nikdy není pozdě se přidat, koukni co tam máme za info a budeš-li chtít, tak o sobě něco připiš,ju?! Taky by bylo prima, kdyby sis udělala metřík, ať můžeme s Tebou sledovat průběh těhotenství. Píšeš, že už jsi chodila na jinou diskusi, tak asi víš, jak se dělá, když tak poradíme.
Držím pěsti, ať je druhé miminko v pořádku a hezky počká v bříšku až do prosince.

Jířo , doufám, že už je Ti dobře, že Tě nezchvátila nějaká nemoc, to je hezký, že už i manžel cítil miminko :lol:

Holky, na mě dolehla ta těhu deprese, v noci jsem měla hrozný sny, Milana jsem ráno vzbudila v slzách, ach jo, prvně nadšený nebyl, ale pak mu to asi došlo o pořádně nás objal, no, pomohlo to na chvilku, teď už je v práci, raději toho nechám nebo budu zase bulit, jdu si pustit nějakou prima muziku, kouknu sem zase večer, tak doufám, že napíšete spoustu dobrých novinek, abych měla co číst :wink:

Hezký den všem! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital