PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
11.7.07 10:05

Jiřko děkuju.Pochopila jsem to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
11.7.07 12:39

Ahoj holky,

tak jsem se vrátila z hub. No něco málo jsme našli. Ale spíš takový malý houbičky. Tak udělám někomu smaženici, protože já houby nejím. Mě je baví jen sbírat.

Markýsku , já taky ještě nic nemám!!! Jo mám pár věcí po neteři a tak, ale ty zakladní a nový to ještě vůbec. A když tady čtu jak už holky nakupujou , tak mě to strašně láká. Ale já chci vydržet alespoň ještě do toho ultrazvuku. Tzn 26.7. Vůbec nemám páru jaký kočárek ( na mě je to nějka moc značek) …No uvidíme a snad mi tady pak poradíte. :oops:

Martinask - ten fusak je krásnej…

Radko - kočárek je taky mooooc pěknej :)

No ještě , že tu jste a můžu si kontrolovat, abych na něco pak nezapomněla . !!! Tak se mějte. My dnes měli k obědu bramb. guláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
11.7.07 13:04

Markýsku : cesta do Holandska i zpatky naprosto v pohodě, s přítelem jsme se střídali za volantem a docela často dělali přestávky na procházku a protažení. Nikdy mi nedělalo problém jezdit autem na dlouhé trasy, to co jsme mohli, jsme po Evropě projeli :lol: A tím, že se cítím opravdu fit, tak v poho i teď v těhu :lol:

Holky, POMOC, přítel stále trvá na Theodorovi a já nevím, jak mu to rozmluvit :)
příští pátek jdu na kontrolu, třeba už mi řeknou co to bude a třeba mi udělají radost s holčičkou :lol:
mějte se krásně…
ps: vařit nestíhám, chodím normálně do práce a domů dorazím tak na sedmou a to už opravdu na vaření není nálada.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
11.7.07 13:56

Ahoj holky,

my jsme dneska měly špenát, zbyl nám i na zítra, a bramborou polévku :P

Allo, do Holandska je to pěkná dálka, hlavně, že jste si to užili :D Třeba si to přítel s Theodorem ještě rozmyslí. Nebo se to vyřeší tím, že to fakt bude holčička :lol:

Leno, neboj, na nakupování výbavičky máš ještě dost času, to stihneš :) Já jsem dneska vlezla do sekáče a koupila tam Barunce dvě krásný trička, obě dohromady za 55 Kč, no nekupte to. Pro úplný prťata tam toho moc nemají. Už tady tuším někdo chválil mimibazar, tak se přidávám, tam se fakt dá dobře vybrat. Já z něj mám těhurifle a těhutričko.

Jirabobes, to můj chlap by se zase ujedl brambor. Může je mít ke všemu. Jinak je pěkný žrout, takže sní fakt všechno :roll:

Tchýně - tak tu bohužel nemám, nedožila se ani naší svatby :? Ale věřím, ta by hlídala ráda a kdykoliv by to šlo :cry: Tchán by mohl klidně sednout na vlak a být u nás přes víkend, cesta trvá hodinku, ale furt se vymlouvá, no v hospůdce je mu líp :roll: Naštěstí mám naše a ti pohlídají kdykoliv, jsou z malé úplně hotoví a ona z nich taky :lol: Můžu ji třeba na hoďku nechat i u své babičky, ta se taky postará, nebo u ségry. Moje ségra má tchýni, která si hlídání ročního kluka představuje tak, že ho bude celé odpoledne dlachnit v náručí a pusinkovat (žádná procházka nebo tak), takže se ségře ani nedivím, že k ní jde na chvíli na návštěvu a rychle pryč :roll:

Nějak jsem se rozepsala. Snad to nevadí, já si taky ráda přečtu delší příspěvky. Ještě mrknu do galerky, zatím jsem to nestihla.

Tak pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
11.7.07 13:58

Ahoj holky,
Allo,vítej doma z dovolky.
Kočárky i fusaky máte moc pěkný.My použijem vše po Verče.
Dneska ji je už konečně líp,ATB zabrali,teplotu už nemá,jen trochu průjem.Včera to přes den vypadalo taky dobře a večer zase začla kadit nanovo.Snad to bude ok.
K obědu jsme měli,Verča dušenou mrkvičku a já pečenou cukýnu.
Ivčo,zítra voláš na ty výsledky?Jestli ano,tak vám moc držim palce.
Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
11.7.07 14:25

Tak jsem mrkla do galerky, jsou tam moc hezký fotky, dětí, fazolek i maminek :lol: :wink: Při té příležitosti jsem taky dvě přihodila.

Vladi , snad už tě to přejde, když ty ATB začaly účinkovat :wink:

Ivčo , taky na tebe myslím a držím palce, aby byly výsledky dobré!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.7.07 16:56

Ahoj holky,
dlouho jsem se neozvala,ale já nerada píšu :oops: ,ale čtu Vás každý den 8) . Já dneska byla na KO po amniu,na odběru jsem byla minulou středu :-( už nikdy více pro mě to bylo nepříjemný a co šla holčina za mnou tak ani necekla.Zato já si to prodýchala jinak bych jim tam omdlela :roll: .Jinak pro výsledky si mám volat 25.7. a další KO mám 3.8. a 30.7. ještě v nem. ultrazvuk srdíčka a pak už budou doufám KO jednou za měsíc.Jo a po zákroku mi začalo dost tvrdnout břicho tak jsem vyfásla magnezko.
Holky kočárky máte krásný vybraný a fusak taky. Já budu kupovat asi ten Atlantic vyjde levně je to korbička plus sporťák a stojí kolem 7000,–.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… mají ho u nás v obchodě tak jsem si ho i ošahala :D .A fusák mám po Samíkovi a dá se používat až do 2 let i do autosedačky,ale nevím název :nevim: jsem nějak zapoměla a vyšel nás na 1700,–. Jinak věcičky taky ještě nekupuji na Sama jsem měla hodně půjčených a teď nemám skoro nic,ale MMB to jistí :D .
Tak se všechny opatrujte a pohlaďte bříška a já zkusím psát častěji :lol:
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.7.07 17:01

Holky fotečky krásné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
11.7.07 18:12

**Ahoooj holky

Martino** fusak vypadá moc dobře :D .A kolik stál?

Leno tak mám pocit,že jsme na tom tak nějak stejně.Já začnu s nakupováním asi tak za měsíc.Nechci zase začínat moc brzo,ale zároveň to nechci nechat zase až na poslední chvíli.A kočárek-taky je to moc značek,kdo se v tom má vyznat :D .Mě se hrozně líbí sporťáky tzn.Quiny atd.Ale bojim se,že na zimu by to možná nebylo moc ideální.Ale já nevim je to jen můj pocit.Ale dneska jsme poročily.Moje mamka koupila malinkatý bodýčko.Prý nemohla odolat :wink: .

Allo Dodala si mi odvahu :D.Taky mi nevadily dlouhé trasy,ale teď mám pocit,že je u mě všechno jinak.Theodor??Manžel zase přišel s jménem Hugo nebo Bruno :oops: .Tak taky tak nějak doufám v holčičku,ale kdoví co by ji zase vymysleli chudince :)

Jituš fotečky krásný.Máš hezounkou princeznu :D .A fazolka pěkně roste :wink: .

Vladi Aspoň,že je Verunce už trochu líp.Tak ať jste co nejdřív úplně fit a můžete si příští týden užívat sluníčka.

Safiro tak hlavně,že už to je za tebou.A ať výsledky dopadnou co nejlíp.

Já dneska začal asi poprvé přemýšlet co bude až se mimi narodí.Dneska jsem totiž mluvila s jednou kolegyní.Ona je taková dost protivná nikomu nic moc nepřeje a většinou nejradši kazí lidem náladu.Myslela jsem,že jsem proti ní nějak obrněná,ale hormony se projevily.Začala mi vyprávět jak její syn špatně reagoval na příchod sourozence.Jak se zhoršil ve škole a vůbec chování k rodičům.Bylo mu tenkrát 14.Jsem z toho dost vykolejená a začínám se bát.Jiřík je úplně v pohodě,puberta sním dost mává,ale ještě je to asi v mezích normy.Teď se na miminko dost těší,ale pak to bude strašná změna a mám strach jestli ji ustojí.Nemáte někdo nějakou zkušenost s velkým věkovým rozdílem mezi dětmi??
Omlouvám jsem,že jsem se takhle rozepsala,ale muselo to ze mě ven :cry: .

Pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.7.07 18:55

holky, tak jsem udělala státnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.7.07 19:10

:srdce: Kitty mooooc GRATULUJU :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.7.07 19:12

Ahoj holky.
Musím vás trošku pozlobit. :wink:

Právě se mi dopéká makový závin. :-)

Letím,ať ho ještě nespálím.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
11.7.07 19:32

KITTY obrovská gratulace !!!! teď už si můžeš užívat miminka a všeho okole něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.7.07 19:54

Kitty , velká gratulace!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.7.07 20:01

Ahoj holky,
tak dneska je opravdu den blbec :( . 1) V práci děsný frmol, naše nová kolegyně odmítá pracovat, takže já těhotná tam kmitám, že si ani na záchod nemůžu dojít, zatímco ona sedí a píše smsky :evil: . 2) Manžela chytli policajti, takže jsme přišli o 2500,– a 5 trestných bodíků a za 3) Přišli jsme o pozemek, který jsme měli kupovat (realitka nás trošku podfoukla) :( . Tak se omlouvám, že si stěžuju, ale jsem z toho úplně nanic.

No nic, aspoň listuju po netu a vybírám kočárek. Tak doufám, že zítra bude líp. Mějte se B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí