PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
10.7.07 08:43

Ahoj holky,
tak mi dneska vyrážíme vyzvednout ten kočárek, dáme ho k mojí mamce a hurá pak na chalupu. Včera večer manžel sestavil tu komodu pro mimíska. Vím, že je brzy, ale pro naší kočku by to pak byl šok, všechny ty změny najednou, tak jí na to radši připravujeme postupně. Tak jsem do ní hned nandala věci pro malého a představte si, že je plná!!! A to zdaleka tam není vše, co bude potřebovat!!

Kitty - gratuluji k výsledkům, s tím srazíkem je to bezva nápad

Holky - díky za pochvalu kočárku, dneska vyzkoušíme, zda projde výtahem. Máme ho totiž hodně úzký, takže po přeměření by se tam nevešel žádný, tak snad půjde trošku natočit a při třoše štěstí … :-)

Tak se mějte krásně, kdybych už se dnes neozvala, tak až v neděli. Na chalupě bohužel internet nemáme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.7.07 09:26

Ahoj holky.
Manžela jsem na to lehátko přesvědčovat nemusela. :D Jen jsem mu to oznámila. :wink:

Radka75
Ahoj Radko.To vibrační lehátko není moc důležité.Ty vibrace by měly uklidňovat.Já jen pro jistotu.Se dvěma malými dětmi už nemůžu tak moc chovat mimčo (v případě,že bude moc řvoucí) jako by bylo samo.Už tak se budu muset rozdělit mezi 3 potomky. :lol: Když si vzpomenu jaký byl Kubík,tak ho raději koupím.On pokud nebyl na rukách,tak řval tak dlouho až zfialověl.Někdy se i poblinkal,tak jsem měla strach ho nechat.Kdyby to náhodou mělo být stejné,tak bych to nemohla tak praktikovat.Musím uvařit pro Gabku…atd.
Ten kočárek je moc pěkný.Na chatě si to mooooc užij. :wink:

Markýsek
Ahoj Marky.Já se nezlobím.Já si taky myslím,že to mimčo nemám na prsu 24hodin denně.Tak by aspoň mezi kojeními mohla jít s ním ven.Ale zase na druhou stranu je moje mamka jediná,kdo pohlídá.I když až už jsou větší.A taky je vidět,že je má ráda.A to se cení.A děti ji taky mají rádi.Já si myslím,že se mamka bojí hlídat mimča,ža by si nevěděla rady.Ale nikdy to neřekla.Zato tchýně děti nevzala ven nikdy.Jen Kubu v 6 týdnech.A asi 4× pohlídala na pár hodin v noci.A to bydlí kousek.Ale ona je divná. :roll: Neví o co přichází.A nebo ví a je jí to jedno.Holt rodinu si nikdo nevybírá.
Koukni do galerky.Někde tam mám ty moje ďáblíky.

kitty25
Gratuluju k výsledkům. Na srazíku se nám mimopražským hodně foťte.Jo?Ať z toho taky něco máme. :wink: Ale to předbíhám.

Jdu dát prckům sváču.Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
10.7.07 11:08

Ahoj holky,
Vy jste teda pisatelky, ještě jsem to nedočetla, jen dávám zprávu, že jsme se vrátili z Holandska. Bohužel nám celý týden propršel a byla i celkem zima, což pro dovolenou pod stanem nebylo úplně ideální. Ale jsme zpátky, zdraví a spokojení :D
co se týká nákupů, tak pokud má někdo někoho v Anglii a ten je ochoten mu něco dovézt, tak spoustu zlevněných hadříků mají v Mothercare. Vychází to tam min. o 50% levněji než u nás. takže mám u přítelovi sestry objednaných spoustu bodíček, pyžámek atd. Taky nám dovezla koš na pleny Sangenic, vyšel tam na 500,–.
díky za radu na fusak Aesthetic, vypadá super.
jooo a co se týká kočárku, mám celkem jasno - Jané. Původně jsem chtěla slalom pro, ale budu hodně jezdit metrem tak po domluvě kamarádek volím NOMAD. Sice ho má skoro každý, ale je pěkný a velmi praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
10.7.07 11:20

Ahoj holky,
Jiřko - já mám také zvláštní tchýni. Nevím, jestli bude hlídat, teď tvrdí že jo, ale až přijde na lámání chleba, tak si určitě najde nějakou výmluvu, je to tak se vším. Zrovna o víkendu se zase předvedla. Když jsme měli svatbu, tak jsme ráno chtěli vyjíždět od nich z domu, mají pěkný dům ze zahradou a do Kostelce, kde jsme se brali je to 10 minut autem. No jak si myslíte, že to dopadlo? Tisíc výmluv proč to nejde, hlavně, že to jsou cizí lidi, které nezná a co kdyby … No a teď jsme se tam v neděli stavovali pro auto a představte si, že pro svého bratránka a jeho novou rodinu připravila pohoštění na svatební odpoledne a večer pro x cizích lidí a dokonce tam i spali. Taky nám volala, jestli nechceme druhý den přijet, že jí zbylo maso na grilování a vyprávěla nám, jak to bylo úžasný, tak mít ty cizí lidi !!! Tak jsme tam byli 10 minut a okamžitě jsme vypadli. Jo a stále mi vyká a bude to už zřejmě na furt, protože když jsem jí řekla, jestli by mi nemohla tykat, tak řekla, že ne, protože ani svým prodavačkám nikdy netykala. No asi jsem její oblíbenkyně :-)

Tak jsem trochu odbočila od našeho obvyklého tématu, tak snad to neva. Jdu dobalit a pak tradáá. Snad bude o trochu hezčí počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
10.7.07 17:43

Ahoj těhulky!

Ještě jednou děkuju všem gratulujícím k narozkám a vůbec nevadí, že opožděným, vždyť já jsem to na sebe taky opožděně práskla. A doufám, že se nikoho nedotklo, že se ve 28letech cítím stará, teda hlavně těch o krapíteček starších. :wink: :oops:

Jo holky všem co maj aktivní prarodiče dost závidim a s těmi co nemaj hlídací babičky upřímně soucítím. Když byl Akrimek ještě miminko tak co 2h řval po mim prsu a když trochu povyrostl, tak se stejně nenašel nikdo kdo by ho pohlídal, takže veškerá výročí svatby a cokoli jiného jsme vždycky trávili ve třech. Moje máma mi s ničim nepomohla a druhou babičku, která by pohlídala kdykoliv, máme za mořem. Moje mamka se začíná zajímat až teď , když je kluk trochu větší, a to už zase skoro nechci já.

Jinak kočárek se mi taky moc líbí I´COO Platon 4 Air nebo I´COO Platon 7 Dressy Beige. Taky JANÉ Nomad 07 Stylon neni špatný. Mně záleží opradu hlavně na váze. Náš starý kočárek který měl 16,5kg byl s dítětem a ještě třeba nákupem fakt hrozně těžkej. Ještě mám vypsané některé jiné kočárky které jsou designově taky hezké, ale všechny váží kolem 15kg a to už bych si klidně mohla nechat ten starej.

Jo srazík je dobrej nápad :D

Teda já jsem taky našemu miminku ještě vůbec nic nekoupila, ale už mám příští měsíc poslední splátku na auto a pak budu mít z nemocenské o 6000 víc, teda už se těšim, od září budu nakupovat jak divá..

Teda to jsem se ale rozepsala, tak zatim pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.7.07 19:42

