Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
,
přes víkend to tu moc nežije, co?!
Jiřko , já chci taky houbičky!!!! Mňam, mňam … my byli minulou středu a jen samý lištičky jsme našli, je moc sucho (apoň u nás na Vysočině), ale s kmínem jich pár bylo … jen pro Ivanku teda
, ale těhotenský chutě jsou těhotenský chutě
.
Jo, když jsme u těch chutí, tak už tři dny mám chuť na kynuťáky s povidlím a se skořicí, tak mi je dneska maminka udělala...... no, taťka se na to moc netvářil, k nedělnímu obědu sladký knedle ![]()
Radko , co se týče kočárku, už jsem to psala, jsem zamilovaná do Roan Marita, ještě uvidím v reálu, ale to by musela být sakra vada, abych si to rozmyslela
. Chci na něj kouknout v Českých Budějovicích až pojedeme na kontrolu po amniu, u nás je bohužel nikde nemají, to bude začátek srpna, tak ho asi už i objednáme ![]()
MartinoSK , a jaký máš ten kočárek ![]()
Taky už chci zase nakupovat na mimíska..... řekli jsme s manžou, že až po výsledkách amnia, do té doby že nic nekoupíme (jako abychom to nezakřili
)..... tak ať už je za 14 dní .....
Krásnou neděli všem! Pa I.
Ahoj holky,
hlásím návrat z dovolené. Bylo tam fakt nádherně
. Skoro bych tam ještě zůstala. Sluníčko, pohodička, moře… Hned po příjezdu jsem se vážila a skvělá polopenze vzala za své - mám 2 kila navrch (manžel 5 kg
). Mimíkovi se tam asi taky líbilo, v pátek se mi odvděčil prvníma pohybama. I manžel přes bříško cítil jasné kopance. a včera v autě byly další. Myslela jsem, že při prvním těhu je ucítím později, tak jsem ráda
.
Jinak ještě gratulace KalinceIvče a Radce k chlapečkům!!! Já už se taky těším, až to budu vědět…
Mějte se, pěknou neděli!!! B.
Bramburko , vítej zpět z dovolené, doufám, že jste si to pořádně užili ![]()
Už bych chtěla taky kopanečky.....
Ahoj děvčata.
Tak jsem celé dopoledne (až do teď) proležela a větší část dokonce prospala
.Ten včerejšek mi fakt dal zabrat.
Miminko by asi chtělo další tůry,od večera kope pěkně silně.Myslím,že už to bude cítit i na ruku,ale manža to nikdy nestihl.A já nejsem objektivní.
I když si myslím,že ten tuk to pěkně tlumí.
![]()
Bramburko taky tě vítám zpátky z dovolené.A gratuluju ke kopancům. ![]()
KalinkaIvča Neboj Ivčo,taky se jich dočkáš.
A už brzo.
Jdu si dát polívku.A pak padám se kouknout na čerstvé miminko.
Pa pa J.
ahojte...........
zdravim vsetky co sa vratili z dovolenky........tise zavidim.........
![]()
ja mam tento kocik...........v tejto farbe
http://www.gesslein.de/…re_gross.jpg
neviem ci ho poznate ale do neho sa vklada takato taska na mimi a ma dva pary koliesok,jedny tie male to mesta a jedny tieto vacsie do terenu..........
http://www.gesslein.de/…kw_gross.jpg
Ahoj holky,
tak gratuluji k pohybům, já jsem v pátek ležela na břiše a měla jsem pocit jako by se tam něco mrsklo, tak nevim, jestli už to bylo mimi.
Dnes jsme tu měli na návštěve 3 měsiční mimi a tak jsme rodiče pěkně zpovídali co a jak. Taky měli s sebou kočár X lander a bohužel jsme neprojeli o pár cm do výtahu, takže musíme najít s užším podvozkem.
Martino a Jířo, ty kočáry jsou moc pěkné. Já pořád uvažuji nad Mutsy, ale ještě jsme v reálu jiný nevyzkoušeli, takže to možná bude úplně jiný.
Taky jsme si od nich odkoupili oblečky, takže v 56 už máme vše a ty další velikosti budeme také převážně brát od nich.
