PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
24.7.07 22:38

Ahoj holky.
Ve 22.00 hod.jsme se konečně vrátili z celodenního výletu po Ostravě.Teda byli jsme jen v hornickém muzeu a v Ikei.No všichni jsme si to užili.Akorát nám ujel poslední celkem normální bus (kousek před 21 hod).Naštěstí se nad námi smiloval mamčin přítel a zajel pro nás (z karviné 8O ).Jinak by jsme dojeli až kolem 23 hodiny.Kuba s Gabkou byli fakt skvělí.A to vstávali už v 6 hod.ráno 8O .

JInak v noci z pondělí na úterek (kolem jedné hodiny) jsem koukala na břicho a poprvé jsem uviděla,jak mě Radek kope (nebo bouchá?) :wink: :D Už má sílu prorazit tu vrstvu tuku 8O .To bude zase ďáblík. A všichni tři budou vyvádět lumpárny spolu. :lol: :lol: Už ani nedoufám,že by aspoň jedno dítě bylo klidné. Prý má být u nás pořád veselo. :lol: :lol: :lol: Tak proč ne. 8)

Marťa ty hračky pochválil a ani se neptal na cenu.Tak jsem mlčela. :wink: Hlavně,že se líbí. :lol: A do konce týdne přijde ta sedačka (lehátko?).Takže krom nějakých plínek,dudlíků (preventivně) a šátku už asi nebudeme kupovat nic. Tak vám budu tiše závidět. :wink: :lol: :lol:

EvickaS
Gratuluju k chlapečkovi. Máte to pěkně popárované. :)

Markýsek
Ahoj Marky.Fakt jsem ti něco chtěla,ale to už vážně nevím :oops: .Asi to nebylo nijak důležité. :wink: A nebo mi Ráďa ubírá nějaké mozkové závity? :nevim: :lol: :lol: :lol: A taky nechápu tvůj dotaz „Jaký bylo miminko?“ :oops: Kdo? Kdy? Kde?
Asi to budu raději přikládat permanentní únavě. :wink: Za posledních 4 a půl roku jsem se pořádně vyspala asi jen 5×. :? Já už ani neumím si pořádně pospat.I když jsou děti u mamky,tak mi to nejde.Ale tím asi „trpí“ většina lidí. :lol: :lol:

No nic.Padám spát.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.7.07 09:02

Ahoj tehulky.
Ja jen pripojim zkusenost s kocarkem resp.korbickou quiny(nevim uz jak se to pise) kamaradka rodila v unoru a uz v dubnu musel do sportaku a to nebyl zas takovy obrik,podle me tady je ta korba jedna z nejmensich.

Jinak reknu vam budu se opakovat tech chlapu,jedna znam tady od nas ceka prvni mimco taky chlapecka.Tak ja furt doufam,ze se nam narodi ta holcicka.

A ted jeste z jineho soudku nejste nektera z vas soc.pracovnici?mam takovy problem muj nastavajici manzel je uz rozvedeny nesl to velice spatne kvuli synovi,musim se pochlubit,ale v tomto smeru mam asi vyjimecneho chlapa hrozne moc ma rad deti a neni z tech otcu co by si ho bral jednou za 14 dni ci vubec. v tom je ovsem ten problem rozvedli se na zaklade toho ze se neschodli na vychove,byvala se do dnes neumi starat o syna,postupne to vedlo k nevere atd.coz se stava jenze jeho byvala zena uz mela vztahu za tu dobu co se rozvedli do kterych privedla bez hlave syna.Ktereho my mame nekolikrat tydne,ktereho nam mimijine vrati s posranyma slipama nevymenenyma ponozkama atd.jenze pokud si dovolime cokoli rict zacne mu vyhrozovat ze mu ho neda a je vymalovano protoze ten je okamzite(muj pritel)na zhrouceni.Ale posledni kapka nastala nasla si 25 leteho panice s kterym byla od Vanoc asi po 14 dnech se spolu s nim a synem nastehovali ubehl cas a zacatkem prazdnin jeli na dovcu kde on ji v tel.objevil nejake sms ze si psala s frajerm nasledoval rozchod vse sledoval 7 lety kluk.Tyden po jsme meli maleho a mela si hi vyzvednout o den dele ze musi do prace v praci nebyla tel. vyply kluka nevyzvedla az po 2 hodinach co se ji snazil zavolat vzala kluka a jela s nim k novemu prieli tam spali!po tak kratke dobe.Ted co my s tim kdyz ji navrhl stridavou peci odmita plati vysoke vyzivne 3000 kc prisla by o to.Nechcteli jsme delat zel ale ten kluk nevi ci je.Takze dnes jdu na socialku zeptat se na postup.

Prominte mi nektere ty vyrazy,ale ja jsem nasrana,kdyz o tom mluvim,ale musela jsem se vyzpovidat tak baby radte.

• Citovat
  • Upravit
3124
25.7.07 09:57

ahojte maminy

konečne sa nám ochladilo :wink:

včera som úspešne absolvovala promócie, ale bolo tam strašne teplo

pohyby sú u nás už poriadne , že ich vidieť aj cez bruško

nevolnosti už ustupili, ale tá nechuť k jedlu mi ostala

nemám žiadne chute, aspoň zatiaľ

od začiatku augusta plánujem dovolenku, tak si oddýchnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
25.7.07 10:01

pro Anonymni: da se to resit tak, ze na socialce na odboru pece o dite poda pritel zadost o tzv. predbezne opatreni - o prideleni syna do pece. Doporucuji sepsat - slusne bez utoku a tak - co se prubezne deje a proc si myslite, ze to bude mit spatny vliv na dite a co jste mu schopni zajist vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.7.07 10:10

Zabulienka tak gratulujem k promociam......... :wink:

ja vcera mala chut na palacinky tak som urobila a zjedla som dve a mala som dost......... :lol: a tolka prplacka je s tym....... :roll: :lol:

dalej gratulujem k dalsiemu odtajneniu pohlavia....... :D

dufam ze zajtra sa aj ja dozviem co to bude..........a hlavne ze bude zdrave a vsetko bude mat ako ma mat........ :lol:

a dufam ze sa aj mne ujde kluk,kedze doma uz mam dceru.......aby bol parik...... :)

zdravim vsetky...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.7.07 11:33

Holky to jsem psala ja o te socialce nebyla jsem prihlasena protoze pritel provadel nejake aktualizace a mazal historii.Zatim diky za rady ted jdu varit pak napisu co mi relki na socialce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.7.07 13:51

Růstová tabulka **VELIKOSTI A VÁHY PLODU

stáří těhotenství velikost plodu (ke kostrči)/(s nožičkami) hmotnost plodu
6tt 2-4mm *
7tt 13mm *
8tt 14-20mm *
9tt 22-30mm *
10tt 31-42mm 5g
11tt 44-66mm 8g
12tt 69mm 8-14g
13tt 75mm 20g
14tt 93mm 25g
15tt 104-114mm 50g
16tt 108-116mm 80g
17tt 11-12cm 100g
18tt 12,5-14cm 150g
19tt 15cm 200g
20tt 16cm 255g
21tt 18cm 300g
22tt 19cm 350g
23tt 20cm 455g
24tt 22cm 540g
25tt 22cm 700g
26tt 23cm 910g
27tt 24cm/38cm 1000g
28tt 25cm 1100g
29tt 26cm/43cm 1250g
30tt 27cm 1360g
31tt 28cm 1590g
32tt 29cm 1800g
33tt 30cm/44cm 2000g
34tt 32cm 2300g
35tt 33cm 2550g
36tt 34cm/46cm 2750g
37tt 35cm/47cm 2950g
38tt 37cm/48cm 3250g