Ahoj holky.
Prosim vas uvedte me do obrazu asi jsem prekoukla srazek ma byt?
A chtela jsem se zeptat zda znate znacku IMPLAST vyhlidla jsem si kocarek Implast Bolder 4 a byla jsem se podivat v Praze a tam mi prodavacka rekla ze tu znacku ani nezna.Tak jsem nevahala a sla se zeptat u nas v Tpc tam tu znacku znaji a muzu si ho objednat,ale chci ho videt nejprve v reale,tak zda nemate nekdo zkusenost ci radu.A jinak k tem tchynim u nas to taky neni ruzove pritel ma syna z prvniho manzelstvi o ktereho nestoji pokud mi tam neprijedem oni sami neprijedou,maji totiz jeste dcerenku,ktera nemohla mit dlouho miminko ted ma o to se staraji porad ji vozi neco kupuji,ale ze my museli na umele oplo taky nam to neslo je netrapi a ve finale kdyz jsme jim oznamili datum svatby tak nam rekla,ale Jituška(to je ta dcera) taky neni vdana a jmenuje se jinak nez mimco,tak ji pritel rekl,ze nase miminko nebude mit jine jmeno nez ja.Takze s hlidanim to bude asi na stouru,ale abych pravdu rekla ani o to nestojim,mam svoji mamcu a segry a ty mi pohlidaji rady.Tak jsem se taky konecne rozepsala.Hezky zbytek vecera. :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
10.7.07 20:33

Ahoj holky,
teeda vy jste spisovatelky :D 8O

Než stihnu dočíst tak zapomenu na co všechno jsem chtěla reagovat a tak ze sebe akorát zase vyplodím,že u nás nic moc nového.

Kočárek budeme mít nejspíš po Sabince Deltim Sport a od 5 měsíců jsme ji měli ve sportovní tříkolce (hlavně kvůli tomu že jezdím dost na bruslích) a trojkolka je lehká ale stabilní.

Jména stále u nás nejsou,ale snad je ještě dost času. :cry:

Nákupy po netu jsou supr ale moc toho kupovat také nebudeme máme toho dost po Sabice.

Tak se holky mějte a hlavně ať jsou pupíky v pořádku a mějte se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.07 22:35

Ahoooooj holčiny Tak jsem se konečně dorazila domů :o .Úplně vyřízená.Teďka právě závidím vám co jste doma a nemusíte chodit do práce :oops: .

Radko kočárek je fakt moc krásnejHezky jste vybrali :potlesk: .A co se týče tchýně tak je to fakt síla.Ale třeba ji mimi změní obměkčí :D

Leno mám to taky přesně tak.Než jdu k ní tak jsem dost nervózní,ale od ní jdu úplně v pohodě a s takovým zvláštním pocitem :D .Já u ní byla než se Jiřík narodil a jak ona řekla tak se skoro všechno vyplnilo. :D

Bramburko buď v klidu já taky ještě vůbec nic nemám.Pořád se uklidňuju,že mám fůru času,ale jak vás tady tak čtu,tak bych asi už taky mohla začít :)

Kitty taky gratulujeme k dobrým vysledkům :D .A kdy ti tohle učení skončí a začneš si užívat?? :P

Jirobobes Nechtěla jsem se tvojí mamky nějak dotknout.Tak hlavně,že jsou děti spokojený a babička taky :D.Ale je to přesně tak jak si psala Jediný kdo o něco přicházi jsou tyhle nehlídací babičky :evil: .Třeba toho jednou budou litovat.Do galerky jsem koukala a Gabka s Kubíkem si jsou hodně podobný :D.A Gabča je kouzelná v tý vaničce :-)

Allo Paráda s těma věcičkama :D .Ještě se tě chci zeptat jak si zvládla cestu??Chtěli bysme taky jeste někam vyrazit,ale začínám trochu váhat :o Holky vy mě děsíte s těma kočárkama..jste všichni takový připravený a já fakt nic 8O.

Terko 28??Krásnej věk :D :-)

Parfumelo Implast to mi nic neříká,ale já na kočárky nejsem odborník :)

Sabiko Na bruslích s miminem jseš dobrá :potlesk: .Už jsem takhle pár mamin potkala a docela mě to láká,ale mám trosku strach.Ale na bruslích jsem jezdila už před těhu(teda i na začátku,ale nevědomky)žádný pády jsem neměla,ale s miminem.No,nevim jsem asi bych byla srab :? Ale třeba to s mimčem zkusíme. :D

Tchýně - Holky,to co píšete o tchýních tak já neznám.My spolu máme skvělý vztah.Vždycky pomůže když může,ale zároveň se nám nemontuje do života.A Jiřík s ní má skvělý vztah asi tak jako s mojí mamkou.Uvědomuju si jaký má Jiřík štěstí.Jinak jsme se bavily s Jirkou něco na téma tchýně,tak řikal,že on má svoji tchýni rád,protože mu vždycky dobře uvaří a taky protože sní hezky tancuje a slaví :D .No,je pravda,že když se oni dva někde takhle sejdou tak je to většinou dost veselý hlavně druhý den ránno :D .

Já asi neumím psát krátký příspěvky :o .

Mimi volá,že chce spinkat a já mu jdu mile ráda vyhovět :D .
Dobrou noc

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.7.07 08:06

Ahoj holky.
Mám pocit,že nemoc pomalu ustupuje.No když ne,tak pojedu v pátek k dr. Nedokážu si představit dlouhý ultrazvuk se záchvaty kašle. :lol: :lol: . No a tam jdu v pondělí.

parfumela
Ahoj Míšo.Zkus se zeptat,jestli by nešlo ten kočárek objednat nezávazně.Že nechceš kupovat zajíce v pytli (jéjé,já už musím asi do práce.Nějak začínám zakrňovat.Vůbec nevím jaké i/y :oops: ).

alla
Ahoj Ali.Vítám tě spátky z dovolené.Snad to počasí neodneseš nějakou nemocí.

Pomóc :lol: co vaříte na oběd? Dneska budeme mít buchtičky s krémem,ale co zítra?
Ještě dneska nakouknu. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.7.07 09:02

Ahoj jírabobeš , tak u nás to dneska bude čočková polévka, nekupuju tu obyčejnou, ale takovou tu menší červenou. Kluci jí maj moc rádi a naštěstí jim stačí k jídlu jenom polévka.
Já jsem taky co se týče jídelníčku dost v koncích. Přes rok moc nevařim, Akrimek se nají ve školce a mi s manželem v práci a k večeři dělám jenom rychlovky a spíš studený. Tak jsme si tentokrát na začátku prázdnin s manželem a synem všichni sedli a udělali jsme seznam co by kdo rád a podle toho se řídim a je to fakt lepší než na to být sama.

tak tatim pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
11.7.07 09:42

**Ahooooj těhulky :D

Jirabobes** to je dobře,že nemoc už ustupuju.Tak ať jseš v pondělí už úplně fit,ať si ultrazvuk můžeš užít :wink: .Dneska k obědu budeme mít čínu :D .

Terulko tenhle nápad se seznam už taky praktikujeme,protože přes ty prázdniny bysme to asi jinak nezvládli :D .

Koukala jsem do galerky a pěkně už se nám to rozrůstá.Taky bych chtěla přispět,ale nevím jak :oops: .Poradíte mi prosím :)

Tak pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.7.07 09:46

Ahoj Terulko.Taky jsem to tak dříve dělala.Ale jen podle toho na co jsem měla chuť.Ale teď nemám chuť na nic.Děti ještě neporadí a Martin je v práci.A když chci radu od něho,tak by jsme pořád jedli pečené kuře.Tak jsem na to sama. Už se těším,až děti budou větší.To mi snad poradí.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.7.07 09:57

Ahoj Market.
Klikneš na fotogalerii,pootm alba veřejná.Potom pod nadpisem je Ubload obrázku ,tak klikneš na to. V řádku Galerie si najdeš Alba veřejná>Diskuse>Prosinec 2007.Vložíš obrázek,do nadpisu orázku napiš své jméno.Pokud chceš,tak popis obrázku a zmáčkneš Ubloadnout obrázek.
Je to jednoduché.To zvládneš. :wink: Sice nevím,jestli můj návod dává smysl,ale zkus to.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.7.07 09:59

ahojte…

tak ja mam tento fusak a je lacnejsi nez ten co tu bol odkaz na neho a kvalitou a svojimi vlastnostami rovnaky ako ten drahsi…
 http://www.babymarket.sk/…5201110s.jpg

ja mam tuto farbu…
http://www.babymarket.sk/…5201165s.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.7.07 10:00

Jéje.Tolik překlepů. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit