Poradna duly
Jana Čurdová
Katko - to vůbec neřeš, já mám taky břicho mnohem větší než Marťa. a mám nahoře skoro 7 kilo. prdim na to. to se pak spraví
Ahoj holky.
Tak jsem si krááásně zacvičila.Snad to bude k něčemu dobré. ![]()
Katko ,Kitty má pravdu.Vůbec to neřeš.Já jsem už přibrala asi tak 6 apůl kilo.A že to na mě vidět je! A to se celkem hlídám,nejím za dva,moc nemlsám a rozhodně se nemám čas válet.A navíc už vím,že během kojení nemám šanci hubnout.Trochu se to hne směrem dolů (u mě) až minimálně půl roku po skončení kojení.A mám v plánu zase kojit 13 měsíců (aby nikdo nebyl ošizen
),takže zase se budu kutálet po tom našem světě dost dlouho.
Ale co. Hlavně,že jsme šťastní.No ne?
Pa pa J.
Kačko moje kamaradka ma pulrocniho chlapecka nabrala 23 hlavne v nohach a zadku s… ji to ale je stastna ma vymodlene miminko.Ja uz pribrala 7 a zitra me ceka KO a obavam se ze tam zas nejake to kilco zas bude a co,tehotenstvi se ma uzivat a je to poprve v zivote co se muzu najist jak chci a nemit vycitky co jsem zas snedla,nejak bude,pak se zacne zas cvicit a budem zas modelky kolky. ![]()
Holky, já už mám nahoře 5 a půl kilo, za poslední týden leze nahoru váha i roste bříško… A rozšiřuje pánev a boky. Akorát se nevlezu do žádných kalhot
. Budu muset přestat nakupovat na malého a začít na sebe…
Ahoj holky,
díky za podporu, dnes jsem to v práci zabalila ve 4 a to máme závěrku
a šla jsem cvičit. Moc mi to pomohlo. Taky jsem psala tomu svému Dr., jestli ty bolesti jsou normální a on že ano, že to začínají předporodní bolesti a mám jíst magnezium, tak třeba se to zlepší. Tak ještě přežít zítřek v práci a pak už budou oba šéfíci pryč a budu mít na práci aspoň klid, ikdyž množství mi neubrali ![]()
Jinak já mám nahoře 4 kg, bříško velké a ohýbání mi začíná dělat problémy. V jídle se neomezuji, snažím se jíst víc zeleniny a ovoce, ale teď zrovna večeřím rohlík s vysočinou a hermelínem, jak zdravé a výživné, že ? ![]()
Pořád se nějak nemohu dokopat k posilování toho pánevního dna, přitom to vůbec nezabere žádný čas!! Jsem pěkný lenoch. Mám bobky z toho počůrávání po porodu
, tak snad se dokopu.
Taky mi dnes přišly těhotenské legíny za moc pěknou cenu. Je to bezva, do těch starých už se nevejdu a tyto mě nikde netlačí! Sice to není litex, ale to je šumák, hlavně že jsou pohodlné.
Tak se mějte krásně a opatrujte se
Jířo - ty během kojení nehubneš? Všechny moje známé říkají, že právě díky kojení hodně zhubly.
Hlavně že budeme mít zdravá a spokojená miminka, kašlu na nějaké to kilo nebo deset navíc
Do osmnácti jsem vypadala podvýživeně, do těhotenství akorát, tak po porodu budu baculka. A je to!
Katka.........ja neviem ci budem mat dievcatko aôebo chlapceka.....na velky UTZ idem az 02.08........tak hadam sa to uz konecne dozviem........a potom dam vediet ci mas pravdu alebo nie.....ale vela ludi mi tipuje dievcatko.....................
![]()
ja som pribrala 4kg......zatial,ale cim dalej tym pojde vaha rychlejsie hore.............ani sa nebudem stihat cudovat..........