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
25.7.07 13:57

Ahoj holky,
u nás se konečně ochladilo,tak makam na zahradě,dokud se ohnu přes břicho.
Parfumelo,tak s tim neporadim,nemam naštěstí žádnou zkušenost,ani nikdo z okolí nic podobného nemusel řešit.Přeju,aby to dopadlo,co nejlíp pro přítelova syna,ten tim asi trpí nejvíc.Je to naprd,když se s ní nedá domluvit.
Evičko,gratuluji k chlapečkovi,to je tedy síla,samí chlapi nám to tu ovládli,jen jedna holčička.
Marti,včera jsme taky měli palačinky,naše malá spapala asi čtyři :lol: .Držim palce na zítřejší kontrolu,at se vám mimi ukáže se vším všudy.
Pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
25.7.07 14:13

Ahoj holky,

Martino , pěkná tabulka :)

Evičko , tak další chlapeček. Gratuluju :lol:

Parfumelo , Aluško , gratuluju k svatbě :srdce:

JiraBobes , věcičky pro mimčo jsou hezké. Taky už mám na netu nějaké hračky vyhlídnuté :D

Holky, co jste byli na amniu, jak dlouho jste dodržovaly klidový režim? Já se pomalu zapojuju do chodu domácnosti, samozřejmě to nepřeháním. Bříško netvrdne, jen včera večer bylo takové napnuté, ale to mi dělalo už před odběrem. V pondělí mám jít na kontrolu, asi tam vyrazím už v pátek :wink: ať mi dr. udělá UTZ. Pohyby cítím a podle toho si říkám, že je malá v pořádku.

Objednala jsem na netu Barunce kuchyňku k druhým narozeninám. Vybírala jsem dlouho, našla jsem jednu v akci. Je drahá :roll: , ale přispějí babička a prababička, tak se to za tu cenu dá. Tento týden by měla dorazit, už se na ni těsím :oops: Když na ni budou holky dvě, tak se určitě doma využije.
Můžete na ni mrknout:
 http://www.babyzoom.cz/…chynka-Tefal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.7.07 14:18
vladi1 píše:
Ahoj holky,
u nás se konečně ochladilo,tak makam na zahradě,dokud se ohnu přes břicho.
Parfumelo,tak s tim neporadim,nemam naštěstí žádnou zkušenost,ani nikdo z okolí nic podobného nemusel řešit.Přeju,aby to dopadlo,co nejlíp pro přítelova syna,ten tim asi trpí nejvíc.Je to naprd,když se s ní nedá domluvit.
Evičko,gratuluji k chlapečkovi,to je tedy síla,samí chlapi nám to tu ovládli,jen jedna holčička.
Marti,včera jsme taky měli palačinky,naše malá spapala asi čtyři :lol: .Držim palce na zítřejší kontrolu,at se vám mimi ukáže se vším všudy.
Pa pa.

dikes........ :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.7.07 14:21

Jitus to je ale paaaaradna kuchyn.....ani ja taku nemam doma....... :D :wink:

skoda ze moju dceru zaujimaju len chlapcenske hracky a sporty...... :)
ale som tomu aj rada,ze je to tak......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
25.7.07 14:31

Martino, díky za pochvalu. Vypadá fakt dobře, tak jsem zvědavá, jaká bude ve skutečnosti :lol:

Přeju hodně štěstí při zítřejší kontrole. A typuju chlapečka :wink: když už princeznu máš a když už jich je tady tolik :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.7.07 14:35
Jitus1 píše:
Martino, díky za pochvalu. Vypadá fakt dobře, tak jsem zvědavá, jaká bude ve skutečnosti :lol:Přeju hodně štěstí při zítřejší kontrole. A typuju chlapečka :wink: když už princeznu máš a když už jich je tady tolik :lol: :lol:
:wink: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.7.07 16:53

Týýý jo Martino, promoce? Mě vůbec nefungujemozek, tak si to ani neumím představit v tomhle stavu. Klobouk dolů, seš dobrá! 8O
Díky všem za gratulace k chlapečkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.7.07 16:56
EvickaS píše:
Týýý jo Martino, promoce? Mě vůbec nefungujemozek, tak si to ani neumím představit v tomhle stavu. Klobouk dolů, seš dobrá! 8O
Díky všem za gratulace k chlapečkovi.

Evicka ne ja.........ale zabulienka mala promocie.................. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí