Poradna duly
Jana Čurdová
martinaSK
Ahoj Marti.Tak to mám větší.
Že by to bylo tím špekem?
![]()
Zabulienka
Gratuluju k promoci. ![]()
Jitus1
Ahoj.Ta kuchyňka je parááááádní. Jistě bude mít úspěch. ![]()
Parfumela
Je mi líto,ale taky ti nemůžu poradit.Jen to co už víš.Poraď se na sociálce.Snad to dopadne co nejlíp.
Normálně jsem nějak zničená.Asi ještě po tom včerejšku.Už asi vynechám celodenní šmatlání.Asi už nejsem nejmladší. ![]()
Pa pa J.
Tak si tak teď sedím u počítače (na balónu) a pořád poslouchám,co to tu píská. Ale jen občas. A jak se tak pohupuju a přemýšlím nad tím,tak
.Třeba to bude dírka. A taky,že jo.
Takže se opět a zase cvičení odkládá.
. Chtěla jsem jít právě na to.Ale už je balń menší.Tak na to prdím a snad zítra. Naštěstí mě dneska nebolí ani záda,ani kyčle.
Pa pa J.
Ahoj holky,
tak velká gratulace k dalšímu chlapečkovi, k promoci a ke kontrolám.
Parfumelo - bohužel nikoho neznám a musím říct, že je to hrůza, když jeden rodič toho zneužívá. Dnes to zrovna bylo v novinách, když se rodiče nedohodnou, jak tím dítě trpí. Budu držet palce.
Martino - bříško už mám také větší a prcka už cítím i přes den, hurá!! Díky za tu tabulku, my měli 300 g už v 19. týdnu, takže asi budeme mít obříka.
Jířo - já taky moc necvičím, balón mám sice v práci, ale je to děsně náročné na něm sedět déle, takže jsem dnes seděla na židli ![]()
A taky mě ta záda přestala, tak třeba je to pryč??
Jinak v práci přituhuje, mám toho fakt moc, ale snažím se přesčasy nedělat a nestresovat se, tak uvidíme.
Tak se mějte jinak krásně
ahojky,
tak mě zítra čeká ten velký ultrazvuk. Kvůli zvýšenému NT. Tak doufám, že bude vše ok.
Jinak mě dnes navečer začala tak strašně pálit žáha…
. Co na to,holky?
jitus , moc hezká kuchyňka …
Martinosk , taky už mám takový pupík ![]()
Jinak všem posílám gratulace ke kontrolám…
![]()
Leny tak drzim palce na UTZ…
ja idem tiez dneska......... ![]()
na zahu je dobre mlieko,len musis skusit teple alebo studene.....mne pomahalo teple...... ![]()
inak to znaci ze budes mat vlasate miminko… ![]()
ahoj holky,
tak já mám teda taky větší břicho než Marťa…
jinak žáha pálí občas, vyhýbám se cole, po té mi bylo minule šíleně. jinak jsem četla, že existují tablety od firmy www.promed.cz - doporučovali v nějaké staré mamince, dají se brát pořád a některé maminky používají rennie. no zatím to tabletami řešit nechci, ještě počkám.
dnes také velký UTZ, tak večer se ozvu, jak to dopadlo. Jo a zítra nám dělají ta okna, tak se těším na bordel…
tak moj dr ma tento tyzden dovolenku,takze UTZ sa nekona...........mna asi porazi...... ![]()
zas cakat do pondelka..........
Ahoj holky,
tak UTZ je OK, mimčo má 360 g, takže za týden přibralo 60g, to bude obřík
. Včera mě taky pálila žáha, ale já jsem snědla hodně postáciových oříšků, takže se není čemu divit.
Jinak mi včera řekla kámoška, že její holčička vyrostla z velikosti 56 za 1 měsíc a to je malinká, takže jsem to s tou 56 asi přehnala ![]()
Tak vám přeji moc hezký den, já tu balancuji na balóně ![]()
Ahoj holky.
Moji švagrovou pálila žáha celé těhotenství.Jedla na to nějaké tabletky.Ale bohužel nevím jaké.Tak až se to dozvím,tak písnu.
A syna neměla vlasatého.Spíš naopak. ![]()
Radka75
Ahoj Radko.Ty chodíš na UTZ každý týden?Jak je to možné?
Přišla pošta.
Jdu se na to kouknout.
Pak se ozvu.Pa pa J.
Ahoj holky.
Už jsem zase tady.
Martin se sice neptal,kolik to všechno stálo,ale mooooc se mu to líbí.
Tak to jsem ráda.
Jinak jsem se chtěla zeptat. Dostala jsem od dr. pozvánku (poukaz) na dětskou kardiologii.Na fetální echokardiogrefii. Prý je to nadstandartní vyšetření,které jen tak běžně pojišťovna nehradí.Ostarvská nemocnice dostala na to nějakou dotaci.Nebo tak něco. No a já nevím,jestli tam mám jet.Zdá se mi to trochu zbytečné,když podle UTZ je srdíčko o.k. (ale ten zase není přesný). No a nevím,jestli to není ode mě hloupé a nezodpovědné. Zase kdybych bydlela jinde,tak tam taky nejdu.Ale když je ta možnost? Nechci se zbytečně stresovat. Jen mám z toho v hlavě celkem solidní zmatek. Mám to hodit za hlavu a užívat si? Moc se mi tam nechce. Ale co,když je to hloupost.
Fakt nevím. ![]()
Nezlobte se,ale kde jinde to mělo jít ven.
Martin říká,že je mu to jedno.Jestli chci,tak ať tam jedu.A jesli ne,tak ať na to kašlu. To je teda rada. ![]()
Pa pa J.
Jířo - tohle byla výjimka, dnes byl velký ultrazvuk v 20 týdnu jako kontrola po odběru placenty a před týdnem jsem byla na běžné kontrole u lékaře a on mi ho také dělal.
Jinak na to vyšetření srdíčka bych šla, jsou to sice další nervy, ale zase pak budeš vědět, že je vše v pohodě.
Ahoj těhulky,
tak jsme nakoec v tom Brně na kočárky byly včera a mám z toho hlavu jako balon a moc mi to rozhodování o kočárku neusnadnilo.
Jinak se včera odstěhovala má drahá sestra, tak to tu budeme předělávat, tak nebu mít tolik času na počítač ![]()
Marti , krásné bříško, taky mám větší, ale od vrchu ..... tam se asi posouvá ta pneumatika ![]()
Všem blahopřání k úspěšným kontrolám a k dalšímu klučíkovi!
Tabulku doplním až bude trochu více času, někdy večer, tak mějte prosím strpení ![]()
Jiřko , když máš možnost nadstandartního kardiologického vyšetření, tak bych to na tvém místě využila. Nevím jak to máš teda daleko ..... třeba můj dr. má na to specializaci, tak jsem v klidu, ale kdyby neměl a někde by mi to nabídli, neváhala bych. Je to na Tobě, myslím, že Ti to nemusí způsobovat zbytečný stres, naopak, ujištění že je všechno tak jak má být ..... dej vědět, ak ses rozhodla.
Krásný den všem!
Pa I.
Ahoj vsem.
Jiro priklanim se k ostatnim urcite bych do toho sla.Ne ze bych neco podobneho nekomu prala,ale bud rada,ze mas tu moznost kolegyne sla dobrovolne na 3D ultrazvuk,ale ty se tim nestresuj a az tam zjistili miminku rozstep patere,byla to zajiste i zanedbana pece od obv.gyn.ale to saame plati pro jistotu budes dalsi klidny bod ve sve dusi.Jdi do toho a ne ze se budes stersovat tim pripadem,ktery jsem ti uvedla tebe se to netyka jasny ![]()