![]()
ja som hlavne pribrala hned od zaciatku lebo som nemala ziadne problemy ako zvracanie a nechutenstvo.......a pribrala som hlavne v okoli bruska…takze stare rifle sice obleciem ale nezapnem................ ![]()
a sranda je,ze do kazdej poradne priberiem 2kg.......... :lol
Ahoj holky.
Velikost bříška neřešim,už ho mam taky pěkný,no co jsme přeci těhotný.U Verči jsem přibrala si 12 kilo a do měsíce jsem měla původní váhu.Malá moc nespala v noci a přes den jsem s ní musela pořad jezdit,tak to šlo samo.
Radko,užívej si,že jsi těhu ,na to ostatní se vyprdni.Já jsem ráda,že jsem doma na mateřské,nemusim brzy vstávat(do práce to bylo v 5),žádný nervíky,co se bude dít v práci.Sice kolem malý je dost práce,ale jsem víc v klidu.
Zítra jedem na týden na dovču,tak asi nebudu mít přístup k netu.Ozvu se až se vrátíme.
Pa pa.
Ahoj,
tak já mám nahoře 5 kg. S Barunkou jsem přibrala 15 kg. Patřím k těm, co kojením hubly, byla jsem během tří měsíců na předchozí váze a nakonec jsem měla ještě o 4 kg míň
Ale jak jsem přestala kojit, pomalu jsem zase začala přibírat, naštěstí jsem za 3 měsíce otěhotněla a váhu řešit nemusím.
Ke striím - při prvním těhu jsem dostala krém proti striím od Nobilis Thilia a mazala skoro každý den, udělaly se mi tři malinké prasklinky. Možná je to dispozicema, ale mazala jsem poctivě. Tentokrát jsem si ten krém zase objednala. Mám od nich i gel na masáž hráze. Při prvním porodu jsem nebyla vůbec nastřižená
Je to přírodní kosmetika, mají i produkty pro miminka… Tady je odkaz:
http://www.nobilis.cz/index.php?…
Dneska jsme byly se ségrou v Brně. V Tescu mají sice výprodeje, ale na miminka bylo všechno pryč, koupila jsem aspoň tričko Barunce. Nějak mě to chození po obchodech zmohlo, a to jsme byly jen v jednom nákupním centru ![]()
Vladi , pěknou dovolenou ![]()
Dobrou noc ![]()
Dobré ránko!
Potěšily jste mě s těma břichama
Mě šla váha u kojení taky dolů, ale taky nahoru, když jsem skončila. Ale poprvé to šlo dolů rychleji a podruhé rychleji nahoru. ![]()
Psala jsem tu, jak je druhý porod fofr, Jiřka taky, ale pro ty co to nevědí, zavinování dělohy je od druhého porudu pěkný mazec. Tak abych pokazila radost těm, co se na druhý porod těší
![]()
Vy možná teprve vstáváte a já už mám dneska uvařenou polívku. To ochlazení mi velice svědčí. Mohu potvrdit, že těhotným je tepleji, což bude na zimu výhoda ![]()
Hodně nakupujete na mimibazaru… Já odtama pár kousků mám, jen mám poznámku, abyste se nespálily jako já … Koupila jsem si těhukalhoty, v inzerátu byla katalogová fotka (na modelce), paní mi kalhoty přeměřila … Pak přišly a byla jsem zklamaná, protože jsou mi velké a jsou oprané. Ale dobrá zkušenost, aspoň vím, že kupovat jen to, co je nafocené v reálném stavu.
Nás teď nějakou dobu nečeká ani poradna ani UTZ, ale miminko už o sobě dává vědět celkem pravidelně, tak jsem v klidu. Mě už se to překulilo za polovinu, jako většině, některé už se k tomu blíží. Ta první polovina je pohodlnější (pokud ne
), ta druhá … nenapadá mě to správné slovo a nechci napsat lepšív ![]()
Některé mi tu chybíte, ale nevím, jestli mi neušlo, že jste na dovolené, jak Hanka?
Dneska jsem se i přihlásila i rozjela co? Hezký den, holky, pohlaďte bříška.
Ahoj holky.
Dneska budu vařit čočkovou polívku a rizoto.Rychlovka.
Knoflice
Ahoj Katko.Jo,jo,potvrzuju,že těhotným je víc teplo.Doma jsme vedli boje o topení.
Já ho ubírala a Martin pořád přidával,že prý zmrzne. A zase bude veselo. ![]()
K tomu zavinování dělohy.Já si nějak neuvědomuju,že by to nějak víc bolelo.
Ale rozhodně mě víc bolela jizva po nástřihu.Sestřička v porodnici říkala,že je to normální,že jizva přes jizvu víc bolí. Už jsem si koupila kruh pod zadek.
Bojím,bojím.
Jitus1
Ahoj Jitko.Taky jsem masírovala hráz a stejně mě nastřihli. Možná to bude velikostí mimča? Nevím. Kuba měl 3650g a 52 cm a Gabka 3600g a 50 cm.
Vladi1
Přeju pěknou dovolenou?
Radka75
Ahoj Radko.Bohužel ne.Během kojení ani,ani ň. A to jsem při Kubovi skoro vůbec nespala a nejedla.Měl koliku.
Běžně jsem spala asi tak 4 hoďky.Celý den s ním trajdala po venku (tam řval o trochu míň
)A konečně jsem se trochu najedla asi tak po třech měsících.
.Byla jsem tak hotová,že na vaření nebylo ani pomyšlení.
Gabka byla báječné miminko.Tak teď jsem zvědavá,jaký bude Ráďa. ![]()
Pa pa J.
ahojte maminky,
tak ďalšiu poradňu mám úspešne za sebou, všetko v poriadku, už sme počúvali aj srdiečko. a v piatok už idem aj na cukrovku, tak som zvedavá.
vo štvrtok žiadne sladkosti
a ešte včera mi pani lekárka, že aj ten gel čo sa používa na UZV by bol dobrý na bruško, že urobí taký film. tak neviem
Ahoj holky ![]()
Tak dneska byl opravdu „úžasný“ den
. Ráno jsem přišla do práce, snědla koblížek na snídani a do půl hodiny jsem zvracela (říkám si, moje první těhotenské zvracení…!). Jenomže pak začal kolotoč křečí, zvracení a průjmu… Myslela jsem, že budu volat pohotovost. Jsem se ani nemohla zvednout od té mísy
. Šéfka z toho byla hotová, nevěděla, co se mnou má dělat (no, aspoň teď bude ke mně tolerantnější). Manžel pro mě přijel, odvezl domů (u doktora bych to asi neustála)a pak jsem asi 5 hodin spala. Teď už je to lepší, piju černý čaj a žužlám suchý rohlík. Ale musím říct, že mě to pěkně vystrašilo.
Doufám, že zítra bude líp
.
Zabulienka gratuluju ke kontrole!!
bramburka81 píše:
Ahoj holky![]()
Tak dneska byl opravdu „úžasný“ den
Zabulienka gratuluju ke kontrole!!. Ráno jsem přišla do práce, snědla koblížek na snídani a do půl hodiny jsem zvracela (říkám si, moje první těhotenské zvracení…!). Jenomže pak začal kolotoč křečí, zvracení a průjmu… Myslela jsem, že budu volat pohotovost. Jsem se ani nemohla zvednout od té mísy
. Šéfka z toho byla hotová, nevěděla, co se mnou má dělat (no, aspoň teď bude ke mně tolerantnější). Manžel pro mě přijel, odvezl domů (u doktora bych to asi neustála)a pak jsem asi 5 hodin spala. Teď už je to lepší, piju černý čaj a žužlám suchý rohlík. Ale musím říct, že mě to pěkně vystrašilo.
Doufám, že zítra bude líp.
drz sa bramburka...............rychlo sa uzdrav..............