Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte a krásne dobré ránko
ja už hodinku zarezávam v práci, zatiaľ sa to dá, nesvieti tu slnko, ale poobede to bude strašné.
blahoželám všetkým k dobrým výsledkom.
ja idem 31.7. aj na krv.
minule keď som bola, bola som aj na UZV, tiež som si pýtala foto, ale bohužiaľ, že nedávajú. tak nebudem mať žiadnu pamiatku. a čo sa týka pohlavia, bolo dobre vidieť, lebo lekár mi ho chcel stále povedať, ale manžel to nechce vedieť. tak škoda.
a už začali aj poriadne pohyby v brušku.
a už mi začína byť aj lepšie. ale za víkend som schudla kilo, ale to je aj tým teplom , nechutí tak jesť.
tak pekný deň a dúfam že sa v tom teple neroztopíme ![]()
Ahoj všem!
Holky Slovenky, vy to celkem odrbavate! Uz jsem si rikala, kde jste a dneska koukam, ze jste ok!
Vy me bavite, jak resite ty kila! Ja bych naopak byla stestim bez sebe, ze nepribiram! Jeste se da vsecko krasne dohnat. V druhem tehu jsem do 6. mesice mela jen kilo nahore, pan doktor uz me utesoval, ze staci i 3 kila a do porodky jsem jela s 12 kg nahore! Pak mi totiz zakazoval pohyb, tak jsem lenosila …
Hezky den, kdo ma klimu at si ji pusti, my ostatni vyrazime k vode. Hura!
Neprihlasena Katka
(me se totiz nechce klikat furt sem a tam)
Hele sory, ja nejsem zadny Lucik! Jsem kdyz uz tak anonym! Jinak teda Katka.
ahojte kočky, našla som taký krásny metrík a nechce mi fungovať, neviete mi poradiť
skopirovala som ju kompletne celu, aj som ju ručne prepísala a aj tak to nejde
skus pozrieť na www.lafemmebonita.com sú naozaj pekné, je tam žena s bruškom a vo vnútri je mimino
Ahojte, zrovna jsem vás dočetla a vyrážíme k vodě.
Jen upřesním, že placenta zasahující do dolní stěny dělohy podle dostupných informací znamená, že může přijít krvácení, se kterým mám jet ihned do nemocnice.
Jinak žádná zbytečně těžká námaha.
Ale prý se to může spravit.
http://image.lafemmebonita.com/c/bg353336.jpg
ja som zas tento nevidela tam...... ![]()
to je cudne....... ![]()
tak si okopiruj tento co som ti ja urobila cez vlastnosti......a uloz si ho…ked ti to nejde… ![]()
tak presne tento som skúšala, že su pekné
ja to tu už asi nevydržím, za pol hodky to už balím, tiež musia brať na mňa ohľad
zabulienka píše:
tak presne tento som skúšala, že su pekné
ja to tu už asi nevydržím, za pol hodky to už balím, tiež musia brať na mňa ohľad
ZAbulienko, musis to ulozit v nastaveni v diskuzi a ne v osobnim!!!!
Jinak to mas OK
Ahoj holky,
tak jsem se vrátila z KO a vše je OK, prcek je trochu větší, ale prý kluci to tak mají. Taky mi dělali ultrazvuk čípku a je prý dostatečně dlouhý
.
Vážíme 300 g. Jinak jsem se ptala i na ty houby a nevidí žádný důvod proč je nejíst. To je dobře, protože já se láduji bramboračkou s hříbkama
. Jinak mám krásnou fotečku, tak jí naskenuji a šupnu do galérky.
Ty nové metříky jsou moc hezké.
Měla bych nějaké dotazy, kupujete někdo ten speciální koš na pleny? A co kyblík na koupání? Bolí vás někoho záda? Mě začaly bolesti v kříži, tak dneska běžím na těhu cvičení.
tak se mějte krásně a opatrujte bříška
Radko díky za zprávu o houbách a moc moc moc gratuluji k úspěšné kontrole. Ten koš na plenky mám, ale vlastně jen proto, že mi ho dovezla přítelova sestra z Anglie a vyšel tam na 500,–. U nás stojí jednou tolik, což už bych hodně váhala. Ale je pravda, že ten kdo ho z mých kamarádek má, tak si to moooooc chválí. ![]()