Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Tak dnešek byl fakt náročný.Díky za podporu. Bylo fajn,že ti moji ďáblíci usli po obědě.A spali až do čtyř hodin
Tak jsem je vzala ven (Kuba na kole a Gabka na motorce),ať se unaví a usnou v celkem normální dobu.
Teď jsou už v posteli,ale ještě zdaleka neusli.Tak snad do půl hoďky zaberou.A zítra by mě mohli nechat spát aspoň do 8.00.
Parfumela
Ahoj Míšo.Přidávám se k předběžným gratulantům. ![]()
Taky jsem se brali v srpnu (21.8.2004).To už byla v bříšku Gabka.Bylo přesně na den po 5 letech a 5 měsících známosti.
Taky se nám to dobře pamatuje.Začli jsme spolu chodit na 1.jarní den…a 5let a 5 měsíců na to jsme se brali (na Vpád vojsk varšavské smlouvy…nebo tak nějak.)
Kuba je narozený na 3 krále.Já na VŘSR.Gabka má jmeniny na MDŽ.A na Jakuba je narozený můj taťka. Jsou to všechno náhody,ale docela dobré.Že? ![]()
Jdu spravit Marťovi monterky a pak už budu mít konečně vegeeeet. ![]()
Tak se pěkně vyspěte.Pa pa J.
ahoj holky, je fajn, ze je vam porad k cemu gratulovat … takze parfumelo, vse nej k svatbe, at vam vsechno vychazi …
musim tedy na sebe taky prasknout, ze u nas snad svatba bude nekdy na jare ci v lete pristiho roku, chteli jsme letos, ale nakonec jsme se pustili do mimica a svatbu nechame na pozdeji ![]()
koukala jsem do tabulky, myslela jsem, jak jsem na zacatku prosince, a pak ejhle, tolik z vas me predbehlo
…
ted jedeme na dovolene na sever, takze doufam v lepsi teploty, ale jinak je stale vse skvele, je mi dobre a to je hlavni, ackoli samozrejme pochyb mam spousta … asi budu starostliva matka … snad ne prehnane
… domu se zacinam tesit (krome jidla
) na kulturu a pripravu domacnosti na mimco ..
uzivejte leta a miminek v briscich, ahojky!
Ahoj holky.
Tak dneska už bude určitě líp.
Gabka vstala v 7 (Kuba o půl hoďky později) a má dobrou náladu.
Taťka má jen do dvou.Pak jdem ven.Doufám,že nebude pršet. Budu muchlat měsíční miminko.
Teda,pokud mi ho jeho mamka svěří.
![]()
Aluška
Ahoj.Je moc dobře,že se máš skvěle.
U nás (Ostravsko)se prý má od zítřka ochladit.No nevím.Už teď je tam 25 stupňů.
Jéé,další budoucí nevěsta. ![]()
Opatruj se tam,na těch cestách.
Taky bych už chtěla připravovat domácnost na miminko.Ale ještě nemám postýlku.
A budu muset přestavět ložnici.Sice už vím jak,ale bude to ještě zajímavé.No a nejvíc se těším,až budeme předělávat celý byt.(tak za 2 roky)Až půjde malý do postele(asi v roce a půl).K dětem do pokoje by se moc nevešel,tak kromě kuchyně,budeme přestěhovávat celý byt.Strašně mě baví plánování.kde co bude.
Ale to je ještě moře času.
Dneska nebo zítra mi přijde ta sedačka(lehátko) pro Radka.Plus další hračky.Už se těším. ![]()
Půjdu asi vyvenčit ratolesti.
Pa pa J.
prajem krásne dobré ránko
oslávenkyňam prajem všetko najlepšie
tá tabuľka je suprová, my budeme mať prekvapenie, ale mená sú Emma alebo Lukáš ![]()
Krasne ranko, zdravim vsechny po vikendu, ktery byl bajecny…jo a hlasim taky prvni pohyby, tedy jestli je to ono, je presne jak uz se tady psalo - jako kdyz tukne jemne kladivko
Prosim taky zaradit do seznamku- TP 22.12.2007, KO 8.8.2007 a kontrolni UTZ 9.8.2007, chlapeček se bude jmenovat Alex, jinak mi bude v srpnu 28 let a jsem z Brna, jo a Alex bude moje prvni mimi ![]()
No nic jdu neco pracovat, zatim mame v praci dobre…
zatim papa
PS: musim jeste doladit metrik
sevca
ahoj holky,
kdo měl narozky gratuluju a Parfumele taky gratulace ke svatbě. doufám,že nebudete mít takové vedro, abyste si užili.
jinak já se pokoušela lenošit celý víkend, docela se mi to dařilo. byli jsme se zase podívat na kočárek, chtěla jsem vidět ještě jednu barvu, takže těď čekáme co nám řeknou za pohlaví a pak se rozhodnu.
PArfumele gratulujem predbezne k svadbe… ![]()
Kitty a aky kocik ste vybrali????
parfumelo Gratulace ke svatbě ![]()
u nás se svatba konat nebude, přítel razí heslo, že to není nutné a já jsem se musela přizpůsobit ![]()
kamarádce se v sobotu narodila holčička Anežka, tak půjdeme dneska okukovat, se těším ![]()
alla
Ahoj Ali.U nás to bylo taky tak.Jen s tím rozdílem,že ani mě to nepřipadalo nutné.A ani nepřipadá.
Žili jsme spolu s tím,že se jednou vezmeme. No a jednou jsem prostě dostala chuť se vdávat.Zničeho nic.
A Martin mi tehdy řekl:„Když to všechno zařídíš,tak svatba může být.“Tak jsem si to zařídila.Tead až na „hostinu“.Tu mi zajistila mamka.Měli jsme kdysi uzavřenou sázku a výhra byla úhrada svatby.Tak jsem si nechala zaplatit „jen“ odvoz a baštu s pitím. Bylo to celkem narychlo,tak ať to mamku nestojí jmění.
Ale byla to parááááda.
![]()
Z procházky nic nebylo.
Děti chtěli být doma a koukat na pohádku.
Snad nám bude odpoledne počasí přát.Ať nesedíme doma celý den.
Pa pa J.
Jiřko, ahoj
u nás je to složitější, já se vdávat chtěla a moc, bohužel přítel má negativní názor na svatbu a v podstatě ten názor za 6 let co jsme spolu nezměnil ![]()
je to právník, tak asi moc často vidí, jak to dopadá ![]()
už to neřeším, momentálně jsem šťastná, že budeme mít mimi, protože to jsme si oba moc přáli a třeba i ta svatba jednou dopadne.
Ahoj holky.
Právě mi přišel první balíček.
www.detskyraj.cz/…albertino-05
www.detskyraj.cz/…dra-varianta
www.detskyraj.cz/…carek-zirafa
www.detskyraj.cz/…dved-manasek
No není to krásné?
To by se snad Marťa neměl zlobit.Že ne? On ví jen o těch žirafách. ![]()
Zítra nebo ve středu by mi měl přijít zbytek. ![]()
Pa pa J.
ahoj holky,
Parfumelo . ať vám svatba krásně vyjde, my jsme měli svatbu loni také v srpnu a celý den pršelo, ale stejně byla krásná
Jinak já jsem o víkendu četla Harryho - poslední díl v angličtině (moc tomu nerozumím:-) a taky jsme navštívili tchyni. No zase byl nějaký výstup, ale dostali jsme slíbený příspěvek na kočárek (sice o dost nižší než původně slíbila), ale jsem moc ráda. Taky jsem si objednala nějaké těhu oblečení z mimibazaru, legíny na cvičení a letní kalhoty - obojí levně, tak se těším až přijdou, abych měla co na sebe:-)
Jinak mimi už cítím každý den, takže už tomu věřím, že to jsou skutečné pohyby a je to moc krásné.
dnes jsem si do práce přivezla míč a musím říct, že je to dost náročné na něm sedět, tak jsem po hodině slezla a budu postupně přidávat.
Holky, posilujete někdo ty svaly pánevního dna, jak se během dne má stahovat a uvolňovat tak 3× denně 30 pohybů? Já moc ne, ale prý je fakt důležitý, tak mi písněte, že to děláte a já se budu cítit provinile a pak začnu ![]()
Jířo: ty hračky jsou roztomilé:-)
co se týče jmen, tak u nás to asi bude Čenda - já teda nejsem moc pro, ale Markovi se moc líbí a cítím, že asi nejspíš ustoupím ![]()
Tak se mějte krásně, já jdu dělat DPH.
Radka
Ahoj holky,
před chvílí jsem se vrátila z kontroly,vše máme v pořádku.Další kontrola mam za 3týdny.To mi napíše žádanku na vyšetření na cukr,zase pít sladkou vodu na lačno,ble,ale co bych pro mimi nevydržela.
Jiři,hezké hračky,Martin to určo rozchodí.
Radko,tak já zatim necvičim,nemohu se ktomu dokopat a to mam doma těhobic a pilates pro těhotné.Tam svaly pánevního dna taky posilujou.
Parfumelo,tak si hezky užívej přípravy na svatbu.
Zatim se mějte pa pa.
Radko já posiluju, ne moc pravidelně, ale když si v práci nebo v metru vzpomenu, tak stahuju ![]()
Jiřko - náááááádhera. my zatím máme jen jednu hračku koupenou na dovče
http://www.happyhorseplush.com/consumenten.php?…
ale zato fůru hadříků, tam se neudržím
a taky už se pomalu rozhlížíme po nábytku
Přezdívka - jméno / věk / počet dětí / věk dětí / TP / KO
zabulienka - - / 30 let / 1 dítko / 8 let / TP 29.11. / KO 31.7. / holčička Emma * chlapeček Lukáš **
KalinkaIvča** - Ivana / 26 let / zatím nemá / TP 30.11. / KO 14.8. / chlapeček Honzík bramburka81 - Bára / 25 let / zatím nemá / TP 1.12. / KO 20.8., oGTT 9.8. / chlapeček Inge - Kristina / 28 let / 1 dítko / 1 rok / TP 1.12. / chlapeček kitty25 - - / 29 let / zatím nemá / TP 4.12. / UZ 26.7. vladi1 - - / - / 1 dítko / 2 roky / TP 4.12. / 9.12. / KO 23.7. / UZ 30.7. Terulka - Tereza / 28 let / 1 dítko / 6 let / TP 5.12. / KO 5.9. oGTT 30.8.
EvickaS - Eva / 28 let / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / TP 6.12. /19.12. / KO 23.7. , UZ 16.7. jirabobes - Jiřka / 28 let / 2 dítka / 4, 2 roky / TP 7.12. / KO 13.8. / chlapeček Radovan Aluška - Alena /29 let / zatím nemá / TP 8.12. / KO 17.8. Knoflice - Kateřina / 29 let / 2 dítka / - / TP 8.12. Radka75 - Radka / 32 let / zatím nemá / TP 12.12. / KO 17.8. / chlapeček Čenda Lena1 - Lenka / 29 let / zatím nemá / TP 17.12. / KO 26.7.
MartinaSK - Martina / 29 let / 1 dítko / 8 let / TP 17.12. / KO 26.7. Jitus1 - Jitka / 30 let / 1 dítko / 2 roky / TP 19.12. / KO 30.7. / holčička alla - Alena / 28 let / zatím nemá / TP 20.12. / KO 13.8.
elle - Dáša / - / 1 dítko / 2 roky / TP 20.12. Sevca - - / 28 let / zatím nemá / TP 22.12. / KO 8.8., UZ 9.8. / chlapeček Alex Safira - Monika / 37 let / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / TP 23.12.
Sabika - Hana / 24 let / 1 dítko / 2 roky / TP 24.12. /31.12 / KO 22.8.
Parfumela - Míša / 23 let / zatím nemá / TP 30.12. / KO 1.8., UZ 13.8.
Markýsek - Markéta / 33 let / 1 dítko / 15 let / TP 31.12. / KO 16.7.
Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 1 : chlapečci 6 : překvapení 6
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0