Poradna duly
Jana Čurdová
Kitty gratulujem ti................
si sikulka................ ![]()
Markysek........ ja som ho kupovala spolu s kocikom.......ale je to emitex 3v1 a u nas stoji okolo 1600sk a ked je v akcii tak okolo 1000sk.......... ![]()
Ahoj holky,
teď jsem Vás dva dny zanedbávala
, včera pršelo a manžílek nepracoval venku, tak jsme měli po dlouhé době aspoň chvilku pro sebe, no a dnes mi bylo zase
Možná taky pracují nervy, kvůli těm výsledkům…
Každopádně - Bramburko , teda tomu se říká den blbec s velkým B
Safiro , chápu tvé pocity z amnia, mám podobný zážitek, ale co bych pro miminko neudělala … teď už jen ty výsledky, věřím, že všechno bude O.K.
Jinak se snažím být v klidu, dokonce jsem si na zítra domluvila oslavný oběd s kamoškama těhulkama, takže všechno dobře dopadne.
Napíšu vám zase zítra. Jo, ještě prosím o radu, jak velký je potřeba ten fusak na mimčo, říkala jsem si, že stejně budeme potřebovat do autosedačky a narazila jsem na aukci na jeden moc hezký, ale je velký skoro metr, tak nevím, jestli se mi to tam vejde. Jo a když jsou tam otvory, tak to asi bude na pásy
tak to asi půjde do té autosedačky, no ne?!
Jiřko , závin mńam, mňam, a my měli dnes k obědu zeleninové lečo.
Alla , vítej z dovolené ![]()
Tak a už si nevzpomenu co jsem vám ještě chtěla, tak příště.
Dobrou noc I.
Kitty, taky moooc gratuluju ![]()
A jdu žehlit
, ať tady to prádlo dlouho nestraší.
Markéto ta tvoje kolegyně je divná
, Já si myslím,že ho na sourozence vůbec nepřipravila a jak se narodil tak ho nezapojili.Mám tady v baráku taky jednu maminu a ta má dva kluky jeden je v učení a ten mladší má 4.Ten starší je na toho malého jak pes no hrůza,ale zavinila si to sama to bylo pořád jenom Adámek a na Danka jenom útočila k malému se nesměl přiblížit apořád ho vyhazovala ať jde na víkend k babičce anebo k taťkovi
Adámka má s druhým manželem.
Já mám Samuelka od Nikolky je o 17 let ml. od Martina o 14 a od Kiki o 9 let a prcka všichni zbožňují starají se o něho jak se narodil se hádali kdo půjde první vozit
.Opravdu mi pomůžou když potřebují vařit tak ho nakrmí,zabaví
. Takže na tu káču se vykašly a uvidíš,že to bude úplně vpoho ![]()
Kitty moc gratuluji jsi šikovná ![]()
Ahojky všem!
Jituš tak bramboračku taky milujem, dokonce manžel byl ten co jí navrhnul do seznámku.
Allo mi taky hrozně rádi cestujem, nikdy nejedeme rovnou do Marseille a potom zpátky, ale stavujem se cestou v různých městech a Alžírsku taky jezdíme po všech čertech, dokonce se chystáme na Saharu, ale to až nebudu těhu, navíc na Saharu je to z hlavního města stejně daleko jako z Prahy do Alžírska, takže musíme letadlem, ale manžel řikal, že v létě je to o zdraví, takže jedině až pojedem někdy v zimě.
Vladi držim palečky ať se Verunka brzo uzdraví, je to hrozný, když jsou dětičky nemocný, kolikrát si řikám, že by bylo lepší kdybych to mohla vzít nějak na sebe za syna.
Ivčo dofám, že výsleky dopadnou dobře.
Markýsku kolegyně je teda pěkně padlá na hlavu a synáček bude celej po ní. Přece jestliže dáváš dost lásky synovi, tak nemá důvod žárlit a chovat se nehezky. Uvidíš, že bude všechno v pořádku a kluk bude mít miminko rád. Já mám taky dost strach, že Akrimek bude žárlit a tak ho už teď ujišťuju, že ho miluju a nezmění se to tim, že se narodí mímo, ale Akrimek je ještě malej a ty už máš doma velkýho rozumnýho chlapa.
Kitty velikánská gratulace, jsi šikulka
Tak zatim dobrou noc Terka
KITTY tiež sa pripájam s gratuláciou!!!!
to je pocit, že to už máš za sebou, že? a to si mala I. alebo II.stupeň
Ahoj holky.
Tak zítra se asi pojedu po mooooc dlouhé době podívat,jak vypadá můj doktor.Jen pro jistotu.
alla
Ahoj Ali.My jsem dumali nad jmény,tak dlouho,až jsem se shodli.Pokud toho Theodora fakt nechceš,tak neustupuj.Neboj.Na něco určitě přijdete.
Ještě je čas.
Jituš1
Ten můj sní taky všechno.Až na volské oko,čočku na husto a ještě jednu věc,ale teď si nemůžu vzpomenout.A to je ten problém.Když já nemám zrovna na nic chuť a zeptám se.co uvařit,tak mi řekne,ať uvařím co chci.
Takže vlastně rada žádná. ![]()
Máš pěknou dcerku.
vladi1
To je dobře,že už je verunce líp.
Safira
Ahoj Moniko.Ten kočárek je moc pěkný.Mám pocit,že ho má kamarádka.Jestli je to on,tak se moooc dobře vozí.
Markýsek
Ahoj Marky.Neboj.Jiřík už je velký. Tomu snadno vysvětlíš,jak to s miminkama chodí. Když bude v obraze,tak potom nebude tolik v šoku.
Myslím si,že je to o dost horší,když jsou děti blízko u sebe. Ti malí ještě nedokážou pochopit o co jde. I když určitě záleží na přístupu rodičů. Kamarádka má dcery od sebe něco přes rok.Tu starší 8 měsíců kojila.A pak se divila,že tak vyvádí,když přišlo mimčo. Já mám zase celkem starch,co Gabka.Kuba byl (a je ) skvělý brácha.O toho se nebojím.Ale Gabka? Přece jenom jsou to jiné povahy…No necháme se překvapit. ![]()
bramburka81
Ahoj Báro.Téda to byl den.Doufám,že ten dnešní už bude v pohodě.
Neomlouvej se,že si stěžuješ.Kde jinde by sis taky mohla postěžovat.
Jsme tu přece od toho. ![]()
KalinkaIvča
Ahoj Ivčo.Tak jak? Všechno v pořádku.Jak jinak,že jo?
Užij si ten oslavný oběd. ![]()
Všem díky za tipy k obědu.Klidně pokračujte.
Nápadů není nikdy dost.
To je zase román,co?
Pa pa J.
Ahoj holciny.
Kitty jsi BOREC!
Jinak dnes probehla kontrola,rekla jsem dr.ze mam pichani a krece v podbrisku a vcera vecer to bylo nejak intenzivni,ale byla jsem po dlouhe dobe na dlouhe prochazce tak asi z toho kazdopadne mi dal rozpustne magnesium a rekl,ze se mam chovat jako penzista a ze pokud to pichani bude vickrat za den mam prijit.
Kalinkoivco dalsi KO 1.8.
Ahoj těhulky!
Tak po probdělé noci a všelijakých snech jsem se odhodla zavolat na tu genetiku, a tam mi řekli, že výsledky ještě nejsou!
že až zítra to začnou barvit a odečítat ...... mají sklus dva dny kvůli těm svátkům
, ach jo, jestli mě to prej uklidní, tak maminky co na amniu byly se mnou jsou na tom stejně ![]()
Fakt jsem zklamaná, ta nejistota, to je nejhorší
![]()
Mám volat začátkem příštího týdne, pak to paní změnila na prostředek týdne … každopádně volám v pondělí, jdeme na ten screeningovej UZ, tak už bych to chtěla vědět
, tak uvidíme, jestli už to budou mít …
No, každopadně se začínám chystat a na ten oslavnej oběd jedu! Tak se zatím mějte hezky, jdu se rozptýlit ![]()
Pa večer I.
ivco , tak to je blby… ale jestli te to uklidni, tak takovyhle problemy jsme mely v listopadu taky, ze vysledky jeste nebyly, i kdyz mely byt
. uplne si dovedu predstavit, jak se citis, kdyz uz se tam odhodlas zavolat, srdce az v krku, a ono nic… tak se drz, nemysli na to (lehko se rekne, co?), nech si chutnat, a neboj, o co delsi je cekani, o to lepsi budou vysledky!!!
Ahoj holky,
tedy Ivčo to tě napínají viď? Mě to brali taky těsně před těmi svátky tak mě asi taky picne když ještě výsledky nebudou
.Pořád na to myslím a odpočítávám každý den.Ještě,že příští týden letím na tu dovču,aspoň se odreaguji a nebudu na to myslet
.A nech si chutnat na obědu
![]()
Parfumelo ty máš nějaké rozpustné magnezko? Já jsem vyfásla tablety a taky mám mít klid a procházky prý úplně minimální
.No jo ale kdo to za mě tady uklidí to tedy nevím stejně dneska musím aspoň trochu,ale třeští mi palice a vůbec se mi nechce
.
Jirabobes jéžíš ty máš dlouhý nick
jak ti mám psát zkráceně? já jdu dneska dělat bramborové šišky s mákem a polévka je ze včera nudličková.Děcka jak byli malí tak když jsem se ptala jakou chtějí polévku tak vždycky říkali tu vodu s nudlemi
.
Tak jdu na ten náš binec tady ![]()
Monika
Ahoj holky,
Ivčo,to je mi líto,že nemáš ještě výsledky a musíš čekat do příštího týdne.Doufam,že jsi si užila alespon ten oběd.
Kitty,velká gratulace.,ted už si hezky užívej těhu.
Verča,už je v plné formě,ale jsem ráda,že je jí konečně dobře.V pondělí jdem na kontrolu,tak snad budem moc chodit ven,doma se těžko zabavuje.
Zatim pa.
Ahoj,
Barunka spí, tak jdu rychle něco napsat ![]()
KalinkaIvča , to je na nic s těma výsledkama
Člověk si myslí, že už to čekání skončí a oni to zase prodlouží. Taky s tím mohli počítat a říct ti, ať zavoláš později. Užij si slavnostní oběd, dejte si s mimískem něco moooc dobrého ![]()
Safiro , budu držet palce, ať jdou výsledky z amnia dobré. Dovča je dobrý způsob, jak na to přestat myslet ![]()
Markýsku , z řečí kolegyně si nic nedělej. Všechno je to o přístupu. Já teda zatím zkušenost nemám, teprve mě to čeká, ale myslím, že když dáváš lásku najevo všem, tak by neměl být problém. A je taky rozdíl, jestli máš doma puberťáka, který má rozum nebo dvouleté dítě, kterému těžko něco vysvětlíš.
Parfumelo , chovat se jak penzista
to je dobrý. Tak se šetři ![]()
U nás nic nového. Začínám přemýšet, co koupíme Barči k druhým narozeninám, má je začátkem září. Nechci nic shánět na poslední chvíli. Nejspíš to vyhraje kuchyňka, ale je jich tolik, že nevím, kterou vybrat. Nemáte některá zkušenost?
Ještě jsem chtěla poděkovat za pochvalu naší princezny ![]()
Mějte se ![]()
Ahoj všem, už jsme doma z dovolené, bylo hezky, teď vše doprat a uklidit.
Ivčo , co ty výsledky? Nestíhám ještě dočíst, postřehla jsem, že jsme se rozrostly a že dneska máš volat, a jsem z toho sama taky nervózní! Moc držím palce a honem piš!