Tak se holky mějte krásně ![]()
ještě bych zapomněla - taky mám dvě kila navrch a s těma houbičkama jste mi udělaly velké chutě, mňam ![]()
Martina , pěkný kočárek, mě se teda líbí klasičtější, ale tento nevypadá vůbec zle a super jsou ta kolečka na výměnu. Barvičky prima pro holčičku i klučíka.
Jo, a ta taška na mimčo, je dost velká? Ono to na tom obrázku vypadá, že je to malinké,ale to se mi asi zdá ![]()
KalinkaIvča píše:
Martina , pěkný kočárek, mě se teda líbí klasičtější, ale tento nevypadá vůbec zle a super jsou ta kolečka na výměnu. Barvičky prima pro holčičku i klučíka.
Jo, a ta taška na mimčo, je dost velká? Ono to na tom obrázku vypadá, že je to malinké,ale to se mi asi zdá
kocik je suprovy a prostorny.........v tej taske je len ako miminko........od 6mesice sa pouziva taky uzatvaraci diel ktory ten kocik uzatvori ako keby do korbicky a dieta je v tom chranene........hold nemci to maju prespekulovane a dobre vymyslene...........ale uvidime ked ho vyskusame.......
![]()
Ahojte děvčata,
u nás stále stejně bez pohybů. Včera měla Sabinka narozeniny,ale párty byla až dnes a já pomalu nevím kam s těma hračkama
A do toho kolo a spousta blbůstek no síla do teď jsem uklízela. Sabika v osm padla a chrní.
Já nechápu,ale naše malá je nejvíc unesená ze Shreka dostala ho od strejdy (můj brácha) ve svojí velikosti a teď je postel plná Shreka a pod ním hledám Sabču ![]()
Všem dovoleným šťastnou cestu a hezký pobyt a kontrolám držíme pěstičky. ![]()
ahoj holky, zdravim ze Statu!
vsechno bylo v pohode, tedy az na to, ze nam ztratili zavazadla, dneska se naslo jedno, druhe jeste nekde lita ![]()
taky jsme meli problemy s pujcovanim auta, ale snad to nejak dopadne a z New Yorku se vydame na zapad …
let byl v pohode, zadne komplikace, dokonce jsem mela pocit, ze jsem poprve citila jasne pohyby miminka (ne v letadle, ale pred letem a potom vecer doma), ale den nato jsem cihala a necitila nic, takze nevim
, ale byl to skvely pocit, takze se tesim …
jinak pocasi nadherne, NY v pohode, dnes jsme v Planet Kids koupili par vecicek, co jsou tady levnejsi (lahvicky, nejake blbustky-hracky) a objednali po netu satek, ktery tu vyjde na 1000 (!)… ![]()
mejte se doma krasne a piste, at mam co cist ![]()
Hele děvčata, to si ze mě děláte srandu s těma pohybama? Já jako zkušená mamina čekala, že to přijde spíš, ale asi máme nějakého lenocha, furt nic! Přibrala jsem zatím kilo a pupík už vypadá těhotně. Jenom ta michelinka se neztratila, posunuje se plynule směrem nahoru.
Marti, kočárek máš pěkný, já chci nějaký takový, řekněme, jenom mě štve, že na něm není přehazovací rukojeť.
Ali, jenom to s tím nakupováním nepřežeň, hned první den se tak rozjet!
Ať pak nemáte nadváhu …
ahojte kočky,
tak zajtra sa chystám do poradne a aj na UZV, ale pýtať sa na pohlavie mám zakázané. čo sa týka pohybov, asi mám tiež nejakého leňocha, pred 3-4 týždňami som cítila, a teraz akosi nič. už chcem poriadne kopance
Knoflice píše:
Hele děvčata, to si ze mě děláte srandu s těma pohybama? Já jako zkušená mamina čekala, že to přijde spíš, ale asi máme nějakého lenocha, furt nic! Přibrala jsem zatím kilo a pupík už vypadá těhotně. Jenom ta michelinka se neztratila, posunuje se plynule směrem nahoru.Marti, kočárek máš pěkný, já chci nějaký takový, řekněme, jenom mě štve, že na něm není přehazovací rukojeť.
Ali, jenom to s tím nakupováním nepřežeň, hned první den se tak rozjet!Ať pak nemáte nadváhu …
da sa otocit sportak........ ![]()