PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
18.7.07 21:25

Ahoj holky.

Radka75
Radko,no nevím,jestli vám půjčím Kubu.Do Prahy pošlu toho,který bude víc zlobit.Jo? :wink: :lol:
S tou prací ti to teda vůbec nezávidím.Ale rozhodně si stůj za svým a na přesčasy se jim vykašly.Oni tě nemůžou nijak donutit. U mě se o to pokoušel můj šéf (omlouvá ho jen to,že je to polákorakušák),tak jsem šla na nemocenskou.A co mohl?Nic. :lol: Ale to už bylo dáááávno.Moc dávno.To jsem byla ještě mladá. :lol:

bramburka81
Ahoj Báro.Taky je mi v tom vedru hrozně.Teď poslední 2 dny raději sedím doma.A děti se osvěžují ve vaničce na balkóně.Už se těším,až nebudou taková vedra. Ještě,že obr břicho budeme mít až v chladnu. :wink: :lol:
U nás cvičení o prázninách není.Tak začnu chodit až v září.Pokud bude místo.Ale až se uzdravím (někdy snad),tak začnu cvičit doma.Mám velký balón i overball.Sehnala jsem si DVD cvičení pro těhotné a dostala jsem DVD se cvičením od RBP.Mám i malou knížečku.Ale ještě jsem se do ní nekoukala. :oops: Snad se na to budu moci co nejdřív vrhnout.Už mě taky bolí záda a někdy i kyčle.
Lehítko budu mít www.babymax.cz/…bozi-86.html. Na těhle stránkách je asi nejlevnější.A je fakt super,že má i vibrace.Jen škoda,že jsou jemné.Byla bych radši,kdyby byly větší.Ale apoň něco. :wink: A je na dlouho.Ne jenom na 8,9 měsíců.

Dobrou noc.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
18.7.07 22:36

Sabiko , hlavně, že to berete s nadhledem :D A vyberte pěkný koberec. Málem bych zapomněla, gratuluju ke kontrole.

Bramburko, s těma nohama je to na nic :roll: Taky se brzy začnu stydět chodit v sukni, začínají mi vylézat křečáky a praskat žilky. Vůbec nevím, co s tím budu dělat.

Radko , tak mi připadá, že zaměstnavatelé se domluvili a zkoušení na těhulky, co vydrží. Slyším to od spousty holek. Že nehledají náhradu a myslí si, že v práci vydrží snad až do porodu. Taky jsem to zažila, teď už vím, jak jsem byla blbá a měla si nechat napsat neschopenku co nejdřív :) Šéf (mladý podnikatel, co stále jen řešil trable s přítelkyní) si neuvědomoval, že můžu mít taky zdravotní problémy a když už se to s ním nedalo vydržet, tak jsem mu s tím sekla ze dne na den… Ono tam toho bylo víc :x

Jirabobes , tatínek může být rád, že máte spoustu věcí po dětech a neutrácíš daleko víc :lol: Taky se chystám nějaké věci objednat a asi to rovnou spojím s dárkama pro malou na Vánoce.

Nevím, jestli se sem zítra dostanu. V pátek vyrážíme na genetiku, nervozita se zatím nedostavila, ale zítra mě to určitě nemine.

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.7.07 09:36

Jituš - držím moc palce

holky jdu z kontroly - vše ok, slyšela jsem srdíčko, moc hezký. jinak vše v pořádku, UTZ příští týden.

už mám na poště věcičky pro mimi, tak se těším, že to manža vyzvedne a budu se tím hrabat…

jo a sousedka říkala, že budu mít kluka, abych jí věřila… tak nevim, kdo bude teda mít sakra tu holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.7.07 09:38

jo ještě TP opraven na 4/12 jestli jsem to ještě nepsala.

a práce - u nás možná hledají, možná ne, ale je mi to fuk…
už jsem rezignovala a pokud nemusím práci navíc nedělám, nebo pomalu. přesčasy max. do 0,5 hodiny a v 17 valím domu. musím si totiž číst :lol: :lol: :lol:

Radko, soucítím s tebou, protože u nás je to stejné v práci… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.7.07 10:39

Ahoj těhulky,

už jsem se sem večer nedostala .....

Kitty , gratulace k úspěšné kontrole :srdce: , ještě miminko vidět na tom UZ, třeba prozradí co „je zač“ :lol:

Jitus , držím pěsti, ať všechno doooobře dopadne :huban:

Holky pracující, teda, takhle s Váma jednat, místo aby byli rádi, že do té práce chodíte :evil: Děsný …

Jinak my s pohybama pořád jako nic moc (bublinky?), naštěstí záda ani nohy nějak nebolí, tak snad to tak zůstane.

No a proč jsem se včera zdržela ...... po návštěvě kamarádek jsme s Milanem šli na jedno a po návratu jsme zjistili, že se prostě nedá v tom hicu spát, tak jsme jeli do Jihlavy do tesca koupit větrák. No a ještě jsme koupili troje novorozenecké dupačky Honzíkovi :oops: ..... no za 400 kč, nekupte to :wink: . Nicméně u pokladny jsem platila kartou a asi jsem nějak nepozorně odložila peněženku no a přišla jsem o ní. Asi tam zrovna byl nějaký chmaták 8O ..... no, měla jsem tam akorát pětistovku, ale co mě drtí nejvíc, všechny doklady :? … tak jsme ještě jeli na policii nahlásit odcizení dokladů - tam jsme byli 1,5 hodiny :roll: , no domů jsme přijeli o půl jedné v noci, chjo. No a tak jdu postupně vyřizovat ty doklady a koupit novou peněženku ..... to mám jít ještě dnaska na kafe s kámoškama ze školy, vůbec se mi nechce, ale spojím to s tím vyřizováním :?
No, hlavně že Honzík je zdravý, akorát nás ty dupajdy vyšly trošku dráž :lol:

Sabiko , voda v bytě, to je teda katastrofa, to radši oběhám ty úřady :roll:

Tak zatím pa I.

PS: Údaje do tabulky doplním, jen co bude troška času, ju?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.7.07 11:33

Ahoj holky.
Právě se mi dělá na oběd zemlbába.Mňam.

KalinkaIvča
Teda Ivčo,to byl včera večer. 8O Tak drahé dupačky? :wink: No,tak dobře vyřiď.

Sabiko Jak tu někdo psal,je super,že to bereš takhle s nadhledem.Mě by asi piclo.

Všem, které mají za sebou úspěšnou kontrolu moc gratuluju.
Všem, co je kontrola ještě čeká držím pěsti.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.7.07 14:31

Kalinko to je smůla - ale vidím, že v tom zapomínání nejsem sama. já vůbec nevím,jak to bude pokračovat. no teda…

holky dneska letím z práce domu konečně číst v klídku se těšim… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.7.07 16:43

Ahoj devcatka.
Tak vysledky z AFP nebo jak se tomu tripl testu nadava jsou v poradku jen ty pohyby furt.Jsem cela nedockava. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.7.07 16:52

Parfumelo vždyť jsi teprve 17 tt, tak to máš ještě 2-3 týdny čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.7.07 19:31

Ahoj holky,
gratuluce všem k úspěšným KO a držím palečky těm, co čekají na výsledky.¨
S tou peněžkou je to pech a hlavně ty doklady, to by mě teda mrsklo.
No nám zase soused vytopil a to máme po rekonstrukci, takže ta krásná koupelna a záchod mají mokrou zeď :-(
Jinak jsem dnes byla zase cvičit, ale záda mě bolí pořád. Dnes už od deseti od rána,.Jestli se to bude zhoršovat, tak v práci stejně dlouho nevydržím!! O víkendu si tam odvezu míč, třeba to bude lepší.

Tak se mějte krásně, začíná pršet, tak se třeba ochladí.

Tak teď jsem spráskala meloun a hned je mi lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.7.07 20:10

Kitty ja vim,ale tak jsem nedockavka vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.7.07 20:43

Ahojky,

parfumela - já taky pořád nic :( :( :( . nic si z toho nedělej! ještě máme čas.. :wink: .Ale už se taky moc těším… :)

Ivco - to je pech. :roll:

JItus - myslím na Tebe a dej hned vědět, jak jsi dopadla :! :! :!

Já jsme dnes byla u zubaře :! . Tak mi opravil jeden zub. Asi před měsícem mi kousek upad.. a obrousil mi zubní kámen :roll: . Jsem ráda, ale to je něco … To jsou zvuky!!

Tak se mějte.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.7.07 07:24

parfumelo, Leno, s pohybama si nedelejte hlavu, moje kamaradka je zacala citit az od 23 tydne, ja je citim jen kdyz ciham a jsou slaboucke, casto je nejde citit i pres tepnu u pupiku, nekdy jsou znatelnejsi, ale zalezi … takze vydrzet, ono to prijde …

jinak se pridavam k tem, co si tu stezovaly na bolesti nohou, zad a krecovy zily … me boli nozky od tapani tady po vyletech, a taky vecer v krizi, nekdy mam problem zvednout se, kdyz jsem lezela na zadech s nohama natazenyma :) … krecaky jeste nevylezly, ale ono to prijde, mam takovou blbou svetlou kuzi a asi to bude i v rodine … mic mam doma, tady samozrejme necvicim, jen to chozeni po horach a mestech, coz mi taky dava zabrat … nastesti mi prestaly takovym tempem rust prsa, jinak by se k ostatnim radostem pridaly jeste strije … je se na co tesit :lol: :lol:

KalinkoIvco, gratuluji k dobrym vysledkum … a taky vsem ostatnim, mejte se fajn, pupikum trikrat slava …

a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.7.07 08:15

Ahoj holhy.
Mate pravdu s tema pohybama no :) my to tedy s Lenou vydrzime vid ono nam nic jineho ani nezbyva.Teda reknu vam tech kluciku tady bude asi prevaha,my jdem na velky ultrazvuk az 13.8.ale kazdy mi tvrdi podle bricha holcicka jenze zname to ze.Mam ho takove siroke do stran,ale to ja jsem se celkem cela rozsirila spis do stran no,alespon budemem mit po porodu co delat.
Nic mejte krasny den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.7.07 09:03

Parfumelo nechci tě zklamat,ale to s tvarem břicha jsou jen pověry.Já jsem měla u Kuby takové,jaké popisuješ ty a u Gabky takové víc dopředu,skoro až špičaté.Teď si ještě netroufnu určit tvar.Je to takové mezi.Až později se ukáže jak to bude vypadat.Ale stejně už víme,kdo se to tam schovává. :wink: To samé s nevolnostmi…U Kuby žádné.U Gabky zvracení i 6× denně a teď celý den špatně a zvracení téměř pořád.Jsme mysleli,že to bude holka,když mě tolik trápí.A hele ho,kluka jednoho. :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital