Poradna duly
Jana Čurdová
Martina , všechno nejlepší k narozeninám
, opravdu krásný dáreček
![]()
KalinkaIvča píše:
Martina , všechno nejlepší k narozeninám, opravdu krásný dáreček
![]()
![]()
dakujem Kalinka................. ![]()
Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO
alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 20.12. / KO 13.8.
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12. bramburka81 - Bára / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12. / KO 20.8., oGTT 9.8.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12.
EvickaS - Eva / 28 let / Valašsko / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / - / TP 6.12./19.12. / KO 23.7. , UZ 16.7. Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12. jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 13.8. Jitus1 - Jitka / 30 let / Třebíčsko / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 19.12. / KO 30.7. KalinkaIvča - Ivana / 26 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 30.11. / KO 14.8.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 4.12. / UZ 26.7. Knoflice - Kateřina / 29 let / Ostrava / 2 dítka / - / - / TP 8.12. Lena1 - Lenka / 29 let / Jičín / zatím nemá / svobodná / TP 17.12. / KO 26.7.
Markýsek - Markéta / 33 let / - / 1 dítko / 15 let / vdaná / TP 31.12. / KO 16.7.
MartinaSK - Martina / - / SR - Kalinovo / 1 dítko / 8 let / rozvedená / TP 17.12. / KO 26.7.
Parfumela - Míša / 23 let / Bílina u Teplic / zatím nemá / - / TP 30.12. / KO 1.8., UZ 13.8. Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP 12.12. / KO 17.8.
Sabika - Hana / 24 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 24.12./31.12 / KO 22.8.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12. Terulka - Tereza / 28 let / Praha / 1 dítko / 6 let / vdaná / TP 5.12. / KO 5.9. oGTT 30.8.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 4.12. zabulienka - - / 30 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11. / KO 31.7.
Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 1 : chlapečci 5 : překvapení 4
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0
Holky, koukněte na tabulku, zda je to v pořádku, jestli jste někdo ještě psal pohlaví a není to tam, tak mi to zopakujte, prosím, sice jsem to zpětně pročítala, ale mohla jsem překouknout..... Díky I.
kalinka mozes dat tuto tabulku na koniec zoznamu aby vedeli holky v ktorom su mesiaci........to je taky napad........ak chces tak ho tam daj,ked nie nevadi............. ![]()
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0
a este nas mozes zoradit podla toho ako budeme rodit......... ![]()
pozdejsie sa nam to bude hodit.................... ![]()
a ak budu vediet holky mena miminiek tak ich potom tam mozes tiez pripisat................ ![]()
Martina , neee, jen povídej, každý nápad se hodí ![]()
ty měsíce jsou super, třeba já osobně v tom tápu..... tak už to tam je no a přeházet nás podle TP je taky dobrý, kouknu na to až zase bude chvilka ![]()
KalinkaIvča píše:
Martina , neee, jen povídej, každý nápad se hodí
ty měsíce jsou super, třeba já osobně v tom tápu..... tak už to tam je no a přeházet nás podle TP je taky dobrý, kouknu na to až zase bude chvilka
Holky,dík za radu s tou močí.
Ivčo,sice jdu na ulrazvuk až 30.7,ale můžeš mi tam napsat překvapení,protože si to říct nenechám.
Dneska jsem vlezla na váhu a mam o 3 kila víc než na poslední kontrole,je to zatim vše co jsem přibrala,ale během 4 týdnů,to bude asi pan doktor koukat.
Hezký večer.
Ahoj holky,
Jituš - tak velká gratulace k první holčičce, třeba se to teď více rozjede:-)
Já s těma měsícema mám taky problém, spíš říkám v jakém jsem týdnu.
Takže dobrý nápad, díky
Za pár týdnů už budeme v šestým, toto utíká
Moč - já nosím počůrané testovací papírky a prý to jedno, kdy je počůrám ![]()
Vítám novou těhulku anonymní!
Jinak to vedro je děs, ještě že máme v práci klimošku. Jo dnes se konečně začalo řešit, jak mám zvládat tolik práce navíc. No aspoň jsem docílila toho, že už to konečně pochopili, sice práci nepřerozdělili, ale aspoň nebude dusno až to nebudu zvládat. No a jedna nová účetní by mohla nastoupit už v srpnu, tak snad se blýská na lepší časy ![]()
Jinak hlásím, že už asi také začínám cítit ty pohyby. Je to jako by mě kleplo miniaturní kladívko zevnitř břicha, tak snad je to ono
Ale zatím to cítím jen když ležím na břiše (nebojte jen napůl).
Jo a taky mám dobrou zprávu o té mojí kamarádce, které vyoperovali nádor z hlavy. Už má po všech operacích, pustili ji již z JIPky na normální oddělení a komunikuje!! Sice se musí naučit znovu chodit a s motorikou to má špatný, ale věříme, že to brzo zvládne. S psychikou je to trochu horší, protože měsíční Darju ještě neviděla a moc se jí stýská i po druhé dcerce a taky má strach, aby se jí to nevrátilo. Snažím se za ní chodit 2× týdně a mám fakt dobrý pocit, že se to všechno zlepšuje. Tak díky moc, že jste jí držely palce.
Jé holky ještě mám dotaz, jak se zařídí rychlý porod? To by se mi moc líbilo, moje mamka rodila 2 dny, tak mám trochu obavy. Jinak dulu neplánujeme, ale budu mít konkrétního porodníka, který mě odrodí (teda doufám, že se dostaví!!).
Tak vám přeji krásný víkend
Radka75
Ahoj Radko.To je paráda,že to tak dobře s tou tvou kamarádkou dopadlo.Teď už to bude jenom lepší a lepší.
Gratuluju k pohybům.
Já si myslím,že nikdo neovlivní jaký bude mít porod.Ale to je jen můj názor.Podle mě záleží na přírodě.
MartinaSK
Martino,všechno nejlepší k narozeninám.
Opravdu moc pěkný dárek.
![]()
Jitus gratuluji k holcicke........ ![]()
radka tvojej kamaradke drzim palce aby to zas bolo dobre....... ![]()