Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tehulinky.
Tak kydz uz zacinate s temi jmeny take se podelim.U nas bude holcicka Agatka a chlapecek Adamek sice to bude mit vse v jednom,ale ja ho budu stejne furt rozmazlovat a budu mu porad kupovat nejaje darecky.A jinak jsem se chtela zeptat kupujete si uz neco na mimisky?ja uz neco malickato mam hlavne hodne od kamaradky,ale bojim bojim nema se to? ![]()
Ahoj holky,
tak já se nakupování moc nebojím. Je toho třeba tolik, že na to jdeme postupně. Kdo že má těch 46 kilo? tak to jsem měla naposled v 18 a to jsem dělala gymnastiku
Před těhu jsem měla 60!!!!! A to jsem prcek - mám jen 1,65 cm, takže už jsem začala být trochu obtloustlá ![]()
Neboj se brzy začneš nabírat, já mám teď podle váhy jen 1,5 kg navíc, takže to brzo přijde. Ještě toho budeš litovat ![]()
17.7 mám kontrolu a jsem docela nervozní, že necítím ty pohyby, hlavně aby byl prcek v pořádku, mám trochu obavy. Dnes jsem měla taky blbý sen, porodila jsem dvojčata a to jedno chudinka už … No promiňte asi jsem to neměla psát, ale naše kočka mi před 2 dny skočila na břicho, bylo to přes peřinu a má naštěstí jen 3 kg, takže to velká rána nebyla,ale stejně jsem nervozni. Manžel říká, že když občas trošku spím na břiše, že je to větší tlak, tak snad to nevadilo.
Tak my dnes jdeme okukovat kočárky, moc se těším, takže hezký den ![]()
a brzy se uzdravte, hodně vitamínků, já jdu teď pro nějaký nektarinky na trh mňam ![]()
Ahoooooj holky
Musím se už konečně pochlubit už mám asi kilo nahoře.Včera jsem se vážila u našich a už tam fakt bylo
Mám radost aspoň už mi začnou snad věřit,že jsem fakt těhotná
![]()
Parfumelo máš pravdu každá jsme jiná,ale nevím je to o hodně lepší pocit.A neboj brzo už taky budeš stálice
Nakupování-taky bych se asi nebála já si jen pamatuju,že kočárek nemá být doma to je,ale asi jediný.
Kalinko díky za tabulku
.Váhu bych si hned vyměnila,protože doktoři dřív strašily kvůli těhu,že bych měla přibrat,ale ono to prostě nešlo
.A kdy máš mít výsledky??Přesně tak musíme si věřit a být v pohodě ať je mimi taky:o)Díky za metřík tak jdu tvořit
.Jïnak si klidně postěžuj a odpočívej ať ta nevolnost rychle přejde.
Terulko opožděně všechno nejlepší k narozeninám ![]()
Jiřko já ti závidím,že už máš těch 4,5 kila aspoň víš,že mimi pěkně prospívá.panikařila jsem kvůli tomu našemu začátku,ale musim se uklidnit já vím
Ale už mám to jedno kilo tak aspoň něco jupííííííí
A neboj zase to rychle pak vyběháme.Toho se vůbec nebojim
Jaká byla pomazánka??? ![]()
Radko já jsem taky prcek mám jen 156 cm
Myslím,že už to přichází,ale já jsem fáákt ráda:D .Pokud to asi nebyla opravdu veliká ránna tak to snad tolik opravdu nevadilo,ale uvidíš na kontrole.Jak dopadly kočárky našli jste nějaký??
Jinak my jsme byli včera v HK a bylo to super už jsem tam taky ukukovala věcičky a byli uplně rozkošný.Takže doporučuju Hradec Tesco dá se tam sehnat dost věcí za rozumnou cenu
.Jinak se musím trošku pochlubit..Jirka včera miminku koupil takový krásný kompletek a já jsem z toho byla tak naměko,že i slzička ukápla
.Strašně mě překvapil,protože nejdřív dělal,že to,že bude mít sourozence ho moc nezajímá,ale teď už se horzně těší.. ![]()
Tak si vychutnejte víkend ![]()
Pa Markéta
Ahojky děvčata
tak jsem vás konečně dočetla.
Je skvělý že se tak rozrůstáme.
Nově příchozí vítáme s otevřenou náručí.
Kitty gratulace k úspěchu.
Holky ta mrcha deprese byla i u mě ale je to pryč.
Jinak jména budou u nás velkej problém,nějak nemůžem nic vymyslet.
Tak zatim papa
a hezkou neděli zítra.
Ahoj holky.
Konečně nám funguje připojení. ![]()
parfumela
Ahoj Míšo.To začínáte od A nebo je to jen náhoda?A nakonec bude Z?
Né,sranda.
Já nebudu kupovat na miminko nic.
Všechno mám po těch 2 mojich rarášcích.Mozná jen 2 košilky nebo bodýčka na pěkno.Ale hodlám utratit cca 2000,– za blbůstky.To ani Martin neví.
Už mám vybráno.
A taky koupím šátek. Jinak nic.
Radka75
Ahoj Radko.S 60Kg jsi teda rozhodně nemohla být obtloustlá. S tou číčou si nedělej starosti.Kdyby něco bylo,tak už bys to poznala.Tak to hoď za hlavu a mysli pozitivně. ![]()
Markýsek
Ahoj Marky.Ta moje váha ani tak neznamená,že mimi prospívá,jako že já tloustnu.
A ta pomazánka byla bááááječná.
A ještě trocha je.
To je fajn,že i puberťák se těší na sourozence. ![]()
Děti josu na sebe jak psi.Jdu to dát do pořádku.
Tak zatím pa pa J.
ahoj holky, dneska jsem si odskočila od učení se na chvíli trošku odreagovat. jinak dopol jsem si byla zaplavat, abych nezblbla.
Si řikám, že snad když uvidí těhuli, tak mi to dají ne?
jinak váha. já mám nahoře skoro 4 kila, ale převážně protože žeru přitom učení. Jinak jak vidím jsem stejně jako vy zejména postižená na nektarinky a meloun
![]()
pro potěhu ostatním - manžel má neštovice, takže si to představte, paráda, pořád si stěžuje a prohlíží se. Já to měla, tak snad to bude dobrý, ještě pro jistotu budu volat dr.
jinak věcičky budu nakupovat po státnicích. mimochodem paní nám řekla, abychom kočárek přišli objednat už v září.. dodací lhůta 3 měsíce. dobrý co?
očekávám že hadýrky nakoupí tchyně a máma a půjčí kamarádky a kromě postýlky a kočárku nakoupím vše na netu, je to levnější. Chodím si to vybrat do obchodu a pak koupím na netu. mám už vybrané věcičky i stránky kde to koupit.
Jména - už jsem myslím psala, zatím se to nezměnilo, holčička Natálka, kluk Robin, hodí se k příjmení, svátek neřešíme.
jinak pohyby - dneska jsem možná něco cítila, ale jestli to bylo ono, kdo vi?????
![]()
Ahoj holky,
včera jsme si dovezli z Brna velkou šatní skříň, manžel ji dal dohromady a na mě teď je zaplnit ji
Myslím si, naplnit ji nebude problém, jen musím vymyslet systém, aspoň mám na nějakou dobu postaráno o zábavu
![]()
S váhou jsem na tom tak, že jsem na začátku přibrala 2 kg a teď se to pořád drží, už mi to přijde divné
Každá ženská holt přibýrá jinak, znám i jednu, co při porodu měla jen asi 5 kg navíc.
K těm pověrám, kočárek prý do narození miminka nemá být doma. My jsme ho měli schovaný u našich
Jinak výbavičku použiju po Barunce, dokoupím jen nějaké drobnosti, něco „lepšího“ ![]()
KalinkoIvčo, kdy budeš mít výsledky amnia? Držím pěsti, ať to dobře dopadne. Já se trošku bojím pondělka, jdu si pro výsledky opakovaných tripple testů ![]()
Přeju pěknou neděli ![]()
ahoj holky,
tak znovu zdravim ze Statu, konecne jsem to vsechno od vas docetla, - tedy docetla, spis je tak proletela, protoze je toho hodne a casu malo ![]()
tak predevsim gratuluju vsem k uspesnym kontrolam, zjistenym pohlavim, slozenym zkouskam a tak podobne ![]()
ja tu mam za sebou uz pres ctyri tisice km v aute a zatim v pohode, taky pobyt v horach byl bez problemu - vyska kolem 3.7 tis, ackoli jako veverka rozhodne nebeham … ![]()
miminko citim tak ob den, nepravidelne a vzdycky trochu jinak, ale verim, ze je to ono
… jinak tu jime samy silenosti, a to i presto, ze nakupujeme, nechapu, jak se Americani muzou dozit dospeleho veku, s touhle stravou
… nakupovat pro miminko jsme prestali brzy, sice je tu vsechno i pro dospele a spotrebni zbozi mnohem levnejsi, ale jeli jsme sem koneckoncu na dovolenou … takze zitra zase kus Colorada a pak hura do pousti, vedro hrozny, musim to hlidat, at mimiska neuvarime ![]()
jak tloustnu nevim, snad trochu jo, vaha tu neni
… a s tim jidlem tady … nevim nevim … ale brisko videt je … musim doufat, ze vse ok . ..
mejte se krasne, at se vam dari, vsechny moc zdravim
pa a pekne leto
Ahoj tehulky.
Ahoj Jiřko,to mas super,ze nic kupovat nemusis ja to taky prehanet nebudu,protoze z toho vyroste stejne raz dva,budu mit i neco po kamaradkach,takze to moc resit nebudu.A jmena jo nahoda to vybrala moje mamca tak ji chcem tim udelat radost,ale ve finale to muze byt od Z,protoze tatka je Zdenek a to by mel velkou radost.
Kalinkoivco neboj taky na tebe myslim s temi vysledky.at uz to je vid.Tak vsem hezkou nedeli. ![]()
Ahoj těhulky!
To je zase krásná neděle, co?! Musím se pochlubit, už druhý den jsem nezvracela, to je bájo, kéž by to vydrželo až do konce!
Kitty , tak pevný zadek na učení
, hlavně se z toho nezbláznit … státnice budou v pohodě, uvidíš. Při nejhorším to zahraješ na těhu, přece by Tě nezkoušeli znovu v pátým/šestým měsíci, no ne?! ![]()
Hlavně ošefujte ty neštovice, ale myslím, že teď by to mimču ublížit nemělo, nebezpečné jsou tuším v prvním trimestru.
Radko , koukám, že se už taky tolik těšíš na kontrolu, viď, no jako my všichni asi
, já jsem taky nervózní, že se mimčo nějak nehlásí, ale včera jsem byla u kámošky a ta říkala, že u první holčičky pohyby skoro necítili, že to byl svátek, když kopala, za to teď je pěkný číslo
Tak nám to ti naši bobíšci někde vynahradí ![]()
Jituš, Markýsku, parfumelo, vy jste se myslím ptaly, na výsledky amnia budu volat tento čt, 12.7., doufám, že už nám to řeknou, a hlavně že to bude v pohodě!
A k těm nákupům, hned jak budu mít jistý ten dobrý výsledek, začínám zase nakupovat!
Nebudu to nijak přehánět, ale my na pár drobností nemáme vůbec nic, tak to chcem postupně pořídit.
Aluško, to jsou krásný zážitky z dovolený, tak ať to pokračuje ve stejném duchu, hlavně bez nějakých problémů a komplikací!
Musím jít ven, manža na mě volá, ať jdu kouknout co hezkého zase udělali, tak valím. Zase večer pa I.
Ještě jsem si vzpomněla, opožděně:
Terulko, všechno nejlepší k narozeninám!
**Ahooooj děvčata ![]()
Jakpak si užíváte sluníčka??
Jiřko** udělala jsi mi takový chutě,že jsem si asi kolem 11 dělala teda pomazánku taky
.A taky byla móóc dobrá
No i puberta dokáže mít i světlý stránky
.A co vůbec Gabka a Kubík jak vůbec oni taky se těší??
Kitty neporadila bys nějaký internetový stránky???
Jituš to je ale pěkná zábava plnit skříň ne??Já mám vždycky spíš problém,že mám už moc věcí a nevim co s nima
![]()
Aluško závidím výlety a teplíčko ![]()
Tak se mějte krásně a užívejte sluníčko dokud to jde.
Pa Markéta
Ivčo to je dobře,že je ti už líp
Držímě pěsti budeme na tebe myslet.Co si tak pamatuju tak ty jsi zdravotní sestra že??Kdy si šla na neschopenku?? ![]()