Poradna duly
Jana Čurdová
Táááák.Děti už spinkají.
Dneska byly fakt hodňoučcí.(to je slovo,co?) Upražila jsem si popcorn a jdu se natáhnout k telce.Snad tam něco půjde.Počkám na Martina,až se vrátí z práce.
Jitus1
Neboj to stihnete.
Když,tak cestou do porodky.
My jsme měli vybrané jména ještě před tím,než jsme začli zadělávat.Pro kluka už pár let a pro holku až letos v lednu.
Jdu si dát veget k bedně.
Pa pa J.
Ahoj holky!
Já jsem se tak přežrala, že nemůžu ani psát
, to naše miminko bude mít teda životosprávu …
Tak Vám napíšu až zítra, krásný pátek Vám všem! Pa I.
PS: My jsme taky věděli jméno pro klučíka už při svatbě ..... joo, to už jsou tři roky … sice mezitím to samé dali dvoji známí, ale prostě to bude Honzík ![]()
Ahoj holky!
Tak jsem si dneska udělala radost. Před čtrnácti dny jsem měla narozky a včera jsem od našich dostala penízky, tak jsem si koupila něco hezkého na sebe a taky jsem si koupila spoustu ovoce- víno, meloun nektarinky, blumy a banány.
Holky taky jsem trochu nachcípaná. Nejžív to byla rýma a když jsem se jí aspoň částečně zbavila, tak mně začalo bolet v krku, tak jsem si dneska koupila neo-angin, prý se v těhu může a je to něm i napsáno, tak snad to mimískovi neublíží. Občas do sebe lupnu i ten paralen, tak to s nim snad nebude tak hrozný. Vzala jsem si ho dohromady za těhu asi 4krát, tak to snad neni tolik.
Teď jdu slupnout jednu nektarinku, poslední dobou jsem na ně úplně ujetá.
Tak dobrou Terka
Ahojky,
Terulko, já jsem taky ted ujetá na ovoce. Hlavně nektarinky, meloun a měla jsem už i meruňky. Ale od ovoce si ted dám všechno
. Mám na to hroznou chuť.
Jinak jména už mám taky vybraný… Ale u hoky možná ještě zaváhám, no nevim,no..
. Uvidím…času dost
.
Tak holky dobrou noc..pěkný sny ![]()
Dobré ráno.
Taky dost ujíždím na nektarinkách a broskvích.Dala bych si i meruňky,ale u nás ve večerce nejsou a ven teď nechodím.Asi pověřím manžela.
Jo,jo,vitamíny jsou potřeba. Ještě,že mám navařeno.Jsem jak praštěná palicí.
Jdu se natáhnout.Pa pa J.
P.S.:Ještě určitě nakouknu.
Ahoj devcata.
S tim paralenem je to asi vec nazoru doktoru,na zacatku tehu jsem brala antibiotika i paraleny,ale ted na posledni kontrole mi gyndar rekl,ze ty bolesti hlavy musim vydrzet bez paralenu,ze nove vyzkumy potvrzuji spatny vliv,ale jak rikam kazdy neco jineho jinak ovoce to taky muzu
Ahoj holky,
tak já nektarinky přmo zbožňuji a meruňky a meloun taky.
Co se týče jmen, tak jsme na tom bledě. Mně se líbí spousta klučičích jmen, ale všechny jsou listopad/prosinec a to tomu chudinkovi nemůžeme udělat, už takhle má Vánoce a narozky v jednom měsíci. Zatím máme pracovní název Honzík, ale ještě to není definitivní. Holčička by měla být Pavlína. Markovi se líbí Oto a Ivan a to mně teda vůbec a jemu se zase nelíbí ty co jsem vybrala já ![]()
Tak se holky mějte krásně, já jedu manželovi pomáhat do práce.
Ahoj.Zase já. ![]()
Manželovi,jsem zapoměla říct,ať mi koupí ty meruňky.
Ale koupil nektarinky a meloun.Tak mi to ani nevadí. ![]()
Jdu si dát do nosu. ![]()
Pa pa J.
Ahoooooooj
Moc děkuju za přivítání ![]()
Ivčo info je mi 33 jedno dítě(15 let),vdaná,KO 16.7.
Jinak s metříkem jsem bojovala,ale nějak naemnou vyhrál
.Takže nějaká rada by se hodila prosím
Ivčo na sny taky nejsi sama,taky s nimi teďka bojuju,ale když jsem byla ještě dvojtěhu tak jsem měla jeden o kterým jsem pak řekla manželovi tak mi říkal,že se asi mimi přišlo rozloučit,protože den na to se nám to stalo.
Terulko-snažím se teďka taky tak nějak přemýšlet,že to všechno mělo nějaký důvod.Jsem ráda,že nejsem sama kdo hledá útěchu u dětí
.Jirkovi je 15 je to klasickej puberťák,ale na tohle je pořád jako malej
.Někdy se teda stačí jen na něj koukat a mám takovej ubezpečující pocit ![]()
Jituš-vítám tě tu..Tady se to,ale rozrůstá kosmickou rychlostí
Jména-upřímně mám hlavu úplně prázdnou,ale kluci už mají spoustu nápadů,ale takový,že se mi z toho až někdy motá hlava
.Tak co třeba Angelina že??Je to návrh puberťáka ![]()
Radko myslím,že nemusíš být vůbec nervózní já třeba pohyby cítila až mezi 19 až 20 týdnem.Ale už jsem byla taky pekelně nervózní.
Leno taky si myslím,že je to v pořádku.
Holky já zase ujíždím na banánech,ale před těhu jsem je nemohla ani vidět.Tak já nevim asi je to opravdu jinej stav??Holky kolik už jste asi přibrali??Já totiž zhubla už asi 2 kila a jsem teď na váze 46 kilo
.Oblečení mi taky pořád nětěsní.Asi moc panikařím,ale dost mě to zneklidňuje.Kámoška je totž asi o týden napřed,ale už je to na ni krásně vidět a já pořád nic
.Není něco špatně jsem teď strašně opatrná možná až moc ![]()
Tak mi jedeme do HK do cinestaru a nakupovat..Mno co se v tomhle hrozným počasí dá jinak dělat
.
Mějte se Markéta
Markysku kazda jsme jina,ja uz treba pribrala zhruba 6kg neboj se to prijde kazdym dnem ![]()
Holky a proc ja tam mam povidalka a vy stalice?to jako ze ja moc povidam? ![]()
Ahoj těhulky!
Parfumelo , neboj, nee, že moc povídáš, to je podle počtu příspěvků … prvně si nováček serveru, pak povídálka a nakonec stálice. Myslím, že brzo již dosáhneš na „tři hvězdičky“ stálice ![]()
Terulko , koukala jsem do dřívějších tabulek a jak je to? Buď si nám svoje narozeniny zatajila
nebo jsem Ti zapomněla přepsat věk
???? Což by mě tedy mrzelo
. No???
Markýsku , info v tabulce už máš doplněné, máme stejný datum kontroly
Teeda, váhu 46 kg jsem naposled měla asi někdy na prvním stupni ZŠ
. Že není ještě nic vidět, neboj, ono to přijde.
A o těch ošklivých snech ani nemluv, výsledků amnia se snad nedočkám
. ale musíme být optimistky a říkat si, že teš už bude všechno jen fajn!
Ten metřík - najdu Ti podrobný návod a vložím Ti ho sem, a podle něj to určitě zvládneš.
Holky moje, co se to rozmáhá mezi Váma za nemoci???? Buďte na sebe opatrné, cpěte se vitamínkama (ty meruňky a broskve tiše závidím) a odpočívejte.
No a jak se máme my dneska snad ani psát nebudu … bych si musela zase stěžovat ..... dnes přišla opět nevolnost se zracením a jako bonus šílená bolest hlavy celé dopoledne..... ke všemu už jsem žádný bublinky v břiše tak dva dny necítíla, no, na to že začínáme zítra dvacátý týden ![]()
No, a to jsem si ještě vzpomněla, Jiřko , jak ty to máš s tím termínem? V kolikátém si teda asi týdnu, už to víš přesněji?
Zatím pa I.
Markýsku , tady je návod na metřík, našla jsem ho v jiné diskusi, je to tam dobře napsané, tak sem překopíruju to, co budeš potřebovat:
PRO TĚHULKY
Vyberte si jednu ze stránek (jsou i jiné):
http://lilypie.com/…aby_days.php
http://tickerfactory.com/…designer.php?…
http://tickers.baby-gaga.com
(Zadáte termín porodu nebo datum poslední menstruace (ne obojí), zaškrnete jeden z metříků,
ikonku miminka a odsouhlasíte. Vytvoří se Vám textový formát,
který musíte zkopírovat na svůj účet na Emiminu - zkopírovat musíš ten prostřední - BBCode a pak umaz zacatek a konec aby to zacinalo (bez mezer)
ULOŽENÍ
METŘÍK ZOBRAZENÝ V DISKUZI
Najedete si na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/
a tam zkopírujete do /Podpis/ metřík ve tvaru:
http://....... /> Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.
Tak, to je vše, kdyby to nešlo, tak dej ještě vědět. Pa I.
Ahoj holky!
Kalinko narozky jsem trochu zatajila, ale jelikož jsem měla v tabulce od začátku 28, i když mi bylo 27, tak jsem to nehlásila. Věděla jsem, že brzy už to bude pravda a tak jsem tě neobtěžovala s přepisováním.
Jinak jména už máme vybraná dlouho, klučičí už bylo jasné když se narodil Akrimek, jmenuje se po manželově bratrovi, který bohužel zemřel a tak jsem řekla, že druhý kluk by se mohl zase jmenovat po mém bratrovi Daoud- česky David. A holčička měla být původně Safia, ale změnila jsem to na Meriem- česky Marie. Jména jsou psaná ve francouzském přepisu, čtou se trochu jinak než se píšou. To aby se hodila k říjmení.
No zatim pa a dobrou Terka
Ahoj holky.
Dětičky už jsou v posteli.Ještě udělám rybí pomazánku na ráno a mám veget.
KalinkaIvča
Ahoj Ivčo.Vše se dozvíme až na kontrole.Mám si přinést i své záznamy (Jako kdy bylo…
). Takže vydrž.Kontrolu mám 16.7. Sama jsem zvědavá,jak to teda je.
Mimi už dává běžně kopačky,že to jde v pohodě cítit rukou.
parfumela
Ahoj.Právě,že ne.
Stálice budeš,až budeš mít více příspěvků. ![]()
Markýsek
Ahoj Marky.Tééééda 46 kilo jsem měla asi jako malá.
S bříškem napanikař.Však se taky dočkáš.Aspoň se ke konci těhu uneseš.
Což se o mě říct nedá.
Zatím jsem přibrala asi 4,5Kg.
A co se týká toho odpočívání? No to jde těžko. Dnaska jsem to zkusila (dát si klidový režim) a myši měli pré.
Dokonce shodili i kytku.Všude hlína,mokro a pár urvaných lístků.Ale co,jsou to jen děti.Že?
Jdu na tu pomazánku.Pak si dám průduškový čaj s medem a počkám na Marťu.
Pa pa